Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

H παρουσία του Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη

Πλήθος βουλευτών και πολιτευτών πλησίασαν τον πρώην πρωθυπουργό να πάρουν την...ευχή του


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Διακριτικός και με καλή διάθεση εμφανίστηκε ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη, όπου χειροκρότησε επανειλημμένα τον πρόεδρο της ΝΔ. Ο Καραμανλής έκατσε για μια ακόμη φορά δίπλα με την σύζυγο του Αντώνη Σαμαρά , την Γεωργία, ενώ παρακολουθούσε με προσοχή όσα έλεγε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τα πλάνα στον πρώην πρωθυπουργό πολύ συχνά, με τον φακό να τον "συλλαμβάνει" να χειροκροτά παρατεταμένα τόσο στις αναφορές του Αντώνη Σαμαρά στον Εθνάρχη, όσο και στο τέλος της ομιλίας του που είπε πως η Ελλάδα μπορεί Όπως ήταν φυσικό πλήθος βουλευτών και πολιτευτών της Θεσσαλονίκης πλησίασαν τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ να του πουν μια κουβέντα και να πάρουν την ευχή του...

parapolitika.gr

Την Πέμπτη η εκταφή της σορού του Κ. Τσαλικίδη

Την Πέμπτη η εκταφή της σορού του Κ. ΤσαλικίδηΤο πρωί της Πέμπτης αναμένεται να γίνει η εκταφή της σορού του Κωνσταντίνου Τσαλικίδη, την οποία διέταξε ο εισαγγελέας Χαρ. Λακαφώσης που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του στελέχους της VODAFONE, ένα γεγονός που κατά την οικογένεια του θανόντος, σχετίζεται με τις υποκλοπές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος Κώστας Τσαλικίδης είχε βρεθεί απαγχονισμένος στο διαμέρισμα του στον Κολωνό στις 9 Μαρτίου 2005. Έντεκα μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2006, δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία για το «σκάνδαλο των υποκλοπών» σε βάρος μελών της κυβέρνησης και άλλων προσώπων, μέσω παράνομου λογισμικού συνακρόασης, το οποίο, κατά τα στελέχη της εμπλεκόμενης εταιρείας, διαγράφηκε λίγες μέρες ή ώρες, πριν την απώλεια ζωής του Τσαλικίδη.

Η δικογραφία για την υπόθεση, μετά από δύο φορές που τέθηκε στο αρχείο, ως αυτοκτονία, εξετάζεται εκ νέου από τον εισαγγελέα, μετά από σχετικό αίτημα της οικογένειας του εκλιπόντος προς την Εισαγγελία, που έγινε δεκτό.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή ήδη για την εκταφή, ώστε μέσω υπολειμμάτων τριχών και οστών, να διενεργηθούν νέες τοξικολογικές και ακτινοσκοπήσεις.

epikaira.gr