Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

"Ανεπιθύμητος" και στην Θεσσαλονίκη ο Γιωργάκης. Η Αστυνομία του διαμήνυσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του...


Aνεπιθύμητος είναι στην χώρα που κάποτε κυβερνούσε (με τραγική κατάληξη για την χώρα...) ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με αποτέλεσμα ούτε η αστυνομία να μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά του.

Χθες στην Θεσσαλονίκη συμμετείχε ως ομιλητής σε συνέδριο (αλήθεια, υπάρχουν συνέδρια στην Ελλάδα που δέχονται τον Γ.Παπανδρέου ως ομιλητή; μάλλον επειδή ήταν σε ίδρυμα του Ροθτσάιλντ) αλλά όταν τέθηκε ζήτημα να επισκεφθεί το Βυζαντινό Μουσείο, όπου είχε προγραμματιστεί το γεύμα του συνεδρίου η αστυνομία του σύστησε να μην πάει στο ανοικτό γεύμα για λόγους ασφαλείας. "Δεν θα μπορέσουμε να συγκρατήσουμε την λαϊκή οργή σε περίπτωση που σας δουν" φέρεται να του είπαν ανώτατα στελέχη της αστυνομίας και αυτός - θαρραλέος, ων  - προτίμησε να ακυρώσει την παρουσία του στο γεύμα.

Αυτό δεν τον εμπόδισε να πλέξει το εγκώμιο του δημάρχου της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ...
ο οποίος είχε εκλεγεί με την σημαία του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον -ως ηγέτιδα πόλη στον τουρισμό, στην τεχνολογία, στον πολιτισμό και στο εμπόριο- και η παρουσία του Γιάννη Μπουτάρη είναι εγγύηση γι αυτήν την πορεία».

Αυτό, ελπίζουμε οι Θεσσαλονικείς να μην το ξεχάσουν στις δημοτικές εκλογές...