Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

RIOT: Ο "Μεγάλος Αδερφός" είναι εδώ - και επίσημα


Το λογισμικό Riot μπορεί να χαρακτηριστεί ως το Google για τους κατασκόπους

Η εταιρεία αμυντικών συστημάτων Raytheon ανέπτυξε λογισμικό το οποίο είναι σε θέση να παρακολουθεί τις κινήσεις ατόμων και να προβλέπει μελλοντικές συμπεριφορές μέσω συλλογής δεδομένων από websites κοινωνικής δικτύωσης.

Eίσαι ένας συνηθισμένος χρήστης των Κοινωνικών Δικτύων, κάνοντας αρκετά check-in στο Facebook ή στο Foursquare, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Facebook ή στο Twitter και γενικά μοιράζοντας την καθημερινότητα σου online. Επίσης, έχεις προβεί σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις απορρήτου ή λογαριασμού και πιστεύεις ότι είσαι απόλυτα ασφαλής. Είσαι όμως;

Η εταιρεία Raytheon η οποία ασχολείται με την άμυνα, σχεδίασε ...

Αυτό που μας χρεώνει η ΔΕΗ παράνομαΠαράνομα και χωρίς οι καταναλωτές να έχουν ιδέα τι πληρώνουν, η ΔΕΗ εισπράττει δικό της ”χαράτσι” το οποίο αναφέρεται στους λογαριασμούς της σαν ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ -Ν.2773/99 άρθρο 29″ το οποίο το υπολογίζει με άγνωστο ποσοστό επί της αξίας του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος! 
Υποτίθεται ότι με τα χρήματα αυτά (κανείς δεν γνωρίζει πόσα συγκεντρώνονται κάθε φορά… ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 1,9 δις. ΕΥΡΩ) καλύπτονται όσοι είναι εντεταγμένοι στο “κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ” κ.λ.π.
ΟΜΩΣ το άρθρο 29 του Νόμου 2773/99, έχει καταργηθεί από τον Αύγουστο του 2010, με νεότερο νόμο που έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως! 

Αυτό σημαίνει ότι η είσπραξη του “χαρατσιού”

Προκλητικά ανεξέλεγκτη η CIA


Δολοφονίες εξ αποστάσεως με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και μυστικές φυλακές σε χώρες της Ασίας

Η ακρόαση του νέου διευθυντή της CIA στην επιτροπή της Γερουσίας ήταν θυελλώδης, καθώς εκτός από τις ερωτήσεις των γερουσιαστών είχε να αντιμετωπίσει και τις αποδοκιμασίες από το ακροατήριο

Σειρά παραβιάσεων αμερικανικών και διεθνών κανόνων Δικαίου, ανεπίτρεπτες μυστικές δραστηριότητες κρατικών υπηρεσιών, κυβερνητικές πιέσεις στα ΜΜΕ να μη δημοσιεύσουν πληροφορίες και στοιχεία που είχαν, αλλά και την έλλειψη ομοφωνίας μεταξύ των μελών του στενού προεδρικού περιβάλλοντος στη λήψη αποφάσεων αποκάλυψαν η επιλογή από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Μπρέναν για διευθυντή της CIA και η εμφάνιση και η κατάθεσή του την περασμένη Πέμπτη στην αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας.Στην Ουάσιγκτον επικρατεί «βαθύς σκεπτικισμός» από τις αποκαλύψεις, διαπιστώνει η «Washington Post», στον οποίο συνέβαλε μια έκθεση μη κυβερνητικής οργάνωσης με «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες για τη δραστηριότητα της CIA που δόθηκε στη δημοσιότητα στις αρχές της εβδομάδας. Μεταξύ άλλων, η έκθεση κάνει λόγο για «σύμπραξη» της Ελλάδας, την προηγούμενη δεκαετία, με τη CIA. Ο Λευκός Οίκος έσπευσε να βελτιώσει το κλίμα ικανοποιώντας την αξίωση των Ρεπουμπλικανών αλλά και πολλών Δημοκρατικών γερουσιαστών να λάβουν γνώση τριών εκθέσεων για τον ρόλο της CIA στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν και στην Υεμένη, οι οποίες παρέμεναν μυστικές.

Η «ανάκριση» του Τζον Μπρέναν ...

Παραιτείται ο Βενέδικτος!

Παραίτηση Πάπα είχε να δει ο Κόσμος από τον 15αι!. Σημείο των καιρών; Εκπληρωμένη προφητεία, παραίτηση για λόγους υγείας ή για λόγους σκανδάλων που μπορεί να κρατούν τον Βενέδικτο δέσμιο και έχουμε ακούσει κατά καιρούς;

Πάντως, ένα είναι σίγουρο. Οι λόγοι παραίτησης στους οποίους θα αναφερθεί ο ίδιος σύντομα δεν θα έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Εμείς

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;


Ο παρακάτω πίνακας είναι ιδιαίτερα πληροφοριακός, όσον αφορά όχι μόνο τον αριθμό, αλλά και το ποσοστό των Ορθοδόξων στον κόσμο, σε σύγκριση με τον παγκόσμιο πληθυσμό. Ο Ορθόδοξος πληθυσμός στην εποχή μας, υπολογίζεται σε 250 εκατομμύρια πιστούς. (Σε αντιστοιχία οι Παπικοί υπολογίζονται σε 1 δισεκατομμύριο και οι Προτεστάντες σε 850 εκατομμύρια).

Στον παρακάτω πίνακα συμπεριλαμβάνονται και σχισματικές Ορθόδοξες Εκκλησίες. Επίσης οι αριθμοί του πίνακα, συμπεριλαμβάνουν ανθρώπους που απλώς γεννήθηκαν από γονείς Ορθοδόξους, αλλά δεν είναι πιστά ή ενεργά μέλη της Εκκλησίας του Χριστού, ιδιαίτερα στις χώρες στις οποίες η Ορθόδοξη Εκκλησία πλειοψηφεί. Δεν είναι λοιπόν μια ακριβής καταγραφή του Σώματος του Χριστού στην εποχή μας. Όμως, είναι χρήσιμος ως μια γενική εικόνα της κατανομής των Ορθοδόξων ανά τον κόσμο:...

Θεραπεία με βότανα: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…


ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΒΟΤΑΝΑ

ΑΓΧΟΣ: Ηρεμεί με βασιλικό, θυμάρι, μαντζουράνα.
ΑΔΥΝΑΜΙΑ (οργανισμού): Δεντρολίβανο, Μαντζουράνα, Φασκόμηλο, Πιπεριές.
ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ (εσωτερικές και εξωτερικές): Γλιστρίδα, δάφνη, βάλσαμο, Λουΐζα, απήγανος, αχίλλεα, βίνκα, δίκταμο, πεντάνευρο.
ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ (ερεθισμός): Δεντρολίβανο, δάφνη, απήγανος, φλόμος, κρεμμύδι, μελιτζάνα.
ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΕΣ: Οι ερεθισμένες από οποιοδήποτε λόγο αμυγδαλές θεραπεύονται με…αγριμόνιο, δυόσμο, μέντα, θυμάρι, μαντζουράνα, αγριοτριανταφυλλιά, φασκόμηλο.
ΑΝΑΙΜΙΑ: ...