Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΜΠΑΜΑ: "Να μειωθεί ο πλυθησμός στη Γη στο 1 Δις με χημικά σε τροφή και νερό"! (vid)

Όταν ο σιωνιστής Τζων Χόλντρεν, επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει ανοιχτά (και αυτός) τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο, και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγωνται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας, για να μας "ξεκάνουν" πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε για ακόμη μία φορά, τι προωθείται από την πολιτική ελίτ των ημερών μας.
 
Ο κύριος αυτός ισχυρίζεται ότι πλέον πρέπει να παίρνει ειδική άδεια κάποιος για να τεκνοποιήσει (!) οι δε εγνυμοσύνες χωρίς άδεια πρέπει να τερματίζονται με έκτρωση. Επίσης, κι αυτός΄βάζει το λιθαράκι του υπέρ μία παγκόσμιας κυβέρνησης την οποία αποκαλεί Πλανητικού Καθεστώς! εννοείται, ότι περιφέρεται ελεύθερος στον Λευκό Οίκο.
 
Δείτε το βίντεο:CCIAS : Το Ελληνικό «άκρως απόρρητο» υπερόπλο που είναι στα υπόγεια του …Πενταγώνου!


To σύστημα που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Στρατηγός Γράψας ! Οι αποκαλύψεις του Τύπου σχετικά με την απαράδεκτη – κωλυσιεργία στην υπόθεση της κατασκευής πρωτοποριακού συστήματος παθητικής άμυνας CCIAS, το οποίο ανέπτυξαν Έλληνες επιστήμονες από το ΑΠΘ, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη σε όσους γνωρίζουν την προϊστορία με ανάλογα θέματα.

Δεδομένου μάλιστα του ενδιαφέροντος ξένων δυνάμεων, δεν αμφιβάλλουμε ότι όπως έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται κάποτε να το αγοράσουμε από ξένους κατασκευαστές, αφού όπως μας έχει «διδάξει» η ιστορία, τότε κάποιοι θα έχουν και το γνωστό, σε όλους, κίνητρο…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News» το πρόγραμμα στο οποίο εδώ και μια πενταετία δουλεύουν πέντε επιστήμονες τους ΑΠΘ, έχει το χαρακτηρισμό «άκρως απόρρητο». Μετά από πέντε χρόνια κοροϊδίας, ένας από τους επιστήμονες αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή…

Η ιστορία είναι απίστευτη...