Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Έτσι ήταν ο Άγιος Νικόλαος όταν ζούσε- σύμφωνα με εξειδικευμένους Ρώσους εγκληματολόγους


Μια ρεαλιστική απεικόνιση, ή μια "φωτογραφία" που δείχνει το πως θα ήταν περίπου όταν ζούσε ο Επίσκοπος Μύρων Νικόλαος, ο γνωστός μας Άγιος Νικόλαος, κατάφεραν να φτιάξουν Ρώσοι επιστήμονες.

Εξειδικευμένοι εγκληματολόγοι με ειδικές γνώσεις στον τομέα της ανάπλασης προσώπων έκαναν μετρήσεις στο κρανίο του Αγίου που βρίσκεται σε Ρωμαιοκαθολικό Ναό στο Μπάρι και με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Δυστυχώς...

Κομμουνιστο - καπιταλιστική κτηνωδία στις δύο Γερμανίες


Σε μυστική οικονομική συμφωνία είχε προχωρήσει το κομμουνιστικό καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας με δυτικές, αλλά κυρίως δυτικογερμανικές φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες προκειμένου να χρησιμοποιήσουν πολίτες ως πειραματόζωα!

Οι «βρώμικες» δοσοληψίες κράτησαν 6 χρόνια, αποφέροντας στο καθεστώς πολλά εκατομμύρια γερμανικά μάρκα, και δεν έπαψαν παρά μόνο με την κατάρρευση της Ανατολικής Γερμανίας το 1990, παρά το γεγονός ότι κατά τις δοκιμές πέθαναν πολλοί ασθενείς.

Παρ' όλο που η καταστροφή των αρχείων του παλαιού υπουργείου υγείας της Ανατολικής Γερμανίας καθιστά αδύνατο τον προσδιορισμό του ακριβούς αριθμού των αρρώστων που έπεσαν θύματα της συνωμοσίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκτιμάται πως πρόκειται για χιλιάδες.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980,

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ "O παγκόσμιος πολιτισμός έχει ελληνική καταγωγή"!


O Dr. Karl-Wilhelm Weeber δεν είναι ένας συνηθισμένος καθηγητής, είναι ένθερμος επιστήμονας, απόφοιτος κλασσικής Φιλολογίας, Ιστορίας, Ετρουσκολογίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου του Μπόχουμ στην Γερμανία.

Ο άνθρωπος αυτός είχε την τόλμη να υψώσει πρόσφατα την φωνή του κατά του κατεστημένου της γερμανικής Παιδείας (ναι, και η Γερμανία δεν αποτελεί εξαίρεση), καθώς στην ανώτερη εκπαίδευση η ύλη Ιστορίας περιείχε τον 19ο και 20;O αιώνα όχι όμως αρχαία ελληνική και ρωμαϊκή Ιστορία...

Η απούσα γνώση μίας μεγάλης σημασίας ιστορικής περιόδου ήταν το κίνητρο για να γράψει το βιβλίο HELLAS SEI DANK (ο τίτλος είναι εύστοχα και σκόπιμα επιλεγμένος, οι Γερμανοί χρησιμοποιούν συχνά την φράση GOTT SEI DANK: δόξα τω Θεώ, ο Dr. Karl-Wilhelm Weeber κάνει λογοπαίγνιο ανταλλάσσοντας το "Θεώ" με "Ελλάδα").

Ο Dr. Karl-Wilhelm Weeber παρατηρεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας και λέξεις όπως Δημοκρατία, Ολυμπιακοί Αγώνες, Αρχιτεκτονική δεν αποτελούν απλά γλωσσολογικά δάνεια, αλλά έννοιες τις οποίες θέλει να επεξηγήσει με επιστημονική τεκμηρίωση και καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο πολιτισμός της Ευρώπης αλλά και ολόκληρης της γης κατάγεται από τους Έλληνες.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο το ότι ο αξιότιμος αυτός συγγραφέας στον υπότιτλο του βιβλίου του αναφέρει