Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Στις 10 Απριλίου έρχεται το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.

Στις 10 Απριλίου έρχεται το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.

Ένας μόλις μήνας απομένει για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε., και η ομάδα της Infowar productions απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην παράλληλη προβολή, στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη.

Την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ κλείνουμε και πάλι την τηλεόραση και επιλέγουμε το διαδίκτυο για να παρακολουθήσουμε τη νέα παραγωγή των δημιουργών του Debtocracy και του Catastroika, η οποία μας ταξιδεύει από την Ιταλία του Μουσολίνι στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα.

"Αναβάθμιση" των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών Πειραιά- Ικαρίας. Ιδού το νέο πλοίο "Ίκαρος"!

Με περισσή υπερηφάνεια, είμαστε οι πρώτοι που μεταφέρουμε τις πληροφορίες από το χώρο της ναυτιλίας, ότι ο σημερινός διορισμένος Υπουργός αποφάσισε να μεσολαβήσει ώστε οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες να επανέλθουν τελικά στα επίπεδα των υπηρεσιών που το Υπουργείο έχει οραματιστεί, για τους κατοίκους της Ικαρίας, των Φούρνων και της Σάμου. Έμπνευση παρείχε στους ιθύνοντες νόες και συμβούλους του Υπουργού, ένας επίσης διορισμένος (και αυτός από Γερμανούς) Υπουργός Ναυτιλίας, ο επί της κυβέρνησης Τσολάκογλου, Ι. Παπαδόπουλος (1941) που είχε πρώτος προβεί σε παρόμοιες καταλυτικές ενέργειες. Πληροφορούμεθα, επίσης, ότι θεωρείται, γι' αυτό το λόγο, δεδομένη και η στήριξη της Χρυσής Αυγής σε αυτή την προσπάθεια αφού η ηγεσία του σημερινού Υπουργείου, δρώντας με ταπεινότητα και αίσθημα ευθύνης, δεν έχει διάθεση να κλέψει ή να αποκρύψει την πηγή της έμπνευσης της. 

Η νέα αυτή ακτοπλοϊκή σύνδεση, λόγω της οικονομικής και οικολογικής της μορφής, θα είναι σε θέση να προσφέρει πολύ φτηνά έως και εξευτελιστικά εισιτήρια σε επιβάτες και εμπορεύματα, ικανοποιώντας, έτσι, με πρωτοφανή μαεστρία, πέραν της Χ.Α.που αναφέραμε παραπάνω, ένα πάγιο αίτημα του ΚΚΕ αλλά και της Τρόικας, επειδή δεν θα απαιτείται πλέον επιδότηση, και έτσι τα νησιά με λίγους κατοίκους θα συνεχίσουν να έχουν σύνδεση μεταξύ τους και με τον Πειραιά, σε αντίθεση με όσα είχε εξαγγείλει ο προηγούμενος Υπουργός Ναυτιλίας κ. Μουσουρούλης για τις εντολές της Τρόικας...

Έτσι, οι στιβαρές και πειθήνιες πιέσεις των αρμόδιων φορέων που τον επισκέφτηκαν πρόσφατα τον Υπουργό για να τον πείσουν να επιδείξει και να αποδείξει στο νομό Σάμου, το έκδηλο προσωπικό ενδιαφέρον του, ειδικά για τους Φούρνους και την Ικαρία, έπιασαν τόπο και αποφάσισε να επισπεύσει τη δρομολόγηση της δέουσας και τις πιο κατάλληλης συγκοινωνίας προς τον Πειραιά. 

Είμαστε εντυπωσιασμένοι και υποβάλλουμε τα σέβη μας. Respect από όλους μας, στους πολιτικούς γίγαντες του καιρούς μας, Ας μην ξεχάσουμε να τους στηρίξουμε με τη ψήφο μας στις επερχόμενες εκλογές.

Δείτε κάτωθι την πρώτη φωτογραφία του νέου πλοίου!