Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

"Ενας κομμουνιστής και άθεος" ανέλαβε την ανακίνηση του Αγ. Νικολάου Πειραιά!

Ο διευθύνων σύμβουλος της COSCO ανέλαβε  την ανακαίνιση του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο Βηματοδότης. 

Όπως αναφέρει, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αναζήτησε παντού χρήματα αλλά δεν κατάφερε να βρει και ο μόνος που ενδιαφέρθηκε, αναλαμβάνοντας πλήρως τη δαπάνη για την ανακαίνιση του ναού ήταν «ένας Κινέζος κομμουνιστής και άθεος», όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Σεραφείμ. 

Σύμφωνα με τη στήλη η απάντηση για το γιατί ένας άθεος..

Προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Α/ΓΕΝ:"Πολλά από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου θα αλλάξουν ιδιοκτήτη"

Σε ωμή δήλωση διεκδίκησης ελληνικών εδαφών προχώρησε πριν μερικές ώρες ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας, στράτηγος Necdet Özel, περιλαμβάνοντας μάλιστα μερικές δεκάδες ελληνικά νησιά του Αιγαίου στην τουρκική επικράτεια!

Συγκεκριμένα σε ομιλία του στο Αρχηγείο της τουρκικής Ακτοφυλακής ο στρατηγός Necdet Özel υποστήριξε κατήγγειλε την Ελλάδα "Για τις αλλεπάλληλες, παραβιάσεις του τουρκικού θαλάσσιου χώρου και της τουρκικής κυριαρχίας οι οποίες", όπως υποστήριξε "αντιμετωπίστηκαν με άκρως αποτελεσματικό τρόπο από τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής"!