Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika προσκαλούν σε παρουσίαση του νέου τους ντοκιμαντέρ με θέμα τον φασισμό και την οικονομία

INFOWAR
Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika σας προσκαλούν στην παρουσίαση του τίτλου και του πρώτου διαφημιστικού video του νέου τους ντοκιμαντέρ, με θέμα το φασισμό και την οικονομία, την

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 στις 20:30
στο Café Floral
Θεμιστοκλέους 80, 106 81, Εξάρχεια, Αθήνα

Θεωρώντας ότι η μάχη με το φασισμό μόλις ξεκίνησε στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη, το ντοκιμαντέρ αναζητά
τις βαθύτερες διασυνδέσεις της άκρας δεξιάς και του φασιστικού παρακράτους με τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ από την Ιταλία και τη Γερμανία του ’30 μέχρι την Ελλάδα της κατοχής, της δικτατορίας και του σήμερα.

Το ντοκιμαντέρ θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες και θα είναι όπως πάντα διαθέσιμο δωρεάν για ελεύθερη χρήση και αναμετάδοση.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν το Debtocracy και το Catastroika, τα οποία μεταδόθηκαν στο Ιντερνετ και παρουσιάστηκαν σε εκατοντάδες δημόσιες προβολές και σε τηλεοπτικούς σταθμούς από την Ιαπωνία μέχρι τη Λατινική Αμερική.

Τo Debtocracy και το Catastroika αποτέλεσαν δυο από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα πειράματα χρηματοδότησης από το κοινό, στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη. Το ίδιο μοντέλο θα χρησιμοποιηθεί και στο τρίτο ντοκιμαντέρ. Ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά ότι δεν θα δεχθούμε χρήματα από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα και ζητάμε από τους θεατές μας να ενισχύουν οικονομικά την παραγωγή μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του ντοκιμαντέρ, που επίσης θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 20:30.  

Στην παρουσίαση, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα info-war.gr, θα ανακοινωθούν επίσης οι νέοι χορηγοί επικοινωνίας. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε από κοντά. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δημιουργούς και τις προηγούμενες παραγωγές της Infowar productions αλλά και τα σχόλια διεθνών μέσων ενημέρωσης, όπως η Guardian, το Al Jazeera, η Die Zeit και το Nation επισκεφθείτε τη σελίδα μας www.infowarproductions.com.

INFOWAR Productions