Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Jonathan Jackson: «Εὐχαριστῶ τοὺς Ἁγιορεῖτες Μοναχοὺς ποὺ προσεύχονται ἀδιαλείπτως γιὰ τὸν κόσμο»Εἴχε γραφτεί και παλαιότερα γιὰ τὴν μεταστροφὴ στὴν Ορθόδοξη πίστη τοῦ γνωστοῦ ἠθοποιοῦ  Jonathan Jackson (δείτε ΕΔΩ).
Στὸ παραπάνω βίντεο δεῖτε τὸν παγκοσμίου φήμης ἠθοποιὸ νὰ  κάνει τὸν Σταυρό του καὶ νὰ εὐχαριστεῖ τὴν Ἁγία Τριάδα κατὰ τὴ διάρκεια τῆς ἀπονομῆς τῶν Βραβείων Emmy μπροστὰ σὲ ἑκατοντάδες ἄλλους ἠθοποιοὺς καὶ ὑπὸ τὸ βλέμμα ἑκατομμυρίων τηλεθεατῶν. Στὸ τέλος μάλιστα τὴ σύντομης ὁμιλίας τοῦ εὐχαριστεῖ θερμά τους Ἁγιορεῖτες μοναχοὺς ποὺ προσεύχονται γιὰ ὅλο τὸν κόσμο. Αὐτὴ κι ἂν εἶναι ὁμολογία πίστεως! Του ευχόμαστε καλή δύναμη.

Μακαριστός Σιατίστης Αντώνιος, το 2005: " Όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!"

Το παρακάτω περιστατικό έγινε το 2005! Ο μακαρισός Αντώνιος, Μητροπολίτης  Σισανίου & Σιατίστης, τιμάται από τους  περισσότερους σήμερα ως ένας σύγχρονο Άγιος. Ο γέροντας ήταν προσηλωμένος στην σωτηρία της ψυχής και μόνο, ζούσε σαν μοναχός καίτοι Επίσκοπος και ενώ απέφευγε τις αναφορές για το τι μέλλει γεννέσθαι στον κόσμο, ωστόσο, αξιόπιστα πνευματικοπαίδια του απεκάλυψαν μερικά πράγματα των οποίων ήταν μάρτυρες ο ίδιοι και δείχνουν ότι ο μακαριστός πέραν όλων των χαρισμάτων που είχε, είχε γίνει δέκτης μεγάλων αποκαλύψεων από τον Θεό. Εδώ αναφέρουμε μόνο κάτι που είναι απόλυτα επίκαιρο και που ήδη το ζούμε:

«Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας: 

"μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα..." 

κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε...
Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του :

"πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!"

προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά...
Όταν τον ρωτήσαμε "τι είδες Δέσποτα;" με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του:
 
"όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!" 

και το επανέλαβε πολλές φορές
"εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..." 

εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς... 
Τον ξαναρωτήσαμε "τι άλλο είδες Δέσποτα;" και μας είπε "θα σας πω μετά..." αλλά μετά εκοιμήθη...»
Αυτό ήταν προφανώς το θέλημα του Κυρίου...
 
Τα παραπάνω  ειπωθηκαν απο τον  Άγιο αυτόν  Μητροπολίτη  το 2005. Το τι συμβαίνει όμως σήμερα με τη Συρία μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ενημερώνεται είτε από αυτό το blog είτε από άλλα παρόμοια...

NY Times: Can German exit save the €uro?

AS the European economic crisis continues to intensify, policy makers are faced with the need to take ever more extreme measures to prevent a financial cataclysm. Tomorrow, European Union leaders will meet in Brussels to discuss the latest proposals: centralizing banking regulation and putting limits on national spending and borrowing.

A better, bolder and, until now, almost inconceivable solution is for Germany to reintroduce the mark, which would cause the euro to immediately decline in value. Such a devaluation would give troubled economies, especially those of Greece, Italy and Spain, the financial flexibility they need to stabilize themselves.

Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια

 Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα ΊμιαΤο πιο σκοτεινό γεγονός της κρίσης στα Ίμια που έφερε Ελλάδα και Τουρκία ένα βήμα πριν τον πόλεμο στο Αιγαίο το Γενάρη του 1996, είναι ο ομαδικός θάνατος των 12 τούρκων κομάντος που ανέβηκαν στα Ίμια τη νύχτα εκείνη.

Δεκαεπτά ημέρες μετά τη νύχτα των Ιμίων οι 12 τούρκοι κομάντος ξεκινώντας από το ναύσταθμο του Ακσάζ κοντά στη Σμύρνη μ’ ένα ελικόπτερο τύπου S-70A Black Ηawk, θα βρουν όλοι οικτρό θάνατο καθώς το ελικόπτερό τους συνετρίβη στο έδαφος μετά από μία ξαφνική έκρηξη.

Για πρώτη φορά σήμερα αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό για το θάνατο των τούρκων κομάντος, που είχαν ανέβει στα Ίμια, ήξεραν πολλά για την ιστορική εκείνη νύχτα και έπρεπε Τούρκοι και Αμερικανοί να τους κλείσουν τα στόματα για να μη μιλήσουν ποτέ για το άγνωστο, σκοτεινό παρασκήνιο εκείνης της νύχτας που έζησαν στα Ίμια.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας, μετά από μία μεγάλη έρευνα σε Ελλάδα και Τουρκία αρχίζει από σήμερα τις μεγάλες αποκαλύψεις για το θέμα αυτό με συγκλονιστικά ντοκουμέντα που θα προκαλέσουν σάλο.

Η Μέρκελ είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης του

Η Μέρκελ είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης τουΕπίθεση για την κρίση στην Ευρωζώνη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Κ.Ο. των σοσιαλδημοκρατών Φ.-Β. Στάινμάγιερ κατά της Α. Μέρκελ.

«Μέρος του προβλήματος της Ευρώπης και όχι της λύσης του», χαρακτήρισε την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, μιλώντας στο γερμανικό Κοινοβούλιο στο πλαίσιο συζήτησης ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Ο κ. Σταϊνμάγερ τόνισε ότι η κρίση έπληξε όλη την Ευρώπη και ότι η πολιτική λιτότητας δεν πέτυχε να την αντιμετωπίσει, επισήμανε δε ότι το κόμμα του είχε προειδοποιήσει για ότι αυτή η στρατηγική δεν θα έχει αποτέλεσμα, αλλά «η κυβέρνηση δεν ήθελε να ακούσει». Σήμερα, δήλωσε ο επικεφαλής της Κ.Ο. του SPD, «τα μέτρα λιτότητας έχουν αποτύχει», ενώ κάλεσε την Καγκελάριο να φροντίσει για την εισαγωγή ενός πραγματικού φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές.

Πηγή: ΑΠΕ

 

Ανεξάρτητοι Έλληνες vs Γιάννη Στουρνάρα

Ανεξάρτητοι Έλληνες vs Γιάννη ΣτουρνάραΤον Γιάννη Στουρνάρα και τις δραστηριότητές του έχουν βάλει στο στόχαστρο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά την υπουργοποίησή του.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ βουλευτής Εύβοιας Κώστας Μαρκόπουλος έκανε την εξής κοινή δήλωση:
  
«Με την τοποθέτηση του κ.Γιάννη Στουρνάρα στο Υπουργείο Οικονομικών, επικαιροποιούνται βασικά ερωτήματα για μία περίεργη ΜΚΟ, που παραμένουν αναπάντητα εδώ και αρκετές εβδομάδες.
  
Δημοσιεύματα, αναρτήσεις και ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές αναφέρονται σε ΜΚΟ που χρεώνεται στη σύμπραξη Γιάννη Στουρνάρα - Στέφανου Μάνου και η οποία "σκοπό έχει να καταθέτει επιχειρηματικές προτάσεις αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας".
  
Σύμφωνα, πάντα με τα δημοσιεύματα, η ΜΚΟ αυτή έχει εκπονήσει επιχειρηματικό σχέδιο («Σχέδιο Αρχιμήδης») το οποίο έχει υποβάλει όχι μόνο σε κρατικά όργανα αλλά ακόμη και σε διεθνή δικηγορικά γραφεία συμβούλων επιχειρήσεων όπως στη Roland Berger, που συνέταξε το σχέδιο «Εύρηκα», προκειμένου να βρεθούν κοινά στοιχεία στις δύο πρωτοβουλίες.

 Η Roland Berger δεν είναι κοινωφελής οργανισμός αλλά επιχείρηση αποσκοπούσα στην δική της κερδοφορία μέσω παροχής συμβούλων επ’ αμοιβή.
  
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ζητούν από τον Υπουργό Οικονομικών κ.Γιάννη Στουρνάρα, να δώσει άμεσες απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:

1. Ποιά η εμπλοκή του στη συγκεκριμένη ΜΚΟ.

2. Ποιός φορέας την χρηματοδοτεί.

3. Ποιά είναι η ακριβής δραστηριότητά της.

4. Ποιές οι σχέσεις της με την Roland Berger.
  
Εάν ο Υπουργός Οικονομικών κρίνει ότι δεν θέλει να απαντήσει, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιφυλάσσονται να φέρουν το θέμα στη Βουλή, όπως θα φέρνουν προς κοινοβουλευτικό έλεγχο οτιδήποτε σχετίζεται με τη διαφάνεια και φυσικά, την δημόσια περιουσία».

Αναμένεται και συνέχεια στο θέμα...

Γιατί ο Βενιζέλος κυκλοφορεί ακόμη με υπουργική BMW;

ImageO πρόεδρος του 12% γιατί κυκλοφορεί με την λιμουζίνα του Υπουργείου Οικονομικών αξίας 750.000 ευρω; Μπορεί οι μνημονιακές κυβερνήσεις να έκοψαν με μεγάλη ευκολία μισθούς και συντάξεις, μπορεί να... έβαλαν με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία φόρους στους ανέργους και στους άστεγους!!!, αλλά όταν πρόκειται για τη χλιδή τους και την προστασία τους από την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες τότε το χρήμα δεν το υπολογίζουν.

Απόδειξη; Το θέμα, που δείχνει πόσο σέβονται το δημόσιο χρήμα αυτοί που εμφανίζονται δημοσίως ως υπέρμαχοι της καταπολέμησης της κρατικής σπατάλης,οι σωτήρες της πατρίδας και του λαού όπως έλεγε ο "κύριος"Βενιζέλος στη βουλή και στις συνεντεύξεις του,ότι θα μας "σώσει"...κυκλοφορεί με θωρακισμένη κρατική λιμουζίνα αξίας 750.000 ευρώ που την απέκτησε με...τον ιδρώτα ΜΑΣ!!!


Ωσάν ...σεΐχης του Κατάρ,χρέωσε αδρά τον ελληνικό λαό για να αποκτήσει την χλιδάτη και...γερμανική λιμουζίνα που φέρει την τελευταίου τύπου θωράκιση ειδική παραγγελία στο Ισραήλ!

Χθές βράδυ όλα τα...μεγάλα κανάλια της προπαγάνδρας σε απευθείας σύνδεσης με το σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά έδειχναν τα πλάνα της άφιξης του Βενιζέλου αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τόλμησε να πει ότι ο πρόεδρος που με το ζόρι και τους διορισμούς της τελευταίας στιγμής πήρε 12% και με ποιό δικαίωμα κυκλοφορεί με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ως υπουργός οικονομίας και οικονομικών;