Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Τα απίστευτα κι όμως αληθινά παιχνίδια της Σημειολογίας. Μία φωτογραφία όσο χίλιες λέξεις.

Εκλογές 2014: Το... ''συννεφάκι'' του Ευάγγελου Βενιζέλου - Το απίστευτο παιχνίδι του φωτογραφικού φακού (Δείτε φωτό)!

Το... ''συννεφάκι'' του Ευάγγελου Βενιζέλου - Το απίστευτο παιχνίδι του φωτογραφικού φακού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στάθηκε μπροστά από τον πίνακα με τις ζωγραφιές των παιδιών και κάτω από ένα κομμάτι χαρτόνι που έγραφε ''το ψέμα που αγαπώ''.
Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...

Αρχισαν αμέσως τις απειλές οι ισλαμιστές της Θράκης: "Ακούστε τη φωνή μας με το "καλό" γιατί αλλιώς..."! (vid)

Ξεκίνησαν τις εμπρηστικές δηλώσεις οι ισλαμιστές της Θράκης και πιο συγκεκριμένα ένας από την ηγετική ομάδα των εξτρεμιστών της μειονότητας  ο Αμπντουλαλίχ Ντεντέ, λίγες ώρες μετά την μεγάλη νίκη που κατάφεραν λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης της Αθήνας να τους καταστείλει.

Με μήνυμά του σε μειονοτική εφημερίδα ...μας απειλεί τους Έλληνες "Να ακούσουμε την φωνή της μειονότητας (σ.σ.: που ο ίδιος και οι όμοιοί του φανατικοί εξτρεμιστές θεωρούν ότι εκφράζουν) με το ... καλό"!

Τουρκικές Φρεγάτες και Αεροσκάφη πέρασαν... ΣΥΡΙΖΑ απ' την Αττική!

amyntika.gr : turkish navy1 Οι Τουρκικές φρεγάτες και τα αεροσκάφη αλωνίζουν το Αιγαίο και εμείς ετοιμαζόμαστε ...…για Αφρική!!του Γιώργου Γ. Σπανού

Με την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές και την Αττική, οι Τούρκοι βρήκαν τον τρόπο να...πανηγυρίσουν με το δικό τους τρόπο την "συνδιαχείριση του Αιγαίου, τ' ότι αυτό ανήκει στα... ψάρια του" και την επικράτηση του μειονοτικού υποψηφίου στη Θράκη, αξιώσεις που δεν αντιβαίνουν διόλου στις εθνομηδενιστικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αντιθέτως αποτελούν κοινό σημείο των συνιστωσών του...

Ιδού!
Εθνική ταπείνωση σε απόσταση μερικών μιλίων από τις ακτές της Αττικής - Μάθημα προς όλους...

Μια κανονική αεροναυμαχία μερικά μίλια από τις ακτές της Αττικής εκτυλίχθηκε σήμερα...