Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

-Παρακαλούμε οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να μην ξεχνάνε, ότι δεν χρειάζεται ταυτότητα στα εκλογικά τμήματα, αλλά λογαριασμός ΔΕΗ

ατάκα Twitter

Η Αννα τη μέρα που έφευγε έκανε προσλήψεις ημετέρων...

Ούτε μία ούτε δύο... αλλά συνολικά 16 συμβάσεις έργου που είχαν προκηρυχθεί από τα μέσα του προηγούμενου μήνα φρόντισε να «τακτοποιήσει» προτού εγκαταλείψει το υπουργείο Παιδείας η Αννα Διαμαντοπούλου, και πιο συγκεκριμένα την επόμενη ημέρα του μίνι ανασχηματισμού όπου ορκιζόταν υπουργός Ανάπτυξης έχοντας παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Παιδείας στον Γιώργο Μπαμπινιώτη. Ετσι, προτού αποχωρήσει και εν όψει εκλογών, εκτός από το «αναμνηστικό δώρο» που έκανε στους πρυτάνεις υπογράφοντας την ετήσια χρηματοδότηση των πανεπιστημίων, βόλεψε και τους ημετέρους εξασφαλίζοντάς τους δουλειά και παχυλούς μισθούς που κυμαίνονται μεταξύ 7.000 και 28.000 ευρώ για τους επόμενους έξι μήνες.

Δεν γίνεται απεργία αλλά κατάληψη πλοίων

«Κατά το ΣΕΕΝ οι ναυτικοί δεν απεργούν, αλλά συνήθως γίνεται κατάληψη πλοίων» και «αυτή η στάση του συνδικαλιστικού τους σωματείου δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκονται», παρατήρησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, Απόστολος Βεντούρης, κληθείς να σχολιάσει τις προαναγγελθείσες κινητοποιήσεις της ΠΝΟ

«Ελπίζω το συνδικαλιστικό κίνημα των ναυτικών που κατά το ΣΕΕΝ δεν τους αντιπροσωπεύει, να αντιληφθεί την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκονται οι εταιρίες και να μη συνεχίσει αυτή την καταστροφική πολιτική», τόνισε ο κ. Βεντούρης σε δηλώσεις μετά συνάντησή του με την υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Αννα Διαμαντοπούλου.

Στην συνάντηση, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΕΝ, «θέσαμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες για να επιβιώσουν και εκτιμώ ότι η πολιτική ηγεσία θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την κατάσταση».