Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

«Οι Γερµανοί δεν ξεχνούν ότι έχασαν τον πόλεµο εξαιτίας µας»

Η Ροζίτα Σώκου μιλά στο Χρήστο Ζαμπούνη

Η διαδροµή προς την οδό Φιλοκτήτου, στον Βύρωνα, είναι ανηφορική, εάν έρχεται κανείς από το κέντρο. Εκεί κατοικεί τα τελευταία τριάντα χρόνια η Ροζίτα Σώκου, που έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο από τη συµµετοχή της στην τηλεοπτική εκποµπή «Να η ευκαιρία».

«Ποιος θεός µε φώτισε και πήρα αυτό το σπίτι, σε µια τόσο λαϊκή γειτονιά, πέντε µέρες πριν βγει το ΠΑΣΟΚ; Η αριστοκρατία του Κολωνακίου µε σνόµπαρε, αλλά εγώ ήµουν πανευτυχής», είναι τα πρώτα της λόγια όταν µας οδηγεί στην ευρύχωρη βεράντα του διαµερίσµατός της.

«Πόλεμος» Τουρκίας με Ισραήλ – Ο αρχηγός της MIT κάρφωσε τους Ισραηλινούς πράκτορες στο Ιράν

Hakan-Fidan03-17october2013Του Μιχαήλ Βασιλείου

Με «κήρυξη πολέμου» ισοδυναμεί το κείμενο του διακεκριμένου αρθρογράφου της Washington Post, Ντέιβιντ Ιγκνάσιους, με δεδομένες τις εξαιρετικές πηγές που διαθέτει στις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Αποκαλύπτει ότι στις αρχές του 2012 οι Τούρκοι «κάρφωσαν» στους Ιρανούς, 10 συμπατριώτες τους που φέρονταν να εργάζονται για τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες.

Οι Ιρανοί πράκτορες της Mossad έκαναν το μοιραίο λάθος και συναντήθηκαν

Όλο το δημοσίευμα των NYT για Προβόπουλο, Λαυρεντιάδη και Σάλλα

provopoulos 17-10-2013Εκτενές ρεπορτάζ για την εμπλοκή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου στο σκάνδαλο της Proton Bank... δημοσιεύουν οι New York Times.

Η εφημερίδα αναφέρεται στο πόρισμα του εισαγγελέα Καλούδη και στην πιθανότητα σύνταξης κατηγορητηρίου σε βάρος του διοικητή της ΤτΕ.

Ακόμα, φιλοξενεί συνέντευξη του ίδιου, στην οποία παρουσιάζει τη συμφωνία της Proton με την Τράπεζα Πειραιώς ως αναγκαίο ρίσκο, ενώ παρουσιάζει τους ισχυρισμούς του προσωρινά κρατούμενου, σήμερα, επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για το ρόλο του κεντρικού τραπεζίτη στην υπόθεση.

Ακολουθεί ολόκληρο το δημοσίευμα των NYT, σε μετάφραση του directNEWS.gr:

Ο κ. Βαρβιτσιώτης κατεδαφίζει και απαξιώνει τη Νησιωτική Πολιτική! (Σώωωπα)

Απ' τον ανεπάγγελτο βο(υ)λευτή που έχει 66 ακίνητα αλλά λέει στους άλλους αν δεν έχουν λεφτά να συντηρήσουν το δικό τους να το πουλήσουν, απ' τον αμοραλιστή που διακηρύττει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί ατιμώρητα να καίει και να βεβηλώνει την Ελληνική Σημαία, απ' τον Υπουργίσκο που δεν κατάφερε να εκλεγεί καν δήμαρχος Γλυφάδας στην περιφέρεια την οποία εκλέγεται χρόνια... μην περιμένουμε τίποτα λιγότερο από το να φέρει εις πέρας εντολές αβίαστα και αβασάνιστα των Τροϊκανών. Μάλιστα, σαν σύμβουλο Ακτοπλοΐας τοποθέτησε μεγαλοστέλεχος της μεγαλύτερης ακτοπλοϊκής εταιρείας για να τον συμβουλεύει... αντικειμενικά και δημιουργικά για το καλό του κλάδου... Που' σαι ακόμα και μη χειρότερα.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Αιγαίου, (αυτή τη φορά), εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου: