Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Ανατροπή στην «αποδόμηση μύθων». Ο πρόλογος του βιβλίου: «Το Κρυφό Σχολειό. Το χρονικό μιας Ιστορίας»


Το βιβλίο του Γιώργου Κεκαυμένου, παλαιού συνεργάτη του Αντίβαρου, «Το Κρυφό Σχολείο, το χρονικό μιας ιστορίας» αποτελεί μία ανατρεπτική παρέμβαση στην καρδιά του άξονα σκέψης της σχολής των αναθεωρητών. 

Πλέον, δεν μπορούν να ακροβατούν και να συνεχίσουν να καλλιεργούν μία στερεοτυπική ανάγνωση της Ιστορίας με μοναδικό θεμέλιο ένα βιβλίο χωρίς πηγές (Άλκης Αγγέλου: «Το Κρυφό Σχολειό, το χρονικό ενός μύθου»). Παραπέμπονται λοιπόν στις εκατοντάδες πηγές, τις οποίες αγνοούν και τις οποίες ανασύρει στο προσκήνιο ο Γιώργος Κεκαυμένος στην εξαιρετική του μελέτη. 

Η έκδοση του βιβλίου από τις Εναλλακτικές Εκδόσεις του Γ. Καραμπελιά, είναι το επιστέγασμα προσπαθειών ετών από την πλευρά μας. Ακολουθεί ο πρόλογος του βιβλίου. Πρόλογος του Ανδρέα Σταλίδη στο βιβλίο του Γ. Κεκαυμένου, Το Κρυφό Σχολείο, το χρονικό μιας ιστορίας, που θα κυκλοφορήσει από τις Εναλλακτικές Εκδόσεις την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012. 

 Οι πηγές της μελέτης του Κεκαυμένου ..

Ποια φυσικά πρόσωπα και ποιες επιχειρήσεις προωθούν την Σαϊεντολογία ανά τον κόσμο. Όλη η έκθεση και για την Ελλάδα (σελ.277) ..


WikiLeaks released the World Institute of Scientology Enterprises International Business Directory is a 308 page index of Scientology-related business and business people.

Δείτε το μισθό του ανθρώπου που αλλάζει τα ποτήρια με το νερό στους βουλευτές και βάλτε τα… κλάματα


66 300x263 Δείτε το μισθό του ανθρώπου που αλλάζει τα ποτήρια με το νερό στους βουλευτές και βάλτε τα... κλάματα
Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής, παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον… Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν 1300 ευρώ λιγότερα από τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα στη Βουλή! 1600 ευρώ λιγότερα από τον κύριο αυτό παίρνει και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, ενώ ο γιατρός μετά από 10 χρόνια και ο οποίος έχει δαπανήσει άλλα σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει γιατρός, παίρνει 1800 ευρώ λιγότερα από τον νερουλά της Βουλής! Την ίδια στιγμή ο γενικός γραμματέας των Υπουργείων παίρνει 400 ευρώ περισσότερα από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου που σύμφωνα με το Σύνταγμα κανείς δεν μπορεί να παίρνει περισσότερα ούτε καν οι Βουλευτές οι οποίοι παίρνουν τα διπλάσια και αν προσθέσουμε και τα προνόμια των Βουλευτών που ο ΠτΑΠ δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του, τότε τριπλασιάζονται οι αποδοχές των Βουλευτών οι οποίες θα έπρεπε να είναι τρεις φορές μικρότερες σύμφωνα με το Σύνταγμα εφόσον θα έπρεπε να είναι ισότιμες με αυτές του ΠτΑΠ!!!

Φυσικά ...

Πλεύρης, Μιχαλολιάκος (ΧΑ) κ.α. στο μισθολόγιο της ΚΥΠ του 1981

Το επίμαχο έγγραφο ΕΔΩ και για τα " εύσημα" απευθυνθείτε στο Wikileaks..
Το έγγραφο, ανήκει στην Κ.Υ.Π. και αναφέρεται στην μισθοδοσία. Τα ονόματα που περιλαμβάνει είναι γνωστά και μη εξαιρετέα. Μεταξύ άλλων συναντάμε τον Πλεύρη, τον Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής και τον Μιχαλόπουλο, εκδότη της φυλλάδας “Ελεύθερη Ώρα”. Υπάρχουν και μερικοί όχι τόσο γνωστοί, όπως ο Πολύδωρος Δάκογλου, ιδρυτής του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος και ο Ιωάννης Παπαδάκης πάλαι ποτέ διοικητής της Αντιτρομοκρατικής. >Φαίνεται, πως κράτος και “πατριώτες” έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. 

Μπορεί και ο πλέον δύσπιστος να κατανοήσει τους λόγους που οι εθνικιστές παριστάνουν τους αντισυστημικούς. 

Χουντικοί, νεοναζί, νοσταλγοί του Χίτλερ και θιασώτες αστυνομοκρατούμενων πολιτευμάτων, χθες συνεργάζονταν με το κράτος και σήμερα το “μάχονται”, στο όνομα του έθνους.

Έκρυβαν τους χάρτες με τον ορυκτό πλούτο, από το 1965. Τι υπάρχει στην Ικαρία;

Χωρίς διάθεση και σκοπό τη διαφήμιση του εν λόγω έγκριτου περιοδικού,
 αναρωτιέμαι, ρητορικά, τι να σημαίνει η ένδειξη που υπάρχει στην Ικαρία; 

Έκρυβαν τους χάρτες με τον ορυκτό πλούτο, από το 1965
Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: "Έγγραφο ΔΝΤ από το 2010 για αποτυχία της Ελλάδας"!


Έγγραφο ΔΝΤ που προειδοποιούσε ότι «το πρόγραμμα δεν βγαίνει, θα έρθει βαθιά ύφεση και θα διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός».
Την ύπαρξη εγγράφου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με ημερομηνία 29.3.2010 προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας με το οποίο του επισήμαινε ότι το μνημόνιο θα φέρει βαθιά ύφεση, θα δοκιμάσει τον κοινωνικό ιστό και δεν πρόκειται να υλοποιηθεί αποκάλυψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, κατά την τοποθέτησή της στην συζήτηση της προτάσεως για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο, εξήγησε ότι διάβασε την δικογραφία με τις καταγγελίες Ρουμελιώτη η οποία περιλαμβάνει δύο αποκαλυπτικά έγγραφα: «Το πρώτο είναι ένα ΦΑΞ του κ.Ρουμελιώτη προς τον κ. Προβόπουλο με το οποίο του γνωστοποιούσε απόρρητο έγγραφο του ΔΝΤ με ημερομηνία 29.3.2010 (σ.σ. προ της υπογραφής του μνημονίου) που ανέφερε ότι το πρόγραμμα θα φέρει βαθειά ύφεση, θα δοκιμάσει τον κοινωνικό ιστό και δεν είναι εφικτό να εφαρμοστεί.

Το δεύτερο περιλαμβάνει την ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας από το ΔΝΤ ότι το Ταμείο ουδέποτε θα ζητούσε από μια χώρα να προχωρήσει σε ακαριαία μείωση χρέους σε ένα έτος. Από αυτό το έγκλημα υπήρξαν κερδισμένοι. Κέρδισαν οι κερδοσκόποι των αγορών και όσοι κατείχαν ταCDS».