Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

Fr. Themi Adams. Ο Ορθόδοξος Iεραπόστολος πρώην ροκ σταρ που έπαιζε με τους Rolling stones σήμερα κοινωνεί τους ασθενείς με Έμπολα στην Αφρική.


Ο νεαρός μπασίστας των Flies, που «χάρισε» την καρδιά του στους φτωχούς - Η ζωή του τράβηξε το ενδιαφέρον ακόμα και του Χόλιγουντ.

Ο ιεραπόστολος πατέρας Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος είναι ο Έλληνας ροκ σταρ, ο οποίος εμφανίσθηκε στη σκηνή με τους Rolling stones και τους Beatles και στην πορεία έγινε ιεραπόστολος στη Σιέρα Λεόνε.

Η ζωή του ιεραποστόλου, πατέρα Θεμιστοκλή Αδαμόπουλου, χωράει από μόνη της τις ζωές πολλών ανθρώπων μαζί και άλλες τόσες, που οι περισσότεροι δεν θα ζήσουμε ποτέ.

Στα νιάτα του υπήρξε ροκ σταρ, που έπαιξε στην ίδια σκηνή με τους Rolling Stones και τους Beatles, άθεος, μαρξιστής, νέος με αξιοζήλευτη μόρφωση, υπέρμαχος της κοινωνικής δικαιοσύνης, που διαδήλωνε για τα δικαιώματα των αδύναμων και ακαδημαϊκός με πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού τα τελευταία χρόνια ηγείται της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στη Σιέρα Λεόνε. Η «απίστευτη ιστορία του πατέρα Θέμη» τράβηξε την προσοχή