Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να προσέχουμε τι ανεβάζουμε στο Facebook!

Η γνώση (για τα προσωπικά δεδομένα) είναι δύναμη όχι μόνο για τους φαινομενικά "δυνατούς" ή "πλούσιους" του κόσμου αυτού 
αλλά και για εμάς που πρέπει να προσέχουμε τι θα τους αφήνουμε να μαθαίνουν.

Δείτε το βίντεο για να κατανοήσετε πλήρως τον σκοπό λειτουργίας του μεγαλύτερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης ... Το πιο ισχυρό όπλο για τον έλεγχο του πληθυσμού που δημιουργήθηκε ποτέ...

Άκρως ενδιαφέρον: Γάλλοι ομοφυλόφιλοι διαδηλώνουν κατά του "γάμου" των ομοφυλόφιλων


Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι διαδήλωσαν στο Παρίσι πριν δύο εβδομάδες και στις γαλλικές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο, ενάντια στην προτεινόμενη νομοθεσία που θα νομιμοποιεί το «γάμο» μεταξύ ομοφυλοφίλων στη Γαλλία. Μία από τις εκπλήξεις στη γαλλική εκστρατεία υπέρ του «παραδοσιακού» γάμου είναι ότι στην προσπάθεια αυτή, μαζί με οργανώσεις υπέρ της οικογένειας και ακτιβιστές εντάχθηκαν και ομοφυλόφιλοι.

«Τα δικαιώματα των παιδιών υπερέχουν του δικαιώματος για παιδιά», ήταν το σύνθημα των διαδηλωτών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Jean-Marc, Γάλλος δήμαρχος - ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος.

Παρά το γεγονός ότι η Γαλλία είναι γνωστή για την ‘laissez faire’ στάση της απέναντι στο σεξ, οι ηγέτες οργανώσεων υπέρ της οικογένειας έσπευσαν να οργανώσουν  έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων που ήταν αντίθετοι στον προτεινόμενο «γάμο» των ομοφυλόφιλων.  Όταν ο Γάλλος πρόεδρος Hollande ανακοίνωσε τις προθέσεις του να νομιμοποιήσει το «γάμο» των ομοφυλοφίλων τον περασμένο Νοέμβριο, μια διαδήλωση κατά της πρότασης συγκέντρωσε 100.000 διαδηλωτές. Και τότε αυτό που ξεκίνησε ως μια συζήτηση για τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων» άλλαξε σε μία συζήτηση σχετικά με το δικαίωμα του παιδιού να έχει μια μητέρα και έναν πατέρα, και οι αριθμοί όσων αντιδρούσαν εκτοξεύτηκαν και συμπεριέλαβαν μάλιστα και απίθανους συμμάχους.

Ο Xavier Bongibault, ένας ομοφυλόφιλος άθεος, είναι ένα από τα γνωστά πρόσωπα που είναι κατά του νομοσχεδίου. «Στη Γαλλία, ...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Προσέλαβαν τους φονιάδες της Blackwater ως φρουρούς του ελληνικού Κοινοβουλίου!


Σε δήλωση-βόμβα, ότι η ελληνική κυβέρνηση ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών την προστασία της Βουλής, προχώρησε ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος. Πρόκειται για την εταιρεία «Academi», γνωστή ως «Blackwater», η οποία έχει αναλάβει αποστολές, μεταξύ άλλων στο Ιράκ.

Η αποκάλυψη του διπλωμάτη σε εφημερίδα του Καναδά, εγείρει ζητήματα μείζονος σημασίας που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και την παραβίαση θεμελιωδών αρχών και Συντάγματος. Η κυβέρνηση καθίσταται υπόλογη και όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, εφόσον ισχύει, πρέπει να παραιτηθούν και να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
    
«Πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση ήλθε σε συμφωνία με τη διάδοχη εταιρεία της “Blackwater”, προκειμένου να προσλάβει μισθοφόρους για την προστασία του κοινοβουλίου. Στις δημοκρατίες ωστόσο, το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται προστασία», φέρεται να δήλωσε ο κ. Χρυσανθόπουλος.

Διπλωμάτης καριέρας, με πολύ καλές επαφές στις ΗΠΑ, ...

Γενετικά σχεδιασμένα βρέφη στη Γερμανία με νόμο! Στα χνάρια του Χίτλερ


Η βρετανική παροιμία λέει "Some things never change" ("Kάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ") και μάλλον αυτό αφορά απόλυτα τους Γερμανούς και την Γερμανία: Μετά από τους γιατρούς του Χίτλερ που επενέβαιναν γενετικά στις εγκυμοσύνες χρησιμοποιώντας γυναίκες εβραϊκής, σλαβικής ή άλλων φυλών "γ' κατηγορίας," κατά την κυρίαρχη φυλή, τώρα έρχεται μετά από δεκαετίες η "δημοκρατική" Γερμανία και άνοιξε πάλι το κεφάλαιο "γενετικος έλεγχος των εμβρύων".

Με μια διαδικασία που υποτίθεται επιτρέπει στους γονείς με σοβαρές κληρονομικές ασθένειες να ελέγχουν τα έμβρυα για γενετικές ανωμαλίες πριν από την εμφύτευση στη μήτρα.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για την έναρξη της εποχής των "γενετικά σχεδιασμένων βρεφών" σε μια χώρα που εξολόθρευσε συστηματικά τα άτομα με αναπηρία κατά τη διάρκεια της ναζιστικής περιόδου και προχώρησε σε φρικτά πειράματα για την δημιουργία του "τέλειου βρέφους" το οποίο θα ήταν ξανθό, με γαλανά μάτια και λευκή επιδερμίδα, μόνο.

Η διαδικασία, που είναι γνωστή ως προεμφυτευτική γενετική διάγνωση (PGD),