Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Πάλαι ποτέ...ΙκαρίαΣτο Κολλέγιο Αθηνών νόμος είναι το γόητρο του πρωθυπουργού

kolegio_athinon copyΗ περιπέτεια της Ευφροσύνης Μπουλούτα, εκπαιδευτικού που επί 22 συναπτά έτη υπηρέτησε στο Κολλέγιο Αθηνών ξεκινά στις 8 Ιουνίου του 2012, λίγες ημέρες πριν από την διεξαγωγή των εκλογών της 17ης Ιουνίου που ανέδειξαν στη συνέχεια πρωθυπουργό της χώρας τον Αντώνη Σαμαρά. Στις 8 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια των απολυτηρίων εξετάσεων, συλλαμβάνει τον 15χρονο γιο του κ. Σαμαρά να αντιγράφει στις εξετάσεις και μονογράφει την κόλλα του. Στις 18 Ιουνίου, η σύμβασή της καταγγέλλεται εκ μέρους του Κολλεγίου, στο οποίο επικεφαλής βρίσκεται ο πρωθυπουργικός αδελφός Αλέξανδρος Σαμαράς…

Mητροπολίτης Σιατίστης Παύλος: Είναι επικίνδυνος ο βουλευτής Διαμαντόπουλος

souras.pngΑνόητο και επικίνδυνο χαρακτηρίζει σε δήλωσή του ο Μητροπολιτης Σιατίστης Παύλος τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, ο οποίος ντύθηκε παπά-Σούρας, στην παρέλαση του Άργους Ορεστικού που πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε τι λέει:

«Ασπίδα» (και) για τη νόσο του Πάρκινσον ο καφές

31E4D7ABB615F03AEDE590B874420E44.jpgΟ καφές, είτε κρύος, είτε ζεστός είναι από τα πιο διαδεδομένα και αγαπημένα ροφήματα σε όλο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα έχει μελετηθεί η θετική του επίδραση σε διάφορες ασθένειες όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, ενώ νεότερα δεδομένα έρχονται τώρα να ενισχύσουν την προστατευτική του δράση απέναντι και στη νόσο του Πάρκινσον!

Η νόσος του Πάρκινσον είναι μία νευροεκφυλιστική διαταραχή και χαρακτηρίζεται από επιβράδυνση της κινητικής λειτουργίας, τρέμουλο, μυϊκή ακαμψία, διαταραχές στη βάδιση και ορθοστατική δυσλειτουργία. Δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν έχει βρεθεί κατάλληλη θεραπεία για να προλάβει ή να επιβραδύνει την πορεία αυτής της νευροεκφυλιστικής νόσου.

Καταγγελία – σοκ για τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη Μυρτώ

mirtoΜια σοβαρή καταγγελία αναφορικά με τα χρήματα που μαζεύτηκαν για την 16χρονη Μυρτώ, της οποίας το δράμα, συγκλόνισε Ελλάδα και ομογένεια, κάνει δικηγόρος στην ομογενειακή εφημερίδα «η Πρωινή»…

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: Αγανάκτηση και απογοήτευση στην Ομογένεια, που πρόσφερε για την -κακοποιημένη στην Πάρο, καλοκαίρι 2012- Μυρτώ και νοσηλεύεται, αποθεραπεύεται στην Βοστόνη… Τα χρήματα (περισσότερα από 110.000 δολ.) τα κρατά η Ομοσπονδία και ΑΡΝΕΙΤΑΙ να δώσει λογαριασμό-απολογισμό, με ασόβαρες δικαιολογίες…

Οι Χρήσιμοι Ηλίθιοι Συριζαίοι που θέλουν να σε κυβερνήσουν ραγιά!

Βουλευτής με ευαισθησίες σε θέματα Ισλάμ διακωμωδεί τη Θ. Κοινωνία!

Άφωνοι έμειναν όσοι κληρικοί είδαν το βίντεο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο να διακωμωδεί ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια της Εκκλησίας, την Θεία Μετάληψη.

Ντυμένος ιερέας, ο βουλευτής συμμετείχε σε τοπικό πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι στο Άργος Ορεστικό, «κηδεύοντας» την κρίση ως «Παπά Σούρας». 

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον κόσμο της Εκκλησίας, δεν ήταν τόσο η επιλογή του βουλευτή να ντυθεί ιερέας, όσο η κίνηση του να διακωμωδήσει την Θεία Κοινωνία, αφού όπως φαίνεται στο βίντεο, με ένα γουδί αντί αγίου ποτηρίου καλεί τους πολίτες να… «κοινωνήσουν».