Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ''Στην κρίση βοηθούν πιο πολύ οι φτωχοί, παρά οι πλούσιοι''


iero1ΒΟΣΤΩΝΗ. «Μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας μας» και «Ελλάδα έξω από τα σύνορα της Ελλάδος» χαρακτήρισε την Ομογένεια σε συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα» ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο οποίος είναι ο πρώτος Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος που επισκέπτεται επίσημα την Ομογένεια τα τελευταία πενήντα χρόνια.

O Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι προσκεκλημένος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου και αρχίζει την επίσκεψή του την Τετάρτη 15 Μαΐου από τη Βοστώνη, όπου το Σάββατο στις 18 Μαΐου ...

"Κρύο ντους" σε βουλευτή της ΝΔ από μία δασκάλα- «Αρνούμαι τη βράβευση από έναν βουλευτή που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία» (video)

Παρών στην εκδήλωση και ο τ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης

Ένταση επικράτησε χθες σε εκδήλωση του δήμου Αμύνταιου στη Φλώρινα, όταν μια δασκάλα του Έβρου, η Χαρά Νικοπούλου, που ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής, Στάθη Κωνσταντινίδη, λέγοντας: 

«Δεν μπορώ να πάρω μία πλακέτα από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας».

Ο βουλευτής της ΝΔ «πάγωσε» και στη συνέχεια

Σκανδαλώδης φοροδιαφυγή από Mercedes-BMW!


Σύμφωνα με την νομοθεσία, η φορολογική επιβάρυνση των αυτοκινήτων στην Ελλάδα, κατά την απόκτησή τους, είναι προοδευτικά ανάλογη με την αξία κάθε αυτοκινήτου, έτσι ώστε η επιβάρυνση αυτή να είναι και κοινωνικά δίκαιη. Στην πράξη όμως εμφανίζονται πολυτελή και πανάκριβα αυτοκίνητα να επιβαρύνονται με χαμηλότερους φόρους σε σύγκριση με αντίστοιχα μεσαία οικογενειακά αυτοκίνητα.

Πράγματι, όπως προκύπτει από την έρευνα που πραγματοποιήσαμε, ...