Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Επιστολή Κόλαφος της γνωστής Δημοσιογράφου μέλους του ΠΑΜΕ για το "κάρφωμα" και την προκλητική μεταχείριση απλήρωτων εργαζομένων στις επιχειρήσεις του ΚΚΕ, οι οποίοι προέβησαν σε ασφαλιστικά μέτρα.


Αγαπητή κ. Αλέκα Παπαρήγα!

Λυπάμαι πολύ για την στάση κάποιων καρεκλοκένταυρων του "Ριζοσπάστη" και κάνω έκκληση στην κ. γ.γ του ΚΚΕ να τους... μαζέψει...
Κυριολεκτώ...
Οι εργαζόμενοι στον "Ριζοσπάστη" έχουν οικογένειες και έχετε υποχρέωση να τους ξοφλήσετε τις δεδουλευμένες αποδοχές τους, όπως ακριβώς έχουν υποχρέωση  να το κάνουν και οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΥΓΗ και το ΡΑΔΙΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ.

Όλα τα υπόλοιπα δεν μπορεί να γίνονται ή να σχολιάζονται,  με αυτό τον προκλητικότατο  τρόπο από το κόμμα της εργατικής τάξης.
Και επιμένω.
Το κόμμα της εργατικής τάξης δεν είναι ποτέ δυνατόν να "καρφώνει" ονομαστικά τους εργαζόμενους,  στους οποίους οφείλει δεδουλευμένα και οι οποίοι στηρίζουν τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ επί σειρά ετών!
Τα υπόλοιπα και περιττεύουν και εκθέτουν το κόμμα, αγαπητή κ.Αλέκα  Παπαρήγα!!!

Πόπη Χριστοδουλίδου
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Παρακάτω η Αναδημοσίευση από το "Ριζοσπάστη" της Κυριακής 31 Μάρτη

 Ξεκαθαρίζουμε μερικά αυτονόητα...

Μαχαίρια στο ΚΚΕ για τη διαδοχή - αποχώρησε γνωστή δημοσιογράφος από το ΠΑΜΕ


Στο παιχνίδι της εσωκομματικής διαμάχης μπήκαν πλέον και τα πρωτοκλασάτα στελέχη που βλέπουν τις ισορροπίες εντός του Περισσού να αναδιαμορφώνονται συνεχώς.

Φωτιά όμως στην αντιπαράθεση, έβαλε ο εκ των κορυφαίων στην ιεραρχία Νίκος Μπογιόπουλος, ο οποίος με άρθρο του στο Ριζοσπάστη τόνισε πως «η πολιτική του κόμματος  δεν οδηγεί σε λαϊκή συσπείρωση, αλλά συμμαχία μόνο με τον εαυτό μας».

Η απάντηση της ηγεσίας του Περισσού ήταν άμεση, δια της γραφίδας του Γιώργου Μαρίνου, βουλευτή Ευβοίας ο οποίος τόνισε πως οι κατηγορίες εναντίον της ηγεσίας είναι κατασκευασμένες και δεν τίθεται κανένα ζήτημα εγκατάλειψης παλαιότερων θέσεων του κόμματος προσδίδοντας «φραξιονιστικά» κίνητρα σε όσους διαφωνούν.

Εν όψη πολέμου στο Ιράν ο Kerry -ξανά- στην Τουρκία ο Erdogan στις ΗΠΑ. Δώρο στους Τούρκους τα κοιτάσματα Αιγαίου και Κύπρου με αντάλλαγμα τις βάσεις στην Τουρκία.


Αναπτύσσονται ραγδαίως οι αμερικανο-τουρκικές σχέσεις ύστερα από την ανάληψη του καθηκόντων του John Kerry ως νέου υπουργού των Εξωτερικών των ΗΠΑ. Σε αυτή τη νέα δυναμική ο Αμερικανός υπουργός πρόκειτι να επισκεφτεί την Τουρκία την ερχόμενη Παρασκευή ή το Σάββατο στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στη δυτική Ευρώπη και την Ασία.

Παράλληλα ο Τούρκος πρωθυπουργός Recep Tayip Erdogan αναμένεται να επισκεφθεί επίσημα τις ΗΠΑ τον ερχόμενο Μάιο όπου και θα συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Barack Obama. Ο Kerry είχε επισκεφθεί την Τουρκία ξανά πριν από ένα μόλις μήνα όπου και είχε συναντηθεί με τον R.T. Erdogan.