Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Ιερώνυμος: Έχουμε γίνει θύματα μίας τραγικής περίπτωσης τοκογλυφίας


Ιερώνυμος: Έχουμε γίνει θύματα μίας τραγικής περίπτωσης τοκογλυφίας«Οι Έλληνες βιώνουμε έναν περίεργο πόλεμο, νιώθω ότι βρισκόμαστε υπό κατοχή, η κυριαρχία μας υποχωρεί και έχουμε γίνει θύματα μίας τραγικής περίπτωσης τοκογλυφίας» τόνισε σε συνέντευξη στον δημοσιογράφο, Γιώργο Αυτιά, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

«Δε θέλω να έχω έναν σύμβουλο που να υπογράφει πριν από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιερώνυνος. Έκανε λόγο για «καθοδηγούμενη δημοκρατία» και κάλεσε αυτούς που – όπως είπε- δηλώνουν φίλοι μας, να σεβαστούν την αξιοπρέπεια και την ιστορία μας.

Ακόμα ο αρχιεπίσκοπος επισήμανε ότι «αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη σήμερα αποτελεί εκτροπή από τις ρίζες και τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης», επισημαίνοντας ότι «μεγάλο λάθος είναι ότι έχει απο-ιεροποιηθεί και ευτελιστεί η αξία του ανθρώπου, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε αντικείμενο εκμετάλλευσης».

epikaira.gr

Ούγκο Τσάβες: «Ιησού, δώσε μου…» - Tι λέει η Αριστερά;


Επειδή είναι γνωστή η τάση του αριστερού χώρου να προσπαθεί να οικιοποιηθεί μέρος της λάμψης του μεγάλου ηγέτη Ούγκο Τσάβες, θα πρέπει να μάθουμε και κάποιες βασικές ιδιότητες του ανδρός και να τον συγκρίνουμε με την εδώ Αριστερά (στην προκειμένη περίπτωση τον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του οποίου θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες δίπλα του.

Ο Τσάβες έχει δύο βασικές ιδιότητες που στους εδώ αριστερούς φέρνουν από βήχα μέχρι πονοκέφαλο.

Πρώτον είναι εθνικιστής, καλό το προλεταριάτο και η αδελφοσύνη των λαών αλλά πάνω από όλα η Βενεζουέλα (πρώτα το δικό μας μαγαζί).

Δεύτερον και πολύ ενδιαφέρον, ο άνθρωπος είναι φανατικά θρησκευόμενος, εκεί στην Αριστερά τι σχέση έχουν με το Θείο; Ας δούμε τι σχέση έχει όμως ο (μέγιστος ομολογουμένως) Ούγκω Τσάβεζ.

« Ιησού , δώσε μου το στεφάνι σου.
Δώσε μου τον σταυρό σου, τα αγκάθια σου κι ας ματώσω.
Αλλά δώσε μου και ζωή , γιατί πρέπει να προσφέρω περισσότερα σε αυτή τη χώρα, σε αυτόν τον λαό ».
Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες -Απρίλιος 2012

Αν βλέπετε ομοιότητες με την εδώ υποψήφια για να κυβερνήσει Αριστερά να μας τις πείτε. Πάντως αν αναγκαστούν να του ομοιάσουν για να φαίνονται όπως αυτός, ο μεγάλος αυτός ηγέτης θα έχει προσφέρει υπηρεσίες και σε εμάς εκτός από την χώρα του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανείκουστο: υψηλό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε εχθές το Αλβανικό Έπος ότι ήταν μύθος!


Μέγα πολιτικό και ηθικό ζήτημα προκάλεσε το άρθρο του Νάσου Θεοδωρίδη μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ στην εφημερίδα του κόμματος ΑΥΓΗ για το αλβανικό Έπος μία ημέρα πριν από το εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το άρθρο το αλβανικό Έπος χαρακτηρίζεται ως μύθος ενώ όπως αναφέρει ο γνωστός για τις ανθελληνικές του θέσεις Νάσος Θεοδωρίδης πολλοί Έλληνες στρατιώτες λιποτάκτησαν και δεν ήταν το φρόνημα των Ελλήνων και η θέλησή τους που οδήγησε στη μεγάλη νίκη, αλλά το ότι οι Ιταλοί ήταν ανέτοιμοι και η μορφολογία του εδάφους ευνοϊκή.

Το δημοσίευμα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την ανακοίνωση της ΝΔ (http://www.nd.gr/web//guest/press/-/journal_content/56_INSTANCE_c6UH/120...) η οποία ερωτά ευθέως τον πρόεδρο του κόμματος Α. Τσίπρα εάν συμφωνεί ή όχι με όσα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα του κόμματος «ΑΥΓΗ» και αν συμφωνεί με την αντικατάσταση των «ψευδών» ιστορικών στοιχείων όπως αναφέρει ο Νάσος Θεοδωρίδης, στα σχολικά βιβλία. 

Το συγκεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ...