Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Πήραν τη ρεβάνς τους οι δημοσιογράφοι από τον Μιχαλολιάκο. Τον υποδέχτηκαν καθιστοί, στην είσοδο του, και τον αγνόησαν πλήρως, στην έξοδο του από τον Προεδρικό Μέγαρο.

Μιχαλολιάκος: Να αναλάβει πρωθυπουργός πρόσωπο με κύροςΕξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι έκανε πρόταση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας προσωπικότητα με κύρος, την οποία όμως δεν κατονόμασε. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και διήρκεσε περίπου 15 λεπτά, ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι εξέφρασε στον Πρόεδρο την αγωνία του για την ακυβερνησία.

Τάχθηκε επίσης υπέρ του λογιστικού ελέγχου του χρέους, ζήτησε να ασκηθεί veto στην επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ για την είσοδο στη Συμμαχία της πΔΓΜ, ενώ είπε ακόμη ότι έθεσε και το ζήτημα των λαθρομεταναστών.

Από τα... περίεργα της ημέρας είναι η στιγμή που ο κ. Μιχαλολιάκος εισήλθε στο Προεδρικό Μέγαο και πέρασε δίπλα από τον χώρο που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι, μερικοί από αυτούς ήταν καθιστοί σε καρέκλες και κάποιοι άλλοι καθιστοί στο... πάτωμα.

Λίγο αργότερα, εξερχόμενος ο κ. Μιχαλολιάκος, και αφού είχε κάνει τις δηλώσεις του, ζήτησε από τους παρεβρισκόμενους δημοσιογράφους να του κάνουν ερωτήσεις, ωστόσο εκείνοι αποχώρησαν.

Πηγή: ΑΠΕ

Οι Τούρκοι κάνουν άσκηση απόβασης σε βραχονησίδα!

Σε όλα τα επιχειρησιακά επίπεδα κλιμακώνει η Τουρκία τις προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα, προσπαθώντας έτσι να εκμεταλλευτεί το κενό εξουσίας που έχει η χώρα μας, προδιαγράφοντας παράλληλα το θερμό καλοκαίρι που στήνουν οι στρατοκράτες της Αγκυρας με την ανοχή βεβαίως της πολιτικής ηγεσίας τους.

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για την τουρκική άσκηση ζεύξης του ποταμού Εβρου, σήμερα φέρνουμε στο φως δύο σύνθετες αεροναυτικές ασκήσεις των γειτόνων μας, που βρίσκονται σε εξέλιξη κατά μήκος των μικρασιατικών παραλίων!

Ειδικότερα, μια τεράστια πολεμική μηχανή έχει τεθεί σε κίνηση στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου, αλλά και μέσα στο Αιγαίο, εντός του ΕΕΧ και των ΕΧΥ από το βορρά μέχρι το νότο, εκτελώντας αποβάσεις, αποστολές αεροπορικής υποστήριξης (CAS) αεροπορικής περιπολίας και απαγόρευσης (CAP), ανθυποβρυχιακές αποστολές, αποστολές καταστροφής στόχων επιφανείας με την επωνυμία Beyaz Fertina (αεροναυτική) και Efes 2012 (αποβατική).

Οι ασκήσεις ξεκίνησαν την επομένη των ελληνικών εκλογών, στις 7 Μαΐου, και η μεν πρώτη ολοκληρώνεται στις 17 και η δε δεύτερη στις 24 Μαΐου. Οι δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί είναι τεράστιες, ουσιαστικά πρόκειται για επίδειξη ισχύος ή καλύτερα για επιχείρηση τρομοκράτησης της Ελλάδας, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση διεξαγωγής ερευνών από την Τουρκία εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Τεράστιο όγκο στρατευμάτων μετακινούν οι Τούρκοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα

 Τεράστιο όγκο στρατευμάτων μετακινούν οι Τούρκοι στα ελληνοτουρκικά σύνοραΜια τεράστια πολεμική μηχανή έχει τεθεί σε κίνηση στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου, αλλά και μέσα στο Αιγαίο από το βορρά μέχρι το νότο εκτελώντας αποβατικές ασκήσεις, αποστολές αεροπορικής υποστήριξης, ανθυποβρυχιακές αποστολές, αποστολές καταστροφής στόχων επιφανείας κλπ. Οι ασκήσεις ξεκίνησαν την επομένη των ελληνικών εκλογών στις 7 Μαΐου και η μεν πρώτη ολοκληρώνεται στις 17/05 ενώ η δεύτερη στις 24/05.

Οι δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί είναι τεράστιες και ουσιαστικά πρόκειται για επίδειξη ισχύος ή καλύτερα για επιχείρηση τρομοκράτησης της Ελλάδας, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση διεξαγωγής ερευνών από την Τουρκία εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Πριν δύο εβδομάδες, πραγματοποίησαν τεράστια άσκηση ζεύξης του ποταμού Έβρου στο κέντρο εκπαίδευσης πλωτών μέσων των Τουρκικών Χερσαίων Δυνάμεων, στην Πόζνα, απέναντι από το προγεφύρωμα της Αδριανούπολης, εκεί που επρόκειτο να εξαπολυθεί η τουρκική επίθεση κατά το τουρκικό σχέδιο «Βαριοπούλα», στη ζώνη ευθύνης της ελληνικής Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού . Στο Ελληνικό Πεντάγωνο παρακολουθούνται στενά οι κινήσεις των Τούρκων, ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, που τυχόν θελήσουν αυτές τις κρίσιμες ημέρες οι Τούρκοι να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο.

Στις ΗΠΑ εμφυτεύουν RFID στους στρατιώτες για "ιατρικούς" λόγους - (vid)

ImageΕίναι γεγονός ότι το όνειρο κάθε εξουσίας ακόμα και δημοκρατικής είναι να μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο στα περιουσιακά στοιχεία, και στην προσωπική ζωή του κάθε πολίτη. Γιατί; Γιατί έτσι νιώθει ασφαλής ότι θα μπορεί να επιβάλλει πλήρως οτιδήποτε θεωρεί ως σωστό, και θα είναι σίγουρη ότι κανείς δεν θα προλάβει να της εναντιωθεί στα σχέδιά της, αφού πριν την εναντίωση θα πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός και μετά συντονισμός, πως θα επιτευχθεί αυτό αν όλοι είχαμε από ένα εμφυτευμένο μικροτσίπ (RFID);

Το θέμα είναι σοβαρό γιατί σιγά-σιγά (η πολύ γρήγορα, τελικά) το RFID πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο σώμα μας με τη δικαιολογία της ασφάλειας, ευνομίας, και ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ. Κρατείστε το τελευταίο, ο καταναλωτής και όχι ο πολίτης παραδίδεται εύκολα στην ευκολία. Το άρθρο που θα διαβάσετε είναι από το

http://endoftheamericandream.com/archives/after-the-government-microchips-our-soldiers-how-long-will-it-be-before-they-want-to-put-a-microchip-in-you
για όποιον θέλει να το δει στα Αγγλικά αλλιώς ιδού στην ελληνική μετάφραση.

Ποια ζητήματα έθεσε ο Π. Καμμένος στον Κ.Παπούλια


Image
Αρνήθηκε να παραλάβει την "δραματική" επιστολή του Λουκά Παπαδήμου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από τον Κ.Παπούλια στην συνάντηση που είχαν και ζήτησε να κοινοποιηθεί στον ελληνικό λαό. Η συνάντησή τους ολοκληρώθηκε διήρκεσε 20'.

Επίσης ζήτησε από όλους τους κρατικούς αξιωματούχους να πούνε την αλήθεια. Ζήτησε να πουν την αλήθεια για την κατάσταση των τραπεζών και οι ίδιοι οι τραπεζίτες και στο πλαίσιο αυτό ζήτησε την δημοσιοποίηση της έκθεσης της Blackrock, έθεσε θέμα ύπαρξης του ελληνικού χρυσού και το που βρίσκεται, αν δηλαδή βρίσκεται στην Τράπεζα της Ελλάδος ή έχει δοθεί ως εγγύηση στους ξένους. είπε μάλιστα ότι "Χρήματα υπάρχουν ακόμα για τρεις εβδομάδες" (αυτό δεν το είχε πει προεκλογικά).

Στο ερώτημα αν σκοπεύει να υποστηρίξει κάποια κυβέρνηση, είπε ότι "Δεν έχει αντίρρηση, αρκεί να υπάρξει άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ, ξεκάθαρη στάση στο Σκοπιανό κατά οποιασδήποτε ονομασίας μετο συνθετικό Μακεδονία και βέβαια επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

«Ουρά» οι μνηστήρες για κυπριακή ΑΟΖ και ορυκτό πλούτο

«Ουρά» οι μνηστήρες για κυπριακή ΑΟΖ και ορυκτό πλούτοΟυρά σχηματίζουν πλέον οι ξένες εταιρίες και κοινοπραξίες που υπέβαλαν αιτήσεις στο β' γύρο αδειοδοτήσεων για υδρογονάθρακες.

Το οικόπεδο 9 της κυπριακής ΑΟΖ, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Πολίτης», αποτελεί για τους ισχυρούς του κλάδου το «μήλον της έριδος». Για το συγκεκριμένο οικόπεδο, υποβλήθηκαν συνολικά 9 αιτήσεις, διότι κατά τους ειδικούς το οικόπεδο αυτό συνορεύει με το οικόπεδο 12, στο οποίο αποδείχθηκε από τις έρευνες της Noble Energy ότι υπάρχουν πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Η ερευνητική γεώτρηση κατέδειξε στο οικόπεδο 12 υπολογιζόμενες ποσότητες φυσικού αερίου, που κυμαίνονται μεταξύ 5 και 8 τρισ. κυβικών ποδών, με στατιστικό μέσο όρο 7 τρισ. κυβικά πόδια. Δεύτερο σε ενδιαφέρον με έξι αιτήσεις είναι το οικόπεδο 2 που επίσης συνορεύει με το 9. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου με τη δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της ΕΕ της πρόκλησης για υποβολή αιτήσεων σχετικά με τη χορήγηση αδειών εξερεύνησης υδρογονανθράκων και έληξε σήμερα το μεσημέρι.
Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από τη συμβουλευτική επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν οι γενικοί διευθυντές των υπουργείων Εμπορίου και Βιομηχανίας, Οικονομικών, Εξωτερικών και Γεωργίας, ο γενικός εισαγγελέας, ο διευθυντής του Υπηρεσίας Ενέργειας και η διευθύντρια του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης.

Πηγή: ΕΡΤ/Επικαιρα

Eκλογικό πλήγμα για Μέρκελ στη Β. Ρηνανία - Βεστφαλία

Μεγάλη ήττα στις περιφερειακές εκλογές στο πολυπληθέστερο κρατίδιο της Γερμανίας, τη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία, δείχνουν για το κόμμα της Αγκελα Μέρκελ, του Χριστιανοδημοκράτες (CDU), δύο exit polls.

Οπως μεταδίδουν τα τηλεοπτικά δίκτυα ARD και ZDF, oι βασικοί αντίπαλοι της Μέρκελ, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) φαίνονται να κερδίζουν το 38% με 39% των ψήφων διασφαλίζοντας τον έλεγχο της περιφερειακής βουλής της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας σε συνεργασία με τους Πράσινους, που κέρδισαν το 12% των ψήφων.

Το CDU φαίνεται να κερδίζει μόλις το 26% των ψήφων, το χειρότερο ποσοστό που σημειώνει το κόμμα στο κρατίδιο αυτό από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 2010 οι Χριστιανοδημοκράτες είχαν κερδίσει σχεδόν 35%.

Εξάλλου, οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP), που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό της Μέρκελ, φαίνεται να καταφέρνουν να μπουν στο κοινοβούλιο του κρατιδίου.

Τα τελευταία δύο χρόνια οι Σοσιαλδημοκράτες και οι Πράσινοι σχημάτιζαν στη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία μια κυβέρνηση μειοψηφίας με επικεφαλής την Χανελόρε Κραφτ.

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του CDU

Εν τω μεταξύ, λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο της κάλπης, ο επικεφαλής του CDU Νόρμπερτ Ρέτγκεν αποδέχθηκε την προσωπική του ήττα, όπως την αποκάλεσε ο ίδιος, και ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την ηγεσία του κόμματος.

«Είναι πικρό, είναι ξεκάθαρο και πραγματικά οδυνηρό», δήλωσε ο 46χρονος στους υποστηρικτές του στο Ντίσελντορφ. Πάντως ο Ρέτγκεν δεν διευκρίνισε αν θα παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Περιβάλλοντος που κατέχει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Μέρκελ.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γερμανικό Πρακτορείο, Reuters, Γαλλικό Πρακτορείο

Ελληνορωσσική διαμάχη μες την Πόλη

Σήμερα μες την Πόλη είμαστε όλοι Ολυμπιακοί (ακόμα και εμείς που είμαστε Παναθηναϊκοί). Πάντως, το γεγονός είναι ότι το τρόπαιο της Πόλης θα το πάρει Ορθόδοξη ομάδα...