Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Το απόλυτο εγχειρίδιο προπαγάνδας του Ισραήλ

white-washing-war-crimes_of_zionist_israel_by_americaΟι οδηγίες που ετοίμασαν Αμερικανοί σύμβουλοι για την συγκάλυψη των εγκλημάτων πολέμου από το Ισραήλ.

Καθώς ο ισραηλινός στρατός σφυροκοπούσε για μια ακόμη φορά τη Γάζα, στα τέλη του 2008 και τις πρώτες εβδομάδες του 2009, αρκετοί Ισραηλινοί αξιωματούχοι έλαβαν ένα απόρρητο έγγραφο στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο. Γραμμένο από τον Αμερικανό πολιτικό αναλυτή και σύμβουλο του ρεπουμπλικανικού κόμματος, Φρανκ Λουντζ, το κείμενο αποτελούσε το απόλυτο εγχειρίδιο προπαγάνδας που θα έπρεπε να χρησιμοποιεί κάθε αξιωματούχος «που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του επικοινωνιακού πολέμου». Το συγκεκριμένο αρχείο, που διέρρευσε αρχικά από την ηλεκτρονική σελίδα του Newsweek και στη συνέχεια αναλύθηκε διεξοδικά από τον βρετανικό Independent, εκτός από γενικές κατευθυντήριες γραμμές περιλαμβάνει ακόμη και έτοιμες λέξεις και φράσεις που θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών συνεντεύξεων και δημόσιων εκδηλώσεων.

Μέγα Σκάνδαλο η Γαργάρα από τα ΜΜΕ της Δικαίωσης του Βατοπαιδίου - με 9+1 δικαστικές αποφάσεις!

Από την Κυριακάτικη Δημοκρατία:Πώς ακυρώθηκαν (λέξη προς λέξη) όλες οι βασικές κατηγορίες (για το μοναστήρι και τις ανταλλαγές των ακινήτων) από την ίδια Δικαιοσύνη. Το σκεπτικό των έως 
τώρα ετυμηγοριών καταρρίπτει το «σκάνδαλο» που (τεχνηέντως) είχε δημιουργηθεί

Τελευταία είδαμε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η πληροφορία: «Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε δύο αγωγές του Δημοσίου κατά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με τις υπ’ αρ. 12953 και 12954/2014 αποφάσεις του απέρριψε τις αγωγές του Δημοσίου κατά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, τρίτων αγοραστών και Τραπεζών, με τις οποίες το Δημόσιο ζητούσε την επιστροφή των ακινήτων που είχαν ανταλλαγεί έναντι παραλιμνίων εκτάσεων της Λίμνης Βιστωνίδας. Το Πολυμελές Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με εκτενές και εμπεριστατωμένο σκεπτικό έκρινε ότι δεν τίθεται θέμα ακυρότητας των ανταλλαγών. Επίσης απερρίφθη και το αίτημα του Δημοσίου κατά της Μονής για ηθική βλάβη»

Είναι σίγουρα λανθασμένη