Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Απάντηση-tweet Πάνου Καμμένου στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη για το δημοσίευμα περί υπεράκτιας διαδρομής του σκάφους "Iliatoras of London"

Ο Καμμένος ισχυρίζεται ότι ο Σταύρος Ψυχάρης τον εκβίασε και του ζήτησε να στηρίξει το γιο του για δήμαρχο ΑθηναίωνΑπάντηση σε δημοσίευμα για την περίεργη "διαδρομή" του σκάφους "Iliatoras of London" της οικογένειας Καμμένου δίνει μέσω twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

"Σταύρο Ψυχάρη, όπως είπα στην διαμεσολαβητή σου: ούτε αποσύρω τις αγωγές εναντίον σου ούτε στηρίζω με αντάλλαγμα τον γιό σου για Δήμαρχο"

Το tweet "απαντά" στο τρισέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα που αναφέρεται σε "υπεράκτια μυστικά" τόσο του Πάνου Καμμένου όσο και του πατέρα του Ηλία και έχουν να κάνουν με το σκάφος "Iliatoras of London".

Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι ο Σταύρος Ψυχάρης τον εκβίασε λέγοντάς του

Γιώργος Δελαστίκ: Κρίσιμος ο πολιτικός ρόλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Γιώργος Δελαστίκ: Κρίσιμος ο πολιτικός ρόλος των Ανεξάρτητων Ελλήνωντου Γιώργου Δελαστίκ

Οι δεξιοί αντιμνημονιακοί ψηφοφόροι είχαν την ευκαιρία να συσπειρωθούν γύρω από ένα δικό τους άνθρωπο, σάρκα εκ της σαρκός της ΝΔ, και μάλιστα με σκληροπυρηνικές δεξιές απόψεις.

Ο παράγοντας που θα καθορίσει το αν η ΝΔ θα πετύχει ή όχι το στόχο της διάλυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι ο ίδιος που θα καθορίσει και το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές: η ύπαρξη κύματος διαμαρτυρίας και η κοινωνική αναταραχή.

Μιχάλης Ιγνατίου: Ο Ομπάμα «πληρώνει» τα λάθη του

Μιχάλης Ιγνατίου: Ο Ομπάμα «πληρώνει» τα λάθη τουτου Μιχάλη Ιγνατίου

Ουάσιγκτον

Όταν οι αρχηγοί των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών επιλέγουν να θέσουν στην ημερησία διάταξη της ενημέρωσης του Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα ως πρώτο θέμα συζήτησης μια χώρα, τότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά για την κυβέρνησή της. Αυτό συνέβη και την περασμένη Παρασκευή, όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη, και το Σαββατοκύριακο, όταν ο κ. Ομπάμα προτίμησε μια παρτίδα γκολφ με τους φίλους του. Η κατάσταση στην Τουρκία ήταν το βασικό θέμα στην προεδρική ατζέντα.

Από την αρχή της προεδρικής του θητείας,

Βλέπουν δάκτυλο του ΝΑΤΟ σε Τουρκία και Κύπρο

nato-summit01-03july2013Του ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Η ψυχρότητα που δημιουργήθηκε μεταξύ Άγκυρας και της ηγεσίας του ΝΑΤΟ για τους πρόσφατους διορισμούς, προκάλεσε διάφορους συνειρμούς παραπέμποντας ακόμη και στο Κυπριακό. Οι αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του ΝΑΤΟ και η απομάκρυνση Τούρκου πρέσβη ήταν η αφορμή. Ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού υπουργού Εξωτερικών αναγκάσθηκε αργά χθες να εκδώσει δήλωση, με την οποία επιχειρεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο δίνοντας τη δική του εκδοχή (η δήλωση δίπλα).

Ο Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών, κουμπάρος του Αναστασιάδη & το σκάνδαλο ΧΑΚ

Σκιές στην ακεραιότητα του νέου Προέδρου των ΚΑ, ρίχνουν επενδυτικοί κύκλοι, που στοχοποιούν τον Τόνυ Αντωνίου για τον οποίο διατυπώνουν ισχυρισμούς, που αφορούν, αφενός στη φιλική του σχέση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και αφετέρου στην «εμπλοκή» του με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Απορρίπτει τους ισχυρισμούς ο Τόνυς Αντωνίου.

Ο κουμπάρος του Προέδρου και οι ΚΑ...

Ο Πειραιώς Σεραφείμ απέστειλε εμπεριστατομένη επιστολή 72 σελίδων(!) στον Οικ. Πατριάρχη, ελέγχοντάς τον για τις τραβηγμένες Νεοεποχίτικες κινήσεις του και ζητώντας σύγκληση Οικουμενικής Συνόδου.

barthq

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ, απέστειλε σημαντική επιστολή προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.