Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων - Οδ. Τσενάι...


Μπούμερανγκ κατά της Ελλάδος οι πειραματισμοί Ραγκούση.

Το θυμάστε το παιδάκι;

Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων".  

Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εαν τελικά θα έπρεπε, ο τότε ,νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό.
Τι κάνει όμως σήμερα ο τότε "τηλεοπτικός αστήρ" της Ελληνικής τηλεόρασης ;

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές , το ισχυρό Aλβανικό λόμπι "επέλεξε" τον "αδικημένο" και προβεβλημένο Αλβανό μετανάστη ώς ιδανικό πρόσωπο στο οποίο θα μπορούσαν να επενδύσουν για το μέλλον.

Μποϊκοτάζ στα Γερμανικά και Στήριξη στα Ελληνικά προϊόντα!

Mία ενδιαφέρουσα απάντηση, στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για το Δίστομο, προετοιμάζεται απο πολίτες της χώρας. Εφόσον η Γερμανία δεν θα πληρώσει τις αποζημιώσεις, που οφείλει, αυτή η Eλληνική κίνηση έχει σκοπό να τις στερήσει αυτά τα ποσά, στοχεύοντας αντίστοιχα να ενισχύσει τα Ελληνικά προϊόντα.

Πιο συγκεκριμένα, έχει προταθεί άμεσο μποϊκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα. Οπότε, όποιος θέλει να συμμετέχει αρκεί να αποφεύγει τα προϊόντα με τους εξής αρχικούς αριθμούς στο barcode: 400, 401, 402, 403 ..440. Εάν αυτός είναι ο αρχικός αριθμός τότε το προϊόν προέρχεται απο την Γερμανία. Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ, λέει η παροιμία.
Στην πραγματικότητα να μην αφήσουμε τη Γερμανία να ξεφύγει (και από αυτά) τα χρέη της.

Προς Διάδοση...

Πούτιν: «Άνευ προηγουμένου» θα είναι ο επανεξοπλισμός της Ρωσίας

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπόσχεται τον «άνευ προηγουμένου» επανεξοπλισμό της χώρας.

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας και υποψήφιος των προεδρικών εκλογών Βλαντίμιρ Πούτιν υποσχέθηκε έναν «άνευ προηγουμένου» επανεξοπλισμό της χώρας που καθίσταται αναγκαίος λόγω κυρίως της πολιτικής των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, σε άρθρο του που δημοσιεύει σήμερα η επίσημη εφημερίδα Ροσίσκαγια Γκαζέτα.

Ο Πούτιν θέτει ως προτεραιότητα την ανάγκη να δοθεί απάντηση στην ανάπτυξη της αντιπυραυλικής ασπίδας στην Ευρώπη από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, στο άρθρο του στην εφημερίδα που είναι αφιερωμένη σε στρατιωτικά θέματα.

«Η εποχή απαιτεί μια πολιτική προσηλωμένη στην ανάπτυξη του συστήματος αεροπορικής και διαστημικής άμυνας της χώρας. Σε αυτό μας ωθεί η πολιτική των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στο θέμα της αντιπυραυλικής άμυνας», γράφει ο Πούτιν.

«Συνολικά 23 τρισεκατομμύρια ρούβλια (590 δισεκατομμύρια ευρώ) θα δαπανηθούν για το σκοπό αυτό (του επανεξοπλισμού) την προσεχή δεκαετία», διευκρινίζει ο Πούτιν υπογραμμίζοντας ότι σε αυτό το θέμα δεν μπορεί να γίνει λόγος για «υπερβολικό πατριωτισμό» .

«Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η αναγέννηση του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος είναι ένα βάρος για την οικονομία, ένα αξεπέραστο φορτίο που είχε εκείνη την εποχή καταστρέψει τη Σοβιετική Ένωση. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος», γράφει ο πρώην πράκτορας της KGB.

«Η αναγέννηση του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος θα γίνει όχημα για την ανάπτυξη ποικίλων τομέων», γράφει ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας που θεωρείται το μεγάλο φαβορί των εκλογών της 4ης Μαρτίου.

Καθημερινή - ΑΜΕ-ΜΠΕ