Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Η Ελιάνα Μηλιού ξέρει να κάνει ιδιωτικοποιήσεις Άφησε πίσω της τον... Μαρξισμό!

Του Δημήτρη Κουνιά, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 

Μπορεί ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και από την προηγούμενη εβδομάδα υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Μηλιός να αποτελεί ένα από τα πιο σκληρά αντιμνημονιακά στελέχη του κεντρικού επιτελείου του Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας δημοσίως πως με την «κατάργηση του Μνημονίου θα επανακτήσουμε ως χώρα την εθνική μας κυριαρχία», η ρητορική του ωστόσο αυτή δεν φαίνεται να πείθει ούτε το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι η κόρη του εργάζεται σε καθημερινή βάση για την υλοποίηση μιας εκ των βασικών μνημονιακών υποχρεώσεων της χώρας μας έναντι της τρόικας. Πρόκειται για τη νεαρή δικηγόρο Ελιάνα Μηλιού, η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί σημαίνον στέλεχος της Norton Rose LLP, μιας διεθνούς νομικής εταιρείας, το παράρτημα της οποίας στην Ελλάδα, όπου η ίδια εργάζεται, έχει αναλάβει τον ρόλο του νομικού συμβούλου επί θεμάτων αλλοδαπού και ευρωπαϊκού Δικαίου για την υλοποίηση του σχεδίου αποκρατικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας.

Ο «ανανιστής» Αναστασιάδης επιτίθεται κατά της Κύπρου


Τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα επιχειρείται η συγκάλυψη του πολιτικού εγκλήματος που συντελείται μέσω του κοινού ανακοινωθέντος...


του Γιώργου Δελαστίκ

 Οι Κύπριοι ήξεραν ποιον ψήφιζαν όταν επέλεγαν για Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας τον ορκισμένο «ανανιστή» Νίκο Αναστασιάδη. Ο άνθρωπος αυτός ουδέποτε έκρυψε τις απόψεις του για το Κυπριακό, οι οποίες υπηρετούν πάντα τυφλά τη γραμμή των ΗΠΑ και της Βρετανίας, όπως φυσικά και εκείνου του τμήματος των Κυπρίων αστών που τα συμφέροντά τους ταυτίζονται με τα αμερικανοβρετανικά. Αν αυτά συνεπιφέρουν υπαγωγή και στην Τουρκία, τους είναι εντελώς αδιάφορο.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν παραδέχτηκε την Γενοκτονία των Αρμενίων - Zήτησε συγγνώμη από τα εγγόνια τους

Παραδέχτηκε ο Ρ.Τ.Ερντογάν την Γεοκτονία των Αρμενίων για πρώτη φορά χωρίς να την κτονομάσει με το όνομά της.

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υπέβαλε σήμερα τα συλλυπητήριά του «στα εγγόνια των Αρμενίων, οι οποίοι σκοτώθηκαν το 1915».

Βέβαια, ο Τούρκος πρωθυπουργός απέφυγε με κάθε τρόπο να αναφέρει τη λέξη «γενοκτονία», ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται για τόσο ανοικτά για τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στο 1915 και το 1917 και τη σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων Αρμενίων.