Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Norman Atlantic: Αναμένοντας να βρεθούν οι σοροί ...

Norman Atlantic: Εννέα Έλληνες θεωρούνται ακόμα αγνούμενοιΤο επιχειρησιακό κέντρο των ιταλικών αρχών συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων του πλοίου Norman Atlantic. Ο εισαγγελέας του Μπάρι, όπως δήλωσε, θα ζητήσει τη συνδρομή των ελληνικών, των γερμανικών και των τουρκικών αρχών προκειμένου όποιες σοροί βρεθούν να γίνει η ταυτοποίησή τους μέσω DNA.

Ο αριθμός των Ελλήνων αγνοουμένων είναι εννέα και έως τώρα έχουν επιβεβαιωθεί οι θάνατοι τριών ατόμων. Οι συγγενείς των αγνοουμένων έφυγαν από την Ιταλία την περασμένη Δευτέρα και περιμένουν από τις ελληνικές ή τις ιταλικές Αρχές κάποιο νεότερο.

ΕΡΕΥΝΑ για το Ποτάμι: είναι το δεύτερο "μονομελές κόμμα" στην Ευρώπη -το άλλο είναι το ακροδεξιό ρατσιστικό "Κόμμα της Ελευθερίας" (της Ολλανδίας)...

Καλησπέρα - καλησπέρα...

του Michel Leontiou

Όσο πιο φωναχτά και προκλητικά πεις ένα ψέμα στην Ελλάδα, τόσο πιο αλήθεια φαίνεται. Αυτήν την μέθοδο εφάρμοσε ο Σταύρος Θεοδωράκης για να φτιάξει χωρίς να το καταλάβει κανείς, ένα "κόμμα χωρίς μέλη"...

Δεν είπε "δεν έχουμε μέλη - είμαι το μοναδικό μέλος", είπε "τα μέλη μας θα λέγονται εθελοντές" - απέκρυψε ότι στην ουσία δεν είναι μέλη, ότι δεν αποτελούν συλλογικότητα, ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αποφασίζουν... παρά μόνο να ακολουθούν.

Δεν είπε "είμαστε αρχηγικό κόμμα", είπε "είμαστε δημοκρατικό ανοιχτό συμμετοχικό κόμμα" - απέκρυψε ότι στην ουσία μόνος του θα αποφάσιζε για όλα. 

Δεν είπε