Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Ο Ομπάμα θα τηλεφωνήσει στον Πούτιν για τον Σνόουντεν, που ζήτησε άσυλο από τη Ρωσία

??????????????????????
Φωτογραφία ΕΘΝΟΣ: Ο Σνόουντεν στο αεροδρόμιο της Μόσχας. 
Αριστερά, η Σάρα Χάρισον από το Wikileaks.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα θα τηλεφωνήσει το απόγευμα (τοπική ώρα) της Παρασκευής στον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν, για να συζητήσουν -ανάμεσα στα άλλα- και το θέμα του πράκτορα και αναλυτή της NSA, Εντουαρντ Σνόουντεν. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι τα έγγραφα που κατέχει είναι “εκρηκτικά”.

Όπως μετέδωσαν όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να επικοινωνήσει το βράδυ (ώρα Μόσχας) με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα του Έντουαρντ Σνόουντεν.

ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Η κόρη του Παπουτσή, Ζωή-Μελίνα, δουλεύει από το 2011 για την Παγκόσμια ΤράπεζαΗ κόρη του Χρήστου Παπουτσή, νέου εκπροσώπου -από τον Σεπτέμβριο- της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, Ζωή Μελίνα βρίσκεται εδώ και χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες αρχικά για σπουδές και στη συνέχεια εργαζόμενη. 

Με σπουδές στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Yale κατόπιν υποτροφίας του ιδρύματος Fulbright η Ζωή Μελίνα Παπουτσή, βρέθηκε το 2011 Φιλιππίνες, από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου, μετέχοντας στην επίσημη αποστολή της Παγκόσμιας Τράπεζας υπό την ιδιότητα results and fiduciary rewie, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο των Φιλιππίνων raissa robles.

Στη φωτογραφία εικονίζεται με τον Claus Decker ως μέλη της Παγκόσμιας Τράπεζα σε διήμερη εκδήλωση του Justpal Community of Practice Meeting που έγινε στις 11 και 12 Ιουνίου του 2012.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η έλευση του πατέρας της Χρήστου Παπουτσή στην έδρα του Οργανισμού το φθινόπωρο θα σημάνει την μετακίνησή της από εκεί, για να αποφευχθούν τα σχόλια.

www.apospasma.gr

Αίσχος... Γελάνε και οι πέτρες. Ο Παπουτσής, ο πολιτικός που απέτυχε σε όλα, ορίστηκε ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα - Μία ακόμη... τραγική επιλογή Σαμαρά - Στις 12 χιλ. ευρώ οι μηνιαίες του αποδοχές

Xρήστος Παπουτσής Ο Χρήστος Παπουτσής, ο πολιτικός ο οποίος από όπου και αν πέρασε, ότι αποστολή και αν ανέλαβε, εμφάνισε μηδενικό έως καταστροφικό έργο, ορίστηκε εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι καθαρές μηνιαίες αποδοχές του κ. Παπουτσή θα είναι 12.000 ευρώ. 

Η κυβέρνηση Σαμαρά, υπό την καθοδήγηση του παλαιού ΠΑΣΟΚ όπως φαίνεται, έκανε μία ακόμη τραγική επιλογή. Τοποθέτησε έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζεται από παντελή έλλειψη τεχνογνωσίας για να αναλάβει έναν εκ των κομβικότερων ρόλων στη διεθνή σκηνή. 

Η επιλογή αυτή