Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς;


Στη στάση του μετρό συναντώ καθημερινά μια γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας. Τα μαλλιά της βρώμικα και ανακατεμένα, τα ρούχα της κουρελιασμένα και το πρόσωπό της σκυμμένο στη θλίψη.

Η γυναίκα κατάχαμα στο βρώμικο πάτωμα και δίπλα της το ποτηράκι, όπου οι περαστικοί προσφέρουν τον οβολόν τους. Στα χέρια της γυναίκας, κοιμάται ένα δίχρονο παιδάκι. Του φοράει ένα βρώμικο καπέλο και εξίσου βρώμικα ρούχα.

Οι περισσότεροι περαστικοί, συγκινημένοι από το θέαμα προσφέρουν αβίαστα και το τελευταίο κέρμα από το πορτοφόλι τους, ξορκίζοντας με ανακούφιση την ενοχή της δικής τους ευδαιμονίας…

Η. Kissinger: «Ακούστε τα τύμπανα του πολέμου»

Ο δαιμόνιος (και κατά κυριολεξία) πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος, υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ της εποχής Νίξον, Henry Kissinger, αλλά ενεργό μέλος σε όλες τις Λέσχες που προσπαθούν να κυβερνούν τον Κόσμο, αποκαλύπτει το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ιδίως στη Μέση Ανατολή.

Μιλώντας από το πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν, ο ηλικιωμένος πολιτικός, ο οποίος θα είναι 89 χρονών τον Μάιο, είναι πολύ μπροστά με τις αναλύσεις του για την τρέχουσα κατάσταση των παγκόσμιων γεγονότων Γεωπολιτικής και οικονομικών και εκφράζει απροκάλυπτα τους ασεβείς πόθους του για το μέλλον, με περισσή παρρησία.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπούν ...

Σιατίστης: ''Ο Χριστός της Χρυσής Αυγής δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό της Εκκλησίας''


mitropolitis-PavlosΓράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Στην πρωινή εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο" μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, σχολιάζοντας το θέμα που αφορά στην ίδρυση παιδικών σταθμών από το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

"Αυτή η πληροφορία μόνο ανατριχίλα θα μπορούσε να προκαλέσει, διότι βλέπει κανείς μέσα από εκεί τι θα προκύψει", ανέφερε ο κ. Παύλος σχολιάζοντας την είδηση περί "κατηχητικών" από την Χρυσή Αυγή.

Σε ερώτηση με τί μπορούμε να συγκρίνουμε αυτή την πρωτοβουλία, ο Μητροπολίτης Σιατίστης μεταξύ άλλων ανέφερε: