Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ρένα Δούρου μέλος του Συστήματος ΠΑΣΟΚ, με την κόρη του Τσοχατζόπουλου και τη γυναίκα του Λαλιώτη!

Η κυρία Ρένα Δούρου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι δεν ήξερε ούτε ξέρει τον προφυλακισμένο Ακη Τσοχατζόπουλο. Μια ακόμη όμως σατανική σύμπτωση αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία». 

Αν δεν είναι σατανική σύμπτωση και συνωνυμία, η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εντοπίστηκε «αγκαλιά» με την κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου Αρετή (που και αυτή είναι προφυλακισμένη) σε ΦΕΚ για τη διοργάνωση αθλητικού συνεδρίου επί υπουργίας ενός ακόμη… παπανδρεϊκού που είχε προσχωρήσει στον Ακη, του Γιώργου Λιάνη. 

Η επαφή της Ρένας Δούρου με το σύστημα ΠΑΣΟΚ δεν περιοριζόταν στην «τυχαία», όπως θέλει να την περιγράψει, συνεργασία της με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων επί των ημερών του Ακη Τσοχατζόπουλου στο Πεντάγωνο, αλλά φαίνεται ότι είχε διευρυνθεί και σε άλλα υπουργεία, όπως αυτό του υπουργείου Πολιτισμού. 

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μέσα από ένα Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με αριθμό 1600 και ημερομηνία 21 Ιανουαρίου 2003, όπου στην απόφαση για τη «Συγκρότηση εκτελεστικής – οργανωτικής επιτροπής ΝΠΙΔ για προετοιμασία και υλοποίηση του Συνεδρίου “Αθλητισμός και Γυναίκα”» το όνομα της Ρένας Δούρου φιγουράρει σε περίοπτη θέση με αυτό της Αρετής Τσοχατζοπούλου, της Σοφίας Σακοράφα και της Μαρίνας Λαλιώτη, συζύγου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙZΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ... ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ...

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έφαγε χαστούκια από εξαγριωμένη αριστοκράτισσα!

Ένα πολύ ενδιαφέρον ενσταντανέ από την συνάντηση του υπoυργού Μιλτ. Βαρβιτσιώτη με αριστοκράτισσα κυρία των Αθηνών περιγράφει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου στην σελίδα του στο facebook.

Μεγαλοκυρία, παλαιά Αθηναία αριστοκράτισσα, με την οποία έχω πολύ στενή και αγαπημένη σχέση, συνάντησε τον γνωστό της Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε γάμο κοινών φίλων. Όταν εκείνος έκανε το λάθος να της μιλήσει, εκείνη τον χαστούκισε, λέγοντας του "τολμάς και λες αυτές τις μαλακίες ως πολιτικός και νομίζεις ότι θα σου μιλάω κιόλας?". Έντρομος, ο χαστουκοεισπράκτωρ Μιλτιάδης της λέει "Μα είσαι στα καλά σου? Βλέπει κόσμος." και εκείνη τον ξαναχαστουκίζει. "Απολύτως. Και ο κόσμος που μας βλέπει σκέφτεται ότι πολύ καλά σου κάνω."

Πόσα οφείλει (τελικά) το Βερολίνο

Αριθμούς που ζαλίζουν, αλλά και ολιγωρίες και παραλείψεις που «σκοτώνουν», περιλαμβάνει η απόρρητη έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο!

Οι αριθμοί μιλούν για 1,6 τετράκις εκατομμύρια δραχμές και για περίπου 13.124.864 χρυσές λίρες Αγγλίας αλλά και για ανοιχτές αξιώσεις της χώρας μας στο λεπτό αυτό θέμα.

Το κείμενο της έκθεσης από τον περασμένο Απρίλιο βρίσκεται στα ερμάρια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Εκεί την άφησε ο τότε υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, προκειμένου να διαμορφωθεί το πλαίσιο διεκδικήσεων από την ελληνική πλευρά, αλλά μέχρι στιγμής... ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

Έλληνας για το Νόμπελ Χημείας

Στους βασικούς διεκδικητές του φετινού Νόμπελ Χημείας συγκαταλέγεται ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής του πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας Παύλος Αλιβιζάτος, σύμφωνα με τον οργανισμό Thomson Reuters, που τα τελευταία 11 χρόνια «μετρά» 27 επιτυχημένες προβλέψεις για τους νικητές στις κατηγορίες της Φυσικής, της Χημείας, της Ιατρικής και των Οικονομικών Επιστημών.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου και ο Ελληνοαμερικανός χημικός συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να τερματίσει πρώτος στην «κούρσα», χάρη στην πολυετή έρευνά του για τα νανοσωματίδια και την αξιοποίησή τους στην παραγωγή «πράσινης» ενέργειας και τη βιοϊατρική.