Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Ρελάνς από Ιράν κατά ΗΠΑ-Ισραήλ - Aπειλεί με εμπλοκή στην Συρία και γενικευμένο πόλεμο


Image
Ρελάνς από το Ιράν απέναντι στην Δύση, τις ΗΠΑ ειδικότερα, αλλά και το Ισραήλ στο θέμα της Συρίας: Πριν από λίγο ο υπουργός Άμυνας ττου Ιράν Αχμέντ Βαχιντί προειδοποίησε ότι το Ιράν θα ταχθεί ενεργά στο πλευρό της Συρίας σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση από την Δύση ή αν κληθεί απλά να στηρίξει την συριακή κυβέρνηση από τις επισθέσεις των ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων!

"Το διμερές αμυντικό σύμφωνο ανάμεσα στο Ιράκ και τη Συρία που υπογράφτηκε το 2007 παραμένει ενεργό" δήλωσε ο Βαχιντί! Πιο σαφής προειδοποίηση για πολεμική εμπλοκή του Ιράν σε περίπτωση επέμβαση των δυτικών στην Συρία, δεν υπάρχει.

Το σκεπτικό του είναι ότι "Οι κυβερνητικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν τρομοκρατικές ομάδες. Εάν δεν κατορθώσει να τις αντιμετωπίσει, τότε θα ενεργοποιηθεί το διμερές αμυντικό σύμφωνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι η υποβολή σχετικού αιτήματος από την πλευρά της Συρίας"!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

15
Η ώρα της κρίσης πλησιάζει για τον Γιώργο Παπανδρέου για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος της χώρας και του Εθνους: Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου αναμένεται να ζητήσει μέχρι το μεσημέρι ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.

Σύμφωνα  με πληροφορίες, ο κ. Πεπόνης αναμένεται να μεταβεί σήμερα στη Βουλή για να παραδώσει το αίτημα.