Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Απονεμήθηκε το ΌΣΚΑΡ, ΕΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ, το ΝΟΜΠΕΛ στην Ε.Ε!...


ΣΔΟΕ προς Ιερά Σύνοδο: ''Δεν διακριβώθηκε η βασιμότητα των καταγγελιών''

dis20122
Συνήλθε σήμερα Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012, στην πρώτη Συνεδρία Της για τον μήνα Δεκέμβριο η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πασης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Ο Μακαριώτατος Πρόεδρος, ενημέρωσε τα Μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ότι, κατόπιν του παρατεταμένου δημοσιογραφικού θορύβου, περί των ελέγχων του Σ.Δ.Ο.Ε. για φορολογικώς αδικαιολόγητο πλουτισμό εκκλησιαστικών προσώπων, απέστειλε Επιστολή προς τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, για το αν υπάρχουν σε εξέλιξη ελεγκτικές διαδικασίες για το θέμα αυτό και σε θετική περίπτωση, να χορηγηθούν αντίγραφα των πορισμάτων προς την Ιερά Σύνοδο, ώστε να γίνουν οι σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες και τους Νόμους ενέργειες.

Με την από 5.12.2012 απαντητική Επιστολή του, ο Ειδικός Γραμματεύς του Σ.Δ.Ο.Ε. κ. Στυλιανός Στασινόπουλος ενημέρωσε τον Μακαριώτατο, ότι ..

"Ράπισμα" Αρχιεπισκόπου στους τραπεζίτες


1867391Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Σκληρό μήνυμα προς τους τραπεζίτες απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ του παρουσίασε τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έμποροι με τα δάνεια και τις απειλές για κατασχέσεις από τις τράπεζες, ζητώντας την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου για να τους βοηθήσει.

"Θεωρώ τραγική την κατάσταση που βιώνετε. Ήρθε η ώρα να αντιληφθούν οι τραπεζίτες ότι ...

Oι αιτίες της ανατροπής Καραμανλή το 2009: Ο ρόλος των ΗΠΑ, οι Υδρογονάνθρακες και οι 3+1 συμφωνίες με Πούτιν


Από το 2007 είχαν γίνει γνωστά στην αμερικανική κυβέρνηση τα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων νότια της Kρήτης και η αποκάλυψη αυτή φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά πιθανότατα συνδέεται και με άλλες καταστροφές που γνώρισε από τότε η χώρα, όπως οι πυρκαγιές του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου του 2007 και οι ταραχές σε όλη (!) την χώρα που ακολούθησαν τον θάνατο του 15χρονου Αλέξη Γρηγοριάδη στα Εξάρχεια τον Δεκέμβριο του 2008.

Όλες οι πρόσφατες εκθέσεις που ήρθαν στην δημοσιοτητα, δείχνουν κατ'αρχήν, ότι η δυνητική ΑΟΖ είχε γίνει "σουρωτήρι" από όλες τις εταιρείες από το 2004 και μετά. Όλοι ήξεραν που και τι ποσότητες υπάρχουν.

Αλλά το Stratfor δίνει και μια άλλη διάσταση σε τηλεγράφημά του που διέρρευσε στο WikiLeaks: