Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Ο χυμός από λεμόνι όπλο κατά του καρκίνου. Σε τι άλλο ωφελεί η λεμονάδα;

To τελευταίο διάστημα έκανε τον γύρο του διαδικτύου μία μελέτη του Ινστιτούτου Επιστημών Υγείας της Βαλτιμόρης, όπου αναφέρεται η αποτελεσματικότητα του χυμού των λεμονιών στην χημειοθεραπεία και στην καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο χυμός του λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και καταστρέφει 11 είδη καρκινογόνων κυττάρων.

Η ωφελιμότητα του λεμονιού.

Το λεμόνι είναι ένα θαυματουργό προϊόν το οποίο καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία. Μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και προσπαθούν να παράγουν μια συνθετική ουσία που να τους επιτρέπει να την χρησιμοποιήσουν σε φαρμακευτικά σκευάσματα.

Το σημαντικό σε αυτό το φυτό, οφείλεται ...

Αντιπρόταση στον Κουράκη

Εγώ λέω κάτι άλλο μακρύκομε φωστήρα,

Να σταματήσει η μισθοδοσία των στελεχών και των βουλευτών του κόμματος σου, αλλά και η επιχορήγηση στον ΣΥΡΙΖΑ από το Κράτος, και ο ΣΥΡΙΖΑ να εισπράττει ειδικό τέλος, φόρο, εισφορά (ή όπως αλλιώς θέλουν να το ονομάσουν) από εκείνους που δηλώνουν ψηφοφόροι του, αριστεροί και άθεοι...για να αναπληρώσει όλα τα σχετικά.

Τι λες γι'  αυτό Κουράκη; 

Με περίσσια λύπηση, ...

Άλλος ένας φωστήρας του ΠΑΣΟΚ στη φάκα: Διώχνουν τον Σπυρόπουλο από το ΙΚΑ μετά την κατάθεσή


Mε την ιδιότητα του υπόπτου, εκλήθη να καταθέσει από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος για τα "θαλασσοδάνεια" των 140 εκατομμυρίων ευρώ που χρωστάει το ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες και τα οποία δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ.

Ο κ. Σπυρόπουλος στη διάρκεια της θητείας του στη γενική διεύθυνσή του κόμματός του εκτίναξε στα ύψη τον προϋπολογισμό, νοικιάζοντας πολυτελή γραφεία στην Ιπποκράτους, τα οποία ανήκουν σε φίλο του ξενοδόχο, ενώ υπερβαίνοντας κάθε όριο προκλητικότητας σπατάλησε εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή γυμναστηρίου, προκειμένου να είναι αρεστός στον Γερουλάνο, τη Μπιρμπίλη και τον Γιωργάκη.

Μετά την κατάθεσή του ως υπόπτου και την αναμενόμενη δίωξη που πρόκειται να ασκηθεί εναντίον του, ...

Νέα, ακόμα πιο ευνοϊκά δεδομένα για την Κύπρο; (ΒΙΝΤΕΟ)


Στα θαλάσσια κυπριακά οικόπεδα 10 και 11, στα οποία εμπλέκεται η γαλλική εταιρεία ΤΟΤΑL, φαίνεται ότι εντοπίστηκε τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλο βάθος περί τα 7.400 μέτρα, άρα μιλάμε για βαθιά γεώτρηση…

Σε περίπτωση που οι σχετικές εκτιμήσεις επαληθευτούν, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στη Μεσόγειο. Μάλιστα θα είναι άμεσα αξιοποιήσιμο, αφού δεν απαιτείται η επεξεργασία που γίνεται στο φυσικό αέριο.

Αυτό σημαίνει ότι θα μεταφέρεται απευθείας με δεξαμενόπλοια, ενώ σε περίπτωση που δεν φτάνουν, ίσως συζητηθεί η κατασκευή αγωγού, η οποία θα περνάει από την ΑΟΖ της Κύπρου και της δικής μας, εφόσον την ανακηρύξουμε, στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι συγκυρίες, εφόσον και εμείς κινηθούμε σωστά, φαίνονται ν’ αλλάζουν εις όφελος του Ελληνισμού. Η όποια κίνηση πρέπει να γίνεται με οικονομικά αλλά και γεωπολιτικά κριτήρια. Το όποιο ξεπούλημα ορυκτού πλούτου μπορεί να αποφευχθεί μόνο με την προώθηση πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής. Αυτό σημαίνει ότι φέρνοντας στο παιχνίδι διαπραγμάτευσης Δύση αλλά και BRICs, θα παρεμποδιστεί ο όποιος επεκτατισμός της μίας ή της άλλης πλευράς, επειδή θα υπάρχουν αμφίδρομες αντιδράσεις βάσει συμφερόντων. Θα επιτευχθεί έτσι ένα είδος ισορροπίας.

Απλά πράγματα. Δείτε τον Σόλωνα Κασίνη ν’ ανακοινώνει την πιθανότητα μεγάλου κοιτάσματος στα οικόπεδα της Κύπρου:

"Χακαρισμένα" e-mails αποκαλύπτουν "εγκεκριμένο από την Ουάσινγκτον" πλάνο του Κατάρ, για προβοκατόρικη επίθεση στη Συρία με χημικά όπλα

Hacked Emails Reveal ‘Washington-Approved’ Plan to Stage Chemical Weapons Attack in Syria

Obama administration complicit in war crime?

Paul Joseph Watson
Infowars.com
January 28, 2013

Alleged hacked emails from defense contractor Britam reveal a plan “approved by Washington” and funded by Qatar to stage a chemical weapons attack in Syria and blame it on the Assad regime, fulfilling what the Obama administration has made clear is a “red line” that would mandate US military intervention.

The leaked emails, obtained by a hacker in Malaysia, feature an exchange (click here for screenshot) between Britam Defence’s Business Development Director David Goulding and the company’s founder Philip Doughty:

********
Phil

We’ve got a new offer. It’s about Syria again. Qataris propose an attractive deal and swear that the idea is approved by Washington.

We’ll have to deliver a CW to Homs, a Soviet origin g-shell from Libya similar to those that Assad should have. They want us to deploy our Ukrainian personnel that should speak Russian and make a video record.

Frankly, I don’t think it’s a good idea but the sums proposed are enormous. Your opinion?

Kind regards
David

********
The fact that the plan involves delivering a CW (chemical weapon) that is “similar to those Assad should have,” clearly suggests that the idea is to stage a false flag chemical weapons attack that could be blamed on Assad by Gulf states like Qatar and NATO powers.

If the claim that such as plot was “approved by Washington” can be verified, then the Obama administration is complicit in a war crime.

According to Cyber War News, ..

Αυστρία: από "άνθρωπος της χρονιάς 2011", "χρεοκοπημένος" τώρα ο Γιωργάκης


Συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - Γιώργος Παπανδρέου«Άνθρωπο της χρονιάς» για το 2011, είχε ανακηρύξει πέρυσι τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου, το αυστριακό εβδομαδιαίο πολιτικό περιοδικό «Προφίλ». Ένα χρόνο αργότερα, στο σημερινό του τεύχος και σε δημοσίευμα με τίτλο «Απόψεις ενός χρεοκοπημένου», αναφέρεται στο γεγονός πως ο ίδιος είναι περιζήτητος για διαλέξεις σε πανεπιστήμια.

Στο δημοσίευμα, μεταξύ άλλων, σημειώνεται πως ο Γιώργος Παπανδρέου έχει συγκεντρώσει στο βιογραφικό του προσόντα που λίγοι διαθέτουν: Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 2009-2011 ήταν ένας από αυτούς που «συνδιαμόρφωσαν» τη χρεοκοπία της χώρας, ενώ κατά την άποψη ορισμένων, ήταν ένας από εκείνους που την συμπροκάλεσαν.

Κατά τη διαδικασία διάσωσης της χώρας κατάφερε να εκνευρίσει σχεδόν όλους τους αρχηγούς κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο τέλος, κατά την αποχώρησή του, να συμπαρασύρει, όπως αναφέρει, και το ΠΑΣΟΚ στην άβυσσο.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ...

Ισραήλ για το σαμποτάζ στο Ιράν: «Κάθε επιχείρηση που πλήττει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι καλά νέα»


Η πρώτη αντίδραση του Ισραήλ στις αναφορές ότι μια έκρηξη κατέστρεψε το πυρηνικό συγκρότημα του Fordow στο Ιράν ήρθε σήμερα από τον Ισραηλινό υπουργό εσωτερικής αμύνης (home front ministry) Avi Dichter.

Ο Ισραηλινός υπουργός και σχολιάζοντας τις πληροφορίες περί ισχυρής έκρηξης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν στο Fordow έκανε την εξής διφορούμενη  όσο και περίεργη δήλωση: «Κάθε έκρηξη στο Ιράν η οποία δεν έχει θύματα παρά μόνο το πυρηνικό του πρόγραμμα είναι καλά νέα».

Διφορούμενη και περίεργη μαζί  γιατί η ιστορία περί της εκρήξεως την οποία έφερε στη δημοσιότητα την Παρασκευή το αμερικανικό WND δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια άλλη πηγή είτε ισραηλινή είτε ιρανική είτε οποιαδήποτε άλλη ανεξάρτητη. Παρόλα αυτάμε την  συγκεκριμένη ιστορία να εξαπλώνεται συνεχώς στον ισραηλινό Τύπο  με την Haareetz να διερωτάται: «Ποιος διέδωσε τις φήμες για μεγάλη έκρηξη στο Ferdow και γιατί τα μεγάλα ΜΜΕ την αγνοούν;» η αντίδραση του  Avi Dichter δεν έδειξε τουλάχιστον κάποια τυπική διπλωματική... έκπληξη. Ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε παρά μόνο είπε ουσιαστικά εάν έγινε τότε καλώς έγινε.

Στο άρθρο του το WND  ...