Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Τέλη Κυκλοφορίας (ή μάλλον... Τιμωρίας) και στα προς εξαγωγή Ι.Χ. που έχουν καταθέσει πινακίδες!


Δηλαδή: Καταθέτουμε τις πινακίδες των αυτοκινήτων για να μην κυκλοφορούν και πληρώνουμε Τέλη Κυκλοφορίας. Θέλουμε να δώσουμε το αυτοκίνητο για ένα κομμάτι ψωμί, ούτως ή άλλως, είτε απευθείας σε Ευρωπαίο αγοραστή μέσω αγγελίας είτε σε μαντρά στην Ελλάδα για να το πουλήσει εκείνος στο εξωτερικό - που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο όχι απλώς δεν θα έχει πινακίδες για να ξανακυκλοφορήσει στην Ελλάδα (και να πληρώσει Τέλη Κυκλοφορίας) αλλά θα διαγραφεί επί τόπου μια για πάντα και για αυτό η ΔΟΥ, με την παρακάτω κατάπτυστη εγκύκλιο του "κυρίου" Θεοχάρη, σε υποχρεώνει με πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας ή μάλλον... Τιμωρίας.

Αντιδρούν μέχρι και οι υπάλληλοι στις ΔΟΥ που ντρέπονται να προβούν στην είσπραξη!

Μετά ψάχνουν να βρούν ποιος τρέφει τα αυγά των φιδιών...

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2013
Αριθ.Πρωτ:Δ.ΤΕΦ Β' 1119452 ΕΞ 2013

Η τρόικα θέλει να κλείνει 22 αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου και της Ικαρίας!

Το αίτημα για κλείσιμο 22 αεροδρομίων, με στόχο την εξοικονόμηση πόρων, επαναφέρει η τρόικα προς την κυβέρνηση, αδιαφορώντας πλήρως για τους κατοίκους των ελληνικών νησιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σύμβουλοι του Ελληνικού Δημοσίου για την αξιοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η γερμανική Lufthansa Consulting (θυγατρική του αεροπορικού κολοσσού), αντιδρούν στο αρχικό κυβερνητικό σχέδιο για μεταφορά των αεροδρομίων σε μια ενιαία κρατική εταιρία, επικαλούμενοι το κόστος.

Πρόκειται για τα αεροδρόμια Αλεξανδρούπολης, Αστυπάλαιας, Αράξου, Ικαρίας, Ιωαννίνων, Καλαμάτας, Καρπάθου, Καστελόριζου, Καστοριάς, Κάσου, Κοζάνης, Κυθήρων, Λέρου, Λήμνου, Μήλου, Νάξου, Νέας Αγχιάλου, Πάρου, Σητείας, Σκύρου, Σύρου και Χίου.

"Το θάρρος είναι μεταδοτικό". Οι τέσσερις καβαλάρηδες των αποκαλύψεων μιλούν για την "επίδραση Σνόουντεν"

RT photo / Semyon Khorunzhy‘Courage is contagious’: Whistleblowing Fantastic Four talk ‘Snowden effect’ on RT

A group of US whistleblowers and activists have met in Moscow to present NSA whistleblower Edward Snowden with the Sam Adams Award for ‘Integrity in Intelligence’. They came to RT’s studio to share their thoughts on global surveillance.

After a secret meeting with Snowden, the four whistleblowers – former NSA executive Thomas Andrews Drake, former CIA analyst Ray McGovern, former FBI agent Coleen Rowley and Jesselyn Radack of Government Accountability Project – all met in RT’s studio to discuss the perils of doing what right and why Snowden should be lauded as a hero for sending shock waves around the world. 

Ο δεύτερος πιο ισχυρός στην Τουρκία, δεν λέγεται Γκιουλ ή Αχμέτ… Είναι ο Χακάν Φιντάν

Fidan-Erdogan01-11october2013Του Ζαχαρία Μίχα*

Κι όμως. Ο πιο ισχυρός άνθρωπος στην Τουρκία, μετά τον Ερντογάν, δεν είναι ούτε ο φαφλατάς υπουργός Εξωτερικών, ούτε ο πιο σοβαρός πρόεδρος, ο Αμπντουλάχ Γκιουλ, για τον οποίο λέγεται βέβαια εκτεταμένα, ότι πίσω από το «δυτικό προφίλ», κρύβεται ένας πολύ συντηρητικός ισλαμιστής, απλά διακρίνεται από μεγαλύτερη διπλωματικότητα και αυτοπειθαρχία, σε σύγκριση με τον παρορμητικό πρωθυπουργό…