Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

«Planned Parenthood»: Αποκτώντας υπερκέρδη από τις δολοφονίες αγέννητων μωρών...H «Planned Parenthood» αποτελεί μία από τις πλέον απάνθρωπες οργανώσεις του πλανήτη, που με την δικαιολογία της προστασίας της υγείας και της ζωής των γυναικών κερδοφορεί με την δολοφονία αγέννητων μωρών, λειτουργώντας ως πρωτεργάτης των πραγματοποιούμενων εκτρώσεων αλλά και των εκστρατειών προώθησης και νομιμοποίησής τους στην κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με την έκθεση του Life Decisions International (LDI) που λειτουργεί ως Οργανισμός Ελέγχου της Planned Parenthood, ο «οργανισμός οικογενειακού προγραμματισμού» κατάφερε να πραγματοποιήσει τεράστιους αριθμούς εκτρώσεων καθώς και κερδών-ρεκόρ κατά την διάρκεια του οικονομικού έτους 2011-2012. 
...

Εάν υπογράψεις πέφτετε…


 Εάν υπογράψεις πέφτετε...Η ευθεία απειλή του πρέσβη στον Έλληνα υπουργό.

Για πρώτη φορά οι απειλές του “σχεδίου Πυθία” με ονοματεπώνυμο. Απαιτείται η παρέμβαση του ανακριτή για να καλέσει τον τ. υπουργό που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς και την υπόθεση των υποκλοπών (έχουν συγχωνευθεί).

Αυτή η κατάθεση μπορεί να οδηγήσει στην φυλακή όλα τα καθάρματα της συμμορίας που διέλυσε την Ελλάδα. Πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκδότες, τραπεζίτες.

“Εάν υπογράψεις, πέφτετε”. Αυτό ήταν το μήνυμα προς την κυβέρνηση Καραμανλή τον Απρίλη του 2008.
Πολλά έχουν ακουστεί για την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή και τα υπόγεια νήματα που κίνησαν ξένες δυνάμεις για να ανακόψουν την πολιτική των αγωγών.

Μία απόφαση Εθνικής σημασίας που θα καθιστούσε την Ελλάδα πανίσχυρο ενεργειακό κόμβο, με ότι αυτό συνεπάγεται στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παιχνίδι.

Μέχρι σήμερα, έχουν ακουστεί πολλά, ...

«Ρίχτερ οργής» για Στουρνάρα


Η ασυλία του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα εντός κυβέρνησης και Ν.Δ. έλαβε τέλος. Η προκλητική απόφασή του να ακυρώσει την επιβολή φόρου πολυτελείας στα σκάφη αναψυχής, την ώρα που σφαγιάζει την ελληνική κοινωνία, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μάλιστα, για πρώτη φορά χθες υπουργοί και «γαλάζιοι» βουλευτές στράφηκαν εναντίον του με δημόσιες δηλώσεις μεταφέροντας το κλίμα οργής που επικρατεί για τον κ. Στουρνάρα.

Τα πιο πολλά... Ρίχτερ εκδηλώθηκαν από τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος -σε συνέντευξή του στον Real- και αναφερόμενο στην ανάκληση της ρύθμισης για τα σκάφη είπε χωρίς περιστροφές: «Σας το λέω ωμά, απαράδεκτο... Δεν επιτρέπεται, όταν τα προηγούμενα χρόνια έχει εφαρμοστεί μια φιλελεύθερη πολιτική στα Ι.Χ., να επιβάλλεται τώρα συνολικό τεκμήριο και μάλιστα μόνιμο και την ίδια ώρα -αν θυμάμαι καλά είναι πάνω από 100.000 οι ιδιοκτήτες σκαφών πάνω από έξι μέτρα- να τυγχάνουν αυτής της αντιμετώπισης». Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά για τη στάση του κ. Στουρνάρα: «Εμένα με προσβάλλει...».

Επίσης, ...

Ανακάλυψε τώρα τις ΗΠΑ ο cool Αλέξης


Αφού ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι πλέον έχει αφήσει πίσω του τις κορόνες περί καταγγελιών του Μνημονίου, καταθέτοντας τα διαπιστευτήριά του στους Γερμανούς, επιχειρεί τώρα να προετοιμάσει το έδαφος για το «αμερικανικό όνειρο».

Συγκεκριμένα, χθες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντούσε σήμερα τον Αμερικανό πρέσβη Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ, με την Κουμουνδούρου πάντως να διαψεύδει κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι «εμείς δεν ξέρουμε κάτι». Να σημειωθεί πάντως ότι σε έξι ημέρες ο κ. Τσίπρας αναχωρεί για την Αμερική, όπου θα μιλήσει στη δεξαμενής σκέψης «Brookings Institute», την ώρα που μέχρι χθες επιχειρούσε να «παίξει» και στο γερμανικό ταμπλό, κάνοντας όμως την πάπια όταν ήρθε η ώρα της... κρίσης. ...

Δικαιώθηκε βρετανίδα ὑπάλληλος ποὺ φοροῦσε σταυρὸ


 Νάντια Ἐουέιντα δικαιώθηκε ἀπὸ τὸ Εὐρωπαϊκὸ Δικαστήριο Ἀνθρωπίνων Δικαιωμάτων, ποὺ ἀποφάνθηκε ὅτι ἡ ἑταιρεία στὴν ὁποία ἐργαζόταν παραβίασε τὰ θρησκευτικά της δικαιώματα ζητώντας της νὰ βγάλει τὸ σταυρὸ ποὺ φοροῦσε.

Τὸ Εὐρωπαϊκὸ Δικαστήριο Ἀνθρωπίνων Δικαιωμάτων δικαίωσε ὑπάλληλο τῆς British Airways (ΒΑ), καταλήγοντας ὅτι ὑπέστη διάκριση λόγω τῶν θρησκευτικῶν της πεποιθήσεων ἐπειδὴ ἡ ἑταιρεία τὴν ἀνάγκασε νὰ μὴν φοράει σταυρὸ σὲ ὁρατὸ σημεῖο.

Στὴν περίπτωση τῆς Νάντια Ἐουέιντα, τὸ δικαστήριο ἀπεφάνθη ὅτι ἡ «ἐπιθυμία τῆς ΒΑ νὰ προβάλει μία συγκεκριμένη ἐταιρική εἰκόνα» δὲν εἶναι πιὸ σημαντικὴ ἀπὸ τὰ θρησκευτικὰ δικαιώματα τῆς ὑπαλλήλου.

Οἱ ὁδηγίες ποὺ ἔδινε ἡ ΒΑ γιὰ τὸ ντύσιμο τῶν ὑπαλλήλων τῆς τὸ 2006, ὅταν ἡ κ. Ἐουέιντα τέθηκε σὲ διαθεσιμότητα, ἐπέτρεπε τὰ τουρμπάνια τῶν σὶχ καὶ τὶς μουσουλμανικὲς μαντῆλες, ὄχι ὅμως τοὺς σταυρούς.

Ἡ ὑπάλληλος ἐπέστρεψε στὴ δουλειὰ μετὰ ἀπὸ 17 μῆνες, ὅταν...

Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΤΟΥ HOLLYWOOD: H (ΠΟΛΥ) ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ...

Hollywood  Babylon:  The Entertainment Industry's Dark SideHOLLYWOOD BABYLON: THE ENTERTAINMENT INDUSTRY’S DARK SIDE
By Victor Thorn*


As the co-founder of Paranoia magazine in 1992 and currently its associate editor, not to mention author of the recently released anthology Conspiracy Geek, Joan d’Arc has seen her fair share of high strangeness over the decades.

During a November 1 interview, AMERICAN FREE PRESS asked d’Arc about the entertainment industry’s dark side. She replied, “Actress Anna Nicole Smith, like Marilyn Monroe before her, was a mind controlled sex symbol. Her handler, Howard K. Stern, made a bizarre video showing a drugged Anna Nicola in an alter personality. Wearing garish clown makeup and playing with a baby doll that she thought was alive, Smith also spoke in a baby-like voice.”
...

Στη Μπίλτερμπεργκ βγάζουν πολεμικές ιαχές και πιέζουν τον Ομπάμα να βομβαρδίσει το Ιράν

Bilderberg Bangs War Drums; Pushes Obama to Bomb Iran
BILDERBERG BANGS WAR DRUMS; PUSHES OBAMA TO BOMB IRAN

By James P. Tucker Jr.*

Bilderberg luminary Dennis Ross celebrated Christmas by banging his war drums in a campaign to prod President Barack Obama into killing Palestinians and Iranians on behalf of Israel. Americans would, again, spill most of the blood and would finance the military operation. Israel will pay a share of the costs with your tax dollars

In a Bilderberg-staged interview with The Washington Post published on December 23, Ross, who was an advisor to President Obama, made the case for invading Iran in 2013. Ross embraced the earlier warhawking by Senators John McCain (R-Ariz.) and Joe Lieberman (I-Conn.).

After seven years of war talk but no gunfire, 2013 will “finally bring a ...

Ιδού η εξευτελιστική διάταξη της παράδοσης της χώρας στους δανειστές που πέρασε στα ψιλά απ΄ όλα τα ΜΜΕ!


Η Ελλάδα πλέον είναι ένα Κράτος-Ενέχυρο!

Η εξευτελιστική διάταξη είχε περιληφθεί στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ 240/2012) η οποία τροποποιεί τους κανόνες της δανειακής σύμβασης. Εκεί ορίζεται ότι :

«ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».
...

Ελληνικές τράπεζες: "Έπεσαν στο λάκκο που άνοιξαν" στην ελληνική οικονομία


Στον "λάκκο" που άνοιξαν στην ελληνική οικονομία, έπεσαν οι ελληνικές τράπεζες και οι Έλληνες τραπεζίτες, που από χθες και τυπικά πλέον βρίσκονται υπό τον έλεγχο της τρόϊκας

Οι εκπρόσωποι των ελεγκτικών εταιρειών που αναλαμβάνουν ρόλο επόπτη στα κύρια πιστωτικά ιδρύματα που θα λάβουν συνολικά 48-50 δισ. ευρώ bonus που λέγεται κομψά "ανακεφαλαιοποίηση" από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) έκαναν χθες την εμφάνισή τους στις τράπεζες και σταδιακά αναλαμβάνουν τον έλεγχό τους.

Λέγονται Επιτροπές Εποπτείας (monitoring truste) και πλέον όπως το defencenet.gr είχε αποκαλύψει πρώτο στις 02/11/2012 αναλαμβάνουν ουσιαστικά την διοίκηση των τραπεζών.
 ...

Χρυσή Αυγή: “Ξεσκεπάσαμε Τούρκο πράκτορα του ΠΑΣΟΚ μέσα στη βουλή”

“Σήμερα στη βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρουσίασαν ντοκουμέντα όπου Τούρκος  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φωτογραφίζεται με  φόντο τον χάρτη της Ανεξάρτητης Θράκης και τις σημαίες της Τουρκίας και των αυτοαποκαλούμενων ‘’Τούρκων της Δυτικής Θράκης’’. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον εν λόγω βουλευτή έσπευσε να υπερασπιστεί το κόμμα της ΔΗΜ.ΑΡ και ο ΠΑΣΟΚτζης αντιπρόεδρος της βουλής.”

Τέλος οι συνδικαλιστικές συντάξεις στους συνδικαλιστές εργατοπατέρες

Μια πρόσφατη, εξαιρετικά σημαντική, πολιτική απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης πέρασε στα ψιλά και δεν σχολιάστηκε επαρκώς, όπως θα έπρεπε.

Από την μεταπολίτευση είχε θεσπιστεί για τους προέδρους και τους γενικούς γραμματείς και δεύτερη σύνταξη.
Είναι βέβαιο ότι, αυτή την ιδιαίτερη μεταχείριση δεν γνώριζαν εν πολλοίς ούτε οι εργαζόμενοι. Το ξεχωριστό, αντικοινωνικό και εντέλει αντιεργατικό αυτό προνόμιο το απολάμβαναν στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι αποσπασμένοι συνδικαλιστές στα γραφεία των σωματείων.
Ανάλογα με τον αριθμό των μελών των σωματείων βγαίνει και ο αριθμός των αποσπασμένων, οι οποίοι όχι μόνο δεν εργάζονταν για την επιχείρηση από την οποίαν έπαιρναν τον μισθό τους, αλλά μπορούσαν να κάνουν και υπερωρίες.
Κάποιοι από τους αποσπασμένους συνδικαλιστές, ...