Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Τη μεταβίβαση του "902" από το ΚΚΕ ερευνά το ΕΣΡ

Τη μεταβίβαση του 902 ερευνά το ΕΣΡΜε την πώληση του «902» ξεκίνησε η συζήτηση σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και το ζήτημα της διαφάνειας στη συγκεκριμένη μεταβίβαση καθώς αναζητείται η ταυτότητα του προσώπου που εξαγόρασε τη «Ραδιοτηλεοπτική», αποκτώντας τον 902 TV και τον 902 Αριστερά στα FM.

 Όπως τονίστηκε από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Ιωάννη Λασκαρίδη «το πρώτο που ελέγχεται είναι από πού προέρχονται τα χρήματα. Ενδεχομένως, θα πρέπει να ερευνήσει η Κυπριακή Δημοκρατία αν τα χρήματα είναι από νόμιμες δραστηριότητες και θα εξεταστεί αν η εταιρεία έχει και άλλους σταθμούς για το θέμα του ασυμβίβαστου».

Χωρίς Λόγια...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!

Χρόνια Πολλά ΠΑΣΟΚ

Ƈ. Ɲ€OLƖƁ€ƦAL

του Χρήστου Παπανίκου

Έγκριση από το Κογκρέσο ή προεδρική απόφαση για κτύπημα εναντίον του Ασάντ;

obama_boehner02-02september2013Νέα τροπή έλαβε η αμερικανική προετοιμασία για στρατιωτική επίθεση στη Συρία το Σαββατοκύριακο μετά την απόφαση του Προέδρου Ομπάμα να προηγηθεί σχετική έγκριση από το Κογκρέσο.

Όπως αναφέρουν ωστόσο οι Paul Kane και Ed O’Keefe σε άρθρο τους στην WASHINGTON POST με τίτλο «Syria resolution will be ‘a very tough sell’ in Congress, lawmakers say» οι Αμερικανοί Βουλευτές και Γερουσιαστές θεωρούν ασαφή την πρόταση ανάληψης στρατιωτικής δράσης που κατέθεσε ο Λευκός Οίκος και ζητούν την αναμόρφωσή της με τρόπο που να καθορίζει επακριβώς το είδος της στρατιωτικής δράσης που θα αναληφθεί και τη διάρκειά της. Ακόμη ωστόσο και εάν κατατεθεί μια νέα αναθεωρημένη πρόταση θεωρείται δύσκολη η υπερψήφισή της από την Βουλή των Αντιπροσώπων, που ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους.