Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Άνοιξε η πόρτα του φρενοκομείου στη Συρία;

SYRIA-CRISIS-GAS01-22august2013Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη

Η 21η Αυγούστου – έχουμε και πανσέληνο – ίσως να χαρακτηριστεί ως η ημέρα η οποία οδήγησε την Ανατολική Μεσόγειο στην τρέλα ενός γενικευμένου πολέμου από τον οποίο ουδείς τελικά θα μπορούσε να βγει πραγματικά νικητής. Η επίθεση με χημικά είναι σίγουρο ότι έλαβε χώρα σε προάστιο της Δαμασκού, και είναι γεγονός ότι περισσότεροι από χίλιοι άμαχοι συμπεριλαμβανομένων και παιδιών έχασαν τη ζωή τους από κάποιου είδους νευροπαραλητικού αερίου.

Ποίος όμως το έκανε; Τι άλλο έχει συμβεί αυτές τις ημέρες στη Συρία το οποίο δεν έχει επαρκώς παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ και που τελικά μπορεί να οδηγήσει η συγκεκριμένη κατάσταση;

Αποκαλυπτικό: Τι έλεγε η Χρυσή Αυγή, για τον Χριστό και τον θεό... Απόλλωνα

Ποιες είναι τελικά οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του κόμματος; 

Ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε η Χρυσή Αυγή, μετά την χτεσινή παρουσία της στο ναό των Δελφών, τον οποίο στη σχετική αφίσα αποκαλούσε "ομφαλό της γης". Όπως είπε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Νίκος Δένδιας, η χτεσινή παρουσία της Χρυσής Αυγής σε ένα αρχαιολογικό χώρο μεγάλης σημασίας, κατά το παρελθόν, είχε και δωδεκαθειστικά στοιχεία, καθώς υπήρξε υπόνοια πραγματοποίησης...τελετής. Με αυτά και με εκείνα ήρθε ξανά το προσκήνιο το ερώτημα ποια είναι τα θρησκευτικά πιστεύω του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.