Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Επίκαιρο Μήνυμα από τα παλιά περί Ολυμπιακών Αγώνων.Ρώτησαν τὸν Διογένη ἂν εἶχε πολὺ κόσμο στοὺς Ὀλυμπιακοὺς ἀγῶνες· αὐτὸς ἀπάντησε: Κόσμος πολύς, μὰ ἄνθρωποι λίγοι...

Βραβευμένο βίντεο για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους Δημοσίους Υπαλλήλους! Μην το Χάσετε..."Ἡ ἀγγελία ἀπευθύνεται ἀποκλειστικὰ καὶ μόνο σὲ ἄνεργους τέκτονες καὶ τεκτόνισσες. Οἱ ὑπόλοιποι παρακαλοῦνται νὰ τὴν ἀγνοήσουν"


Θεωρεῖτε ὅτι εἶναι μακρυὰ ἀκόμα ἡ ἐποχὴ ποῦ γιὰ νὰ προσληφθεῖς παραδείγματος χάριν σὲ μία θέση ἐργασίας θὰ ἀπαιτεῖται ἡ ἰδιότητα τοῦ τέκτονα; Μήπως βλέπουμε τὴ Μασωνία ὡς ἕνα ἀπόμακρο παραμύθι ἢ καὶ ὡς φαντασία-συνομωσιολογία ὁρισμένων "θρησκόληπτων" ποῦ ἐκεῖ ἀποδίδουν ὅλα τὰ δεινά του κόσμου τούτου;
Πράγματι, πολλοὶ ἐξ ἠμῶν ἀδυνατοῦμε νὰ κατανοήσουμε ὅτι ὄχι μόνο ὑφίσταται ἡ Μασωνία καὶ τὰ παρακλάδια τῆς ἀλλὰ καὶ ὅτι δρᾶ μὲ τρόπο ὕπουλο προωθώντας ἄτομα μὲ τὴν ἰδιότητα τοῦ τέκτονα σὲ θέσεις-κλειδιὰ σὲ μεγάλες ἐπιχειρήσεις ἢ καὶ στὸν κρατικὸ μηχανισμὸ
Γιὰ τοῦ λόγου τὸ ἀληθὲς δεῖτε τὴν παρακάτω φωτογραφία ποὺ ἀπεικονίζει μία ἀγγελία γιὰ προσφορὰ ἐργασίας σὲ μεγάλο ἀθλητικὸ ὅμιλο τῶν Ἀθηνῶν. Τὰ σχόλια δικά σας...

Κλιμάκωση από Ομπάμα - Ευθείες απειλές κατά Άσαντ - Το "Αϊζενχάουερ" στα ανοικτά της Συρίας


ImageΣαφώς θορυβημένες οι ΗΠΑ από την προειδοποίηση της Συρίας ότι θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα αν της επιτεθούν με αποτέλεσμα ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να προχωρήσει σε απειλητική δήλωση που επιβεβαιώνει απόλυτα τις πληροφορίες που μετέδωσε το defencenet.gr περί προετοιμασίας προσβολής των τοποθεσιών της Συρίας που είναι αποθηκευμένα τα χημικά της όπλα. Συγκεκριμένα δηλώθηκε ότι "Θα ήταν τραγικό λάθος εκ μέρους του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ να χρησιμοποιήσει τα χημικά όπλα που διαθέτει".

Το μεσημέρι ο εκπρόσωπος Τύπου της συριακής κυβέρνησης προειδοποίησε ότι αν δεχθεί εξωτερική επίθεση η Συρία θα κάνει χρήση των χημικών όπλων που διαθέτει. Προς επιβεβαίωση των λεγομένων του Μπάρακ Ομπάμα, αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη προερχόμενα από το αεροπλανοδόρο "Αϊζενχάουερ" (CVΝ69) ξεκίνησαν πτήσεις κοντά στις  συριακές ακτές, αλλά μακριά από τα χωρικά ύδατα της Συρίας. Στην ίδια περιοχή κινούνται και τα ρωσικά πλοία.

"Σήμερα εργαζόμαστε ώστε ο συριακός λαός να έχει ένα καλύτερο μέλλον, ελεύθερος από το καθεστώς του Άσαντ", είπε ο Ομπάμα σε ομιλία του για την εξωτερική πολιτική ενώπιον ενός ακροατηρίου που αποτελείτο κυρίως από βετεράνους, στο Ρίνο της Νεβάδας, κάνοντας σαφές ότι οι ΗΠΑ προτίθενται να χρησιμοποιήσουν βία για την εκδίωξη της συριακής κυβέρνησης. 

"Θα συνεχίσουμε να καθιστούμε σαφές στον Άσαντ και σε όσους τον περιβάλλουν ότι ο κόσμος τους παρακολουθεί και ότι θα είναι υπόλογοι στη διεθνή κοινότητα και τις ΗΠΑ αν κάνουν το τραγικό λάθος να χρησιμοποιήσουν αυτά τα όπλα", τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος. 

Τα χημικά όπλα της Συρίας βρίσκονται al-Safira και η φρουρά που τα προστατεύει ελέγχεται αποκλειστικά από τον Assad. Σύμφωνα με τους Αμερικανούς ο Assad δεν έχει αποφασίσει να παραδώσει τα χημικά όπλα του στην Hezballah ούτε ο ηγέτης της lιβανικής οργάνωσης επιθυμεί να τα αποδεχτεί.

Αυτό όμως που φοβούνται οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί είναι το μέλλον των χημικών όπλων σε περίπτωση που η κυβέρνηση του Assad καταρρεύσει όπως αναμενόταν ότι θα συμβεί την περασμένη Τετάρτη μετά τη βομβιστική επίθεση που σκότωσε την ηγεσία του μηχανισμού Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας.

Εκτός από τα χημικά όπλα οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ανησυχούν για την τύχη των βαλλιστικών πυραύλωνScud C και Scud D οι οποίοι μπορούν να φέρουν χημικές πολεμικές κεφαλες καθώς και των αντιαεροπορικών συστημάτων Pantsir-S1 τα οποία προστατεύουν τις εγκαταστάσεις που φυλάσσονται τα χημικά όπλα της Συρίας.

Πάντως θεωρείται πολύ δύσκολο οι Rώσοι να επιτρέψουν την παράδοση Pantsir-S1 στην Hezballah. Οι Ρώσοι τα λειτουργούν και οι Ρώσοι θα ελέγξουν την κίνησή τους. Και μόνο τυχαία δεν είναι η προσέγγιση Μόσχας-Τελ Αβίβ που καταγράφεται εσχάτως...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr