Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Απόφαση βόμβα για τις γερμανικές οφειλές μέσω Ιταλίας! - Ανακοίνωση

- Ανακοίνωση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
- Ιδιαίτερης βαρύτητας , για το θέμα των περιβόητων Γερμανικών αποζημιώσεων θεωρείται η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ιταλίας που δικαιώνει τα θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο, το 1944

Η Ρένα Δούρου (εννοείται πως) εγκρίνει κονδύλια για έργα που κατήγγειλε προεκλογικά

Ρένα Δούρου: Εγκρίνει κονδύλια για έργα που κατήγγειλε προεκλογικάΠράσινο φως σε έργα, για τα οποία προεκλογικώς είχε ξιφουλκήσει σε υψηλούς τόνους με τον Γιάννη Σγουρό για την επιλογή του να τα προωθήσει, έδωσε χθες η παράταξη της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου. Στο πλαίσιο του νέου προϋπολογισμού που ενέκρινε περιλαμβάνονται κονδύλια για έργα όπως το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων στο Γραμματικό ή για γήπεδα ποδοσφαιρικών ομάδων.

Πολιτικός γάμος: Κάθε δήμος χρεώνει ότι θέλει...(και μετά κατηγορούμε τις Εκκλησίες...)

Πολιτικός γάμος: Κάθε δήμος χρεώνει ότι θέλει...ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 550 ΕΥΡΩ! 

Πόσο κοστίζει ένας πολιτικός γάμος; Κανονικά θα έπρεπε να κοστίζει 15 ευρώ, όσο και το παράβολο που επιβάλλει ο νόμος και το οποίο καταβάλλεται στην εφορία. Ωστόσο, παρατηρείται πως κάθε δήμος έχει τις δικές του τιμές, χρεώνοντας επιπλέον χρήματα για την τέλεση του πολιτικού γάμου, αν και υπάρχουν και οι δήμοι που δεν χρεώνουν τίποτα.

Πρόσφατο παράδειγμα επιβολής «ειδικού τέλους» για την τέλεση πολιτικού γάμου ο δήμος Στυλίδας, που το όρισε στα 40 ευρώ. Ανάλογα η επιπλέον χρέωση για τον πολιτικό γάμο κυμαίνεται από περιοχή σε περιοχή από 40 έως 150 ευρώ, αφού αυτό εξαρτάται από την εκάστοτε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Σημειώνεται πως στο επιπλέον κόστος δεν περιλαμβάνεται στολισμός, ή κάποια παροχή, αλλά απλώς η τέλεση του γάμου στο δημαρχείο.