Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Διεθνής Σύσκεψη για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα

Σε μια κρίσιμη στιγμή για την εξέλιξη της προσπάθειας της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα, γίνεται η Διεθνής Σύσκεψη των επί μέρους επιτροπών την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Μετά τη συνάντηση που είχε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού με τη γενική διευθύντρια της UNESCO τον Ιούλιο στο Παρίσι, κατά την οποία ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος ζήτησε από την Ιρίνα Μπόκοβα να ασκήσει την προσωπική και θεσμική επιρροή της, προκειμένου να δρομολογηθεί η διαδικασία της Διαμεσολάβησης με τη βρετανική πλευρά, ο κορυφαίος αυτός διεθνής πολιτιστικός οργανισμός απηύθυνε επιστολή προς τον Βρετανό Υπουργό Εξωτερικών κ. Ουίλιαμ Χεγκ, τη Βρετανίδα Υπουργό Πολιτισμού κα Μαρία Μίλερ και τον Διευθυντή του Βρετανικού Μουσείου κ. Ρόμπερτ Νιλ Μακ Γκρέγκορ. 

Όταν ο Κασιδιάρης "έκραζε" τον δικηγόρο του!

Όταν ο Κασιδιάρης Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Σαράκη εξαπέλυε τηλεοπτικά ο Ηλίας Κασιδιάρης το 2012. 

Ενάμιση χρόνο αργότερα ωστόσο ανέθεσε σε αυτόν, που τότε έλεγε άσχετο, την υπεράσπισή του.

Όπως φανερώνει το βίντεο, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Παύλος Σαράκης είχαν συγκρουσθεί στον «αέρα» στην εκπομπή του Στέφανου Χίου, με το βουλευτή της Χρυσής Αυγής να επιτίθεται με το γνωστό του τρόπο στο δικηγόρο λέγοντας: 

«Μας κοροϊδεύετε κύριε; Δεν τα ξέρετε καλά, είστε άσχετος». Το επίμαχο σημείο που

Δελτίο Τύπου για το "Σάμος Σπίριτ"

Αναρτούμε το Δελτίο Τύπου της εταιρείας "Πλόες Αιγαίου" σχετικό με τα διαδραματιζόμενα για το μέλλον της ενδονησιακής θαλάσσιας συγκοινωνίας των νησιών του Ν. Σάμου. Το βρίσκουμε αρκετά ευγενικό ιδίως απέναντι στον πιο αναξιόπιστο εργοδότη που είναι το Ελληνικό Κράτος. 
Το blog μας, ίσως και άλλα, ολοκληρώνει μία πλήρη έρευνα για το παρασκήνιο της υπόθεσης αυτής το οποίο, από όσο φαίνεται, θα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Δελτίο Τύπου