Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

"Θέλουν παγκόσμια κυβέρνηση»

το Μπόμπ Τσάπμαν – Διεθν ναλυτή καί ρχισυντάκτη το International Forecaster (http://theinternationalforecaster.com/)

«… λλάδα χρησιμοποιεται ς ποδιοπομπαος τράγος. λοι (λλες 50 χρες) θά πανακάμψουν στό νόμισμά τους καί θά κάνουν μέσως ποτίμηση. Ατό θά γίνει, λλά θά κολουθηθε πό μία φεση πού θά διαρκέσει πολύ, καί μλλον, ν διαβάζετε στορία, θά δετε τι θά γίνει κι λλος (παγκόσμιος) πόλεμος γιά νά ποσπάσει τήν προσοχή τν λαν, μέσα στά πόμενα δύο χρόνια. Τό πιό λκυστικό θύμα, λόγω τς προπαγάνδας πού γίνεται, εναι φυσικά, τό ρν. ν μπλακε σέ πόλεμο τό ρν μέ τίς ΗΠΑ καί τό σραήλ, σίγουρα θά μπλακον Ρωσία καί Κίνα. Καί θά γίνει χαμός...
Πρόσφατα Ε.Ε. πέρασε αθαίρετα να Σύνταγμα τό ποο οδείς πιθυμοσε. Εναι μία προσπάθεια σχηματισμο παγκόσμιας κυβέρνησης. λόγος πού γίνονται ατά καί χρησιμοποιεται λλάδα ς ποδιοπομπαος τράγος ξιλαστήριο θύμα τν κρατικν χρεν εναι, προκειμένου νά γίνει σύσκεψη, που λοι θά κάνουν ποτίμηση καί θά πανακάμψουν στό νόμισμά τους. ταν γίνει ατό, θά προκύψει φεση πό τήν ποτίμηση καί κόσμος λος νά τόν πλανήτη θά γονατίσει οκονομικά. Στόχος λων τν διεθνιστν εναι νά γίνει μία παγκόσμια κυβέρνηση. Ατό πιδιώκουν. Γι’ ατό τά βιώνουμε λ’ ατά. Ατά τά πράγματα προσχεδιάζονται πολλά χρόνια πρίν γίνουν.
Πς μπορε νά νημερώνεται κόσμος; Νά νημερώνεται γι’ ατά τά τομα καί γιατί κάνουν τι κάνουν στά κέντρα ξουσίας πίσω π’ τίς κυβερνήσεις. πρωθυπουργός τς λλάδας εναι μέλος τς Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, θέλουν παγκόσμια κυβέρνηση. Ρωτστε τόν, θά σς τό πε»

«Ανησυχία» IAEA για το Ιράν

Το διοικητικό συμβούλιο της IAEA ενέκρινε απόφαση που εκφράζει «ανησυχία» για το Ιράν.
Το διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (IAEA) του ΟΗΕ υιοθέτησε σήμερα μια απόφαση σε βάρος του Ιράν, το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι επιδιώκει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, ανακοίνωσε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην υπηρεσία που εδρεύει στη Βιέννη.
Η απόφαση υιοθετήθηκε με 32 ψήφους υπέρ, δύο κατά και μια αποχή, δήλωσε ο Γκλιν Ντέιβις στο περιθώριο της συνεδρίασης των κρατών-μελών της IAEA σήμερα.
Η απόφαση αυτή εκφράζει μια «βαθιά και εντεινόμενη ανησυχία» για το ενδεχόμενο η ισλαμική δημοκρατία να αναπτύσσει πυρηνικά όπλα και ασκεί πιέσεις στην Τεχεράνη να απαντήσει στην κατηγορία αυτή, είπαν νωρίτερα διπλωμάτες.
Ο Λ. Οίκος χαιρετίζει την απόφαση της ΙΑΕΑ
Ο Λευκός Οίκος χαιρέτισε σήμερα την απόφαση που υιοθετήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) κατά του Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα, και υποσχέθηκε να διατηρήσει την «πίεση» για να σεβαστεί η Τεχεράνη τις υποχρεώσεις της .
Το Συμβούλιο αυτό μίλησε με μια «ενιαία φωνή» για να κάνει το Ιράν να απαντήσει για τη συνεχή αποτυχία του να σεβαστεί τις διεθνείς υποχρεώσεις του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της προεδρίας των ΗΠΑ, Τζέι Κάρνεϊ, διαβεβαιώνοντας ότι οι ΗΠΑ «θα διατηρήσουν την πίεση» έως ότου η Ισλαμική Δημοκρατία αλλάξει συμπεριφορά σε αυτό το θέμα.
Η Γαλλία χαιρέτισε και εκείνη την υιοθέτηση από την ΙΑΕΑ «σθεναρής» απόφασης για το Ιράν και απείλησε τη χώρα αυτή με «κυρώσεις σε άνευ προηγουμένου κλίμακα» αν «αρνείται να συμμορφωθεί με τις διεθνείς υποχρεώσεις της».
«Μαζί με τους εταίρους της η Γαλλία καλεί άμεσα το Ιράν να ακούσει το μήνυμα που του έστειλε η ΙΑΕΑ. Εάν το Ιράν αρνείται να συμμορφωθεί με τις διεθνείς υποχρεώσεις του, που του τονίστηκαν για μια ακόμη φορά και με πολύ σαφήνεια σήμερα, θα υιοθετήσουμε, με όλους τους εταίρους μας, κυρώσεις σε άνευ προηγουμένου κλίμακα», τονίζει σε ανακοινωσή του ο ΥΠΕΞ Αλεν Ζιπέ.
Στο μεταξύ η Ελβετία ενίσχυσε σήμερα τις κυρώσεις της κατά του Ιράν, προσθέτοντας 116 νέα ονόματα στον κατάλογο των προσώπων και των οντοτήτων που πλήττονται από τα μέτρα αυτά, αναφέρει σε ανακοινωσή της η ελβετική κυβέρνηση.
Μεταξύ των νέων ονομάτων είναι πέντε πολίτες, από τους οποίους οι περισσότεροι αξιωματούχοι του ιρανικού Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΟΙΕΑ), και 111 εταιρείες, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση. Συνολικά, οι ελβετικές κυρώσεις πλήττουν περισσότερα από 250 άτομα και οντότητες.
Στην Τεχεράνη, τέλος, οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν σήμερα ότι οι Ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν άσκηση αεράμυνας από το βράδυ της Παρασκευής για να προετοιμαστούν για «δυνητικές απειλές» εναντίον πυρηνικών εγκαταστάσεων και κατοικημένων περιοχών.
Η άσκηση αυτή αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, ενώ το Ισραήλ, ορκισμένος εχθρός του Ιράν, δεν αποκλείει μια επίθεση εναντίον ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ