Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Πολίτες μηνύουν τον Σαμαρά!

Έξι δικογραφίες διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών...

Η πρώτη δικογραφία αφορά μήνυση πολίτη από τη Χαλκίδα κατά των Αντώνη Σαμαρά, Νίκου Δένδια και Χαράλαμπου Αθανασίου για τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη. Με το ίδιο θέμα σχετίζεται και η δεύτερη δικογραφία που διαβιβάστηκε έπειτα από μηνυτήρια αναφορά τεσσάρων πολιτών.

Λογισμικό κάνει διαγνώσεις αναλύοντας... οικογενειακές φωτογραφίες

Πρωτοποριακό λογισμικό κάνει διαγνώσεις σπάνιων κληρονομικών παθήσεων, «διαβάζοντας» άλμπουμ με οικογενειακές φωτογραφίες...

Οι γιατροί του μέλλοντος, κυρίως οι παιδίατροι, θα ζητούν από τους ασθενείς και τους γονείς των παιδιών να προσκομίσουν στο ιατρείο κάτι μάλλον ασυνήθιστο: ένα αλμπουμ με οικογενειακές φωτογραφίες. Ένα καινοτόμο πρόγραμμα λογισμικού, που ανέπτυξαν Βρετανοί ερευνητές, μπορεί να «διαβάσει» τα πορτρέτα των γονιών και προγόνων ενός ανθρώπου και να διαγνώσει τη γενετική προδιάθεσή του για σπάνιες κληρονομικές παθήσεις.

Διεθνής "δωρεάν" Συνέλευση κάνουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Αθήνα με θέμα την ανάγκη για Παγκόσμια Κυβέρνηση...

Σε κλοιό ανθέλληνων και σιωνιστών η Αθήνα από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, καθώς περισσότεροι από 40.οοο μάρτυρες του Ιεχωβά, προερχόμενοι από 51 χώρες, βρίσκονται στην πρωτεύουσα προκειμένου να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο συνέδριο που πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ.

Η Ιερά Σύνοδος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την παρουσία των πολέμιων της Ορθοδοξίας, ενώ με εγκύκλιο που εξέδωσε προειδοποιεί τους πιστούς για την πραγματική ταυτότητα των Ιεχωβάδων.

Το θέμα του συνεδρίου είναι η «Παγκόσμια Κυβέρνηση», γεγονός που δεν προκαλεί καμία έκπληξη αφού είναι γνωστό ότι οι Ιεχωβάδες είναι το άλλο πρόσωπο του σιωνισμού, ο οποίος όπως και όλα τα υπόλοιπα σκοτεινά ιερατεία που κυβερνούν τον κόσμο επιθυμεί και αγωνίζεται για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Το κυνήγι μαγισσών του αντισημιτισμού

αντισημιτισμόςΥπάρχει κάτι που θα μπορούσε να «ενώσει» την Κου Κλουξ Κλαν με αριστερές οργανώσεις, τους φασίστες της Ουκρανίας ή της Ελλάδας με ένα αμερικανικό συνδικάτο και ορισμένους ορκισμένους ρατσιστές με ακαδημαϊκούς όπως ο Νόαμ Τσόμσκι; Οι μόνοι που φαίνεται να τα καταφέρνουν είναι μια σειρά οργανώσεων, με διασυνδέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, που υποτίθεται ότι μάχονται ενάντια στον αντισημιτισμό.

Λειτουργώντας, τις περισσότερες φορές, σε στενή συνεργασία με την ισραηλινή κυβέρνηση και το ισραηλινό λόμπι των ΗΠΑ, οι οργανώσεις αυτές ρίχνουν όλο και συχνότερα τη ρετσινιά του «αντισημίτη» σε όσους τολμούν να ασκούν κριτική στην πολιτική των ισραηλινών απέναντι στους παλαιστίνιους.

Υπογράφουμε ενάντια στο φρικιαστικό νομοσχέδιο του ελληνικού Γκουαντάναμο

Το νέο σχέδιο νόμου για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας εισάγει ειδική κατηγοριοποίηση των κρατουμένων σε τρεις τύπους (Α, Β, Γ). Στην ειδική κατηγορία τύπου Γ θα ανήκουν όλοι οι φυλακισμένοι που κατηγορούνται για ληστεία ή εκβίαση στα πλαίσια εγκληματικής οργάνωσης (αρθρο 187 ΠΚ), οι πολιτικοί κρατούμενοι (άρθρο 187Α ΠΚ – τρομονόμος), όσοι χαρακτηρίζονται επικίνδυνοι για την ασφάλεια της χώρας ή της δημόσιας τάξης καθώς και όσοι στασιάζουν στις φυλακές, προερχόμενοι από φυλακές τύπου Α και Β, κατόπιν της αποκλειστικής κρίσης ενός μόνου εισαγγελικού λειτουργού.