Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Ο Βενιζέλος αλλάζει τον ήλιο του Πασοκ (της Νέας Εποχής φυσικά) σε ήλιο με επτά ακτίνες. Έμπνευση του η εβραϊκή επτάφωτος λυχνία...


Μοιράζουν μάσκες αερίων & ανοίγουν καταφύγια στο Ισραήλ - Προς επίθεση στο Ιράν;Ως χρόνος διεξαγωγής της επίθεσης τοποθετείται η το τέλος Οκτωβρίου το αργότερο. Όπως αναφέρει ο πολεμικός ανταποκριτής, Alon Ben-David, στο "Κανάλ 10" "Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για την επίθεση. Συγκωντρώνουν καύσιμα, ανοίγουν καταφύγια που ήταν κλειστά και κατασκευάζουν νέα. Όλα αυτά δείχνουν ότι είμαστε σε φάση ότι η επίθεση έχει προαποφασιστεί".

Την ίδια άποψη έχει και ο Βρετανός ειδικός στις ένοπλες συγκρούσεις και την ισραηλινή πολιτική σκηνή συγγραφέας, Michael Burleigh.

Την ίδια στιγμή ένα άλλο μέτωπο φαίνεται οτι κάνει την εμφάνισή του για το Ισραήλ: Η Αίγυπτος με αφορμή την καταδίωξη φανατικών ισλαμιστών στην χερσόνησο του Σινά, καταπάτησε την ειρηνευτική συμφωνία του 1976 στο Καμπ Ντέϊβιντ και μετέφερε αντιαρματικά και αντιαεροπορικά όπλα!

Τα οποία φυσικά δεν τα χρειάζεται για να κυνηγήσει τους αντέρτες, άρα κάτι άλλο πολύ σοβαρότερο συμβαίνει. αν δούμε και το νέο πρόεδρο της Αιγύπτου Μ.Μόρσι να πηγαίνει ο ίδιος στην σύνοδο των Αδεσμεύτων στην Τεχεράνη, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ-πολύ σοβαρά για την ασφάλεια στην περιοχή και θα σημαίνει ότι η Αίγυπτος, η μεγαλύτερη και καλύτερα εξοπλισμένη αραβική δύναμη, θα έχει μετατραπεί από παράγοντα ασφάλειας σε δυνητικό κίνδυνο για το Ισραήλ..

«Ασύμμετρο» χτύπημα κατά της χώρας από την Ανατολή

H απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια την περασμένη Τρίτη να εμπλέξει την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και την Ελληνική Αστυνομία σε ό,τι αφορά την αναζήτηση των ενόχων της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Χίο, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, απλώς επιβεβαίωσε αυτό που γνώριζαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας εδώ και αρκετό καιρό: ότι δηλαδή επίκειτο «ασύμμετρο» χτύπημα κατά της χώρας από την Ανατολή.

Αλλωστε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ αποκάλυπτε ότι μυστικά κονδύλια κατά τη χρονική περίοδο της πρωθυπουργίας Τανσού Τσιλέρ διοχετεύτηκαν στις μυστικές υπηρεσίες για να καούν ελληνικά δάση!


Ειδικότερα, η αποκάλυψη του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ ότι μυστικά κονδύλια την εποχή (1993-1996) που πρωθυπουργός της χώρας ήταν η Τανσού Τσιλέρ διοχετεύτηκαν σε μυστικές υπηρεσίες και στην παρακρατική δολοφονική οργάνωση Γκρίζοι Λύκοι για να καούν ελληνικά δάση στην ουσία επιβεβαίωσαν πλήρως τον ακήρυχτο πόλεμο σε όλα τα επίπεδα που διενεργεί η Τουρκία εναντίον της Ελλάδας. Φυσικά, όχι μόνον τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά διαχρονικά και μελετημένα.

Την ίδια στιγμή αποκαλύπτονται και οι ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων (σ.σ.: κυρίως αυτές του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη), οι οποίες από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 όχι μόνο είχαν στοιχεία για την εμπλοκή των Τούρκων στις διάφορες «ανεξήγητες» πυρκαγιές, αλλά είχαν επιτύχει να συλλάβουν και τους δράστες! Η περίεργη, όμως, αντίληψη των κυβερνήσεων ότι η λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων τουρκικών προκλήσεων θα επιδείνωνε την κατάσταση, όχι μόνο δεν επέφερε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα μέσω της τακτικής αυτής, αλλά φυσικά ενθάρρυνε τη συνέχιση και κυρίως την κλιμάκωση των τουρκικών εχθρικών ενεργειών. Ενεργειών που δεν έμειναν μόνον στις πυρκαγιές, αλλά επεκτάθηκαν και σε δολιοφθορές (βομβιστικές επιθέσεις κ.λπ.).

Με ονοματεπώνυμο…