Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Ο εργατολόγος που έγινε πλούσιος από τους φτωχούς.


Η πορεία από το ΠαΣοΚ ως τον ΣΥΡΙΖΑ, η εισαγγελική εντολή για έλεγχο και οι αποστάσεις της Κουμουνδούρου

Ο εργατολόγος που έγινε πλούσιος από τους φτωχούςΈνας από τους υποστηρικτές του κ. Αλ. Τσίπρα όταν άκουσε την εισαγγελική εντολή για διενέργεια οικονομικού ελέγχου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δικηγόρο-εργατολόγο κ. Αλ. Μητρόπουλο είπε: «Να ένα παράδειγμα πώς μπορεί κάποιος να γίνει πλούσιος εκμεταλλευόμενος τη μιζέρια και τη φτώχεια των πολλών». Ο περί ου ο λόγος αριστερών φρονημάτων πολιτικός δεν θέλησε περισσότερο να σχολιάσει το γεγονός, παρά μόνο θυμήθηκε ότι οι παλαιοί συνδικαλιστές του (τότε) Συνασπισμού όχι μόνο δεν ήθελαν να έχουν οποιαδήποτε επαφή με τον κ. Μητρόπουλο – και τη «βιομηχανία προσφυγών συμβασιούχων στη Δικαιοσύνη που αντιπροσώπευε» (όπως τη χαρακτήρισαν) – αλλά πολλές φορές ήρθαν και σε ευθεία σύγκρουση μαζί του.

Ακούγεται λίγο περίεργο συνδικαλιστές να ...

Νέο κατόρθωμα Αναστασιάδη: Πολιτικό αδιέξοδο στην Κύπρο

Άκαρπο το υπουργικό συμβούλιο στο Προεδρικό Μέγαρο, νέα συνεδρίαση ορίστηκε για τη Δευτέρα. Ο κ. Αναστασιάδης δεν θα μεταβεί στη Βουλή για να ενημερώσει την ολομέλεια του σώματος. Συνάντηση Αναστασιάδη με εκπρόσωπο της ΕΚΤ για την προώθηση του νομοσχεδίου.

Δεν κατέληξε σε αποτέλεσμα η πρωινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στην οποία συζητήθηκαν το νομοσχέδιο για το κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων σε εφαρμογή της απόφασης του Eurogroup και για αύξηση του εταιρικού φόρου από το 10% στο 12,5%.

Νέα συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ορίστηκε για την Καθαρά Δευτέρα.

Εξάλλου, ...