Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Mαζική αποχώρηση στελεχών από το κόμμα του Τζήμερου

ImageΚύμα παραιτήσεων εκδηλώνεται τις τελευταίες μέρες στο κόμμα του Θ. Τζήμερου. Στελέχη φεύγουν εκφράζοντας τη διαφωνία τους με τις επιλογές του επικεφαλής του σχηματισμού και καταγγέλλουν τον τρόπο λήψης αποφάσεων.
Προ ολίγων ημερών την παραίτησή του υπέβαλλε ο αντιπρόεδρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημιουργίας Ξανά, κ. Κ. Λουκόπουλος, σημειώνοντας την αντίθεσή του με την επιλογή σύμπραξης του κ. Τζήμερου με τον κ. Στ. Μάνο, ενώ σήμερα την παραίτησή του από την εθνική επιτροπή του κόμματος ανακοίνωσε με επιστολή του, το μέλος του οργάνου, κ. Εμμ. Επιτροπάκης.

Στην επιστολή του μεταξύ των άλλων καταγγέλλει τον κ. Τζήμερο για παράδοση σε συμφέροντα και «απόπειρα διαφθοράς», ενώ σημειώνει μεταξύ των άλλων ότι ο πρόεδρος του κόμματος «έπαιρνε και παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του, συνεπικουρούμενος από τον Σοφέρ και τη Γραμματέα του, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες τις διαπραγματεύσεις, τη στιγμή που ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου έχουν παντελή άγνοια».