Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Έρχονται διώξεις για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή

Ολοκληρώθηκε η πολύκροτη και πολύμηνη δικαστική έρευνα - Τα δύο απόρρητα έγγραφα που στηρίχθηκε η έρευνα

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΔιώξεις κατά αγνώστων για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή αναμένεται να ασκήσει ο αρμόδιος ανακριτικής που είχε αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η μεγάλη έρευνα που είχε ξεκινήσει απο τον Αύγουστο του 2011.
Όλα είχαν ξεκινήσει απο δημοσίευμα του περιοδικού "Επίκαιρα", όπου γινόταν λόγος για σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας με την κωδική ονομασία «Πυθία 1», το οποίο φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και τέθηκε σε εφαρμογή με τη συμμετοχή Ελλήνων, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Αμέσως διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, ανέθεσε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης με βάση τα στοιχεία του ρεπορτάζ των «Επικαίρων», στα οποία περιλαμβάνονται τα άκρως απόρρητα Ειδικά Δελτία Ενημέρωσης της ΕΥΠ Νο 53/13 Ιανουαρίου 2009 αλλά και Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009.

Ο «κ. Προσωρινός» προσπαθεί τώρα να γίνει μόνιμος!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο που απεργάζονται εδώ και καιρό διάφορα κέντρα εξουσίας εντός και εκτός Ελλάδας, προκειμένου να μείνει στη θέση του πρωθυπουργού και μετά τις εκλογές ο Λ. Παπαδήμος. Ο ίδιος χθες από τις Βρυξέλλες ομολόγησε για πρώτη φορά τις εναλλακτικές δυνατότητες που εξετάζει προκειμένου να μακροημερεύσει στο Μαξίμου. Και αυτό μια ημέρα ύστερα από τη διόλου τυχαία είδηση που του «απέσπασε» Γερμανός δημοσιογράφος (στο πλαίσιο της προσπάθειας να φιλοτεχνηθεί ένα φιλολαϊκό προφίλ για τον κ. Παπαδήμο), ότι «έχει απαρνηθεί τον μισθό του».

Ο δοτός πρωθυπουργός επιχείρησε εμφάνιση... ηγέτη στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου. Στην πραγματικότητα πάντως ακούστηκαν ως πολιτικό ανέκδοτο οι δηλώσεις του, καθώς άφησε να εννοηθεί ότι επιθυμεί την αναβολή των προγραμματισμένων για τον Απρίλιο εκλογών ή, εφόσον δεν αποτραπεί (υπό την κοινωνική πίεση) η διενέργειά τους, να συμφωνήσουν οι πολιτικές δυνάμεις στην παραμονή του στην πρωθυπουργία και την «επόμενη μέρα».