Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

Δεκαπλασιασμό των υποκλοπών εντός τριετίας παραδέχεται η έκθεση της ΑΔΑΕ

Διάτρητες οι εταιρείες παροχής επικοινωνιών, εκτίναξη των καταγγελιών για υποκλοπές, αυξητική τάση στην άρση απορρήτου δείχνουν τα στοιχεία της ΑΔΑΕ

Αξιοσημείωτα είναι και τα δεδομένα της έκθεσης της ΑΔΑΕ για την έκταση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων από τα συστήματα «νομίμων συνακροάσεων» που έχουν στη διάθεσή τους η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Αποκάλυψη – βόμβα: Αντιμέτωπος με το κακούργημα της απιστίας ο Προβόπουλος για εμπλοκή του στο σκάνδαλο Proton και την εξαγορά της από τον κρατούμενο Λ. Λαυρεντιάδη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ! Απο τον Πεπόνη, με αγάπη.

Πόρισμα – φωτιά για τις ποινικές ευθύνες του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος,Γιώργου Προβόπουλου, σχετικά με την έγκριση εξαγοράς τον Μάρτιο του 2010 – από τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, του 31,31% των μετοχών της Proton που κατείχε η Τράπεζα Πειραιώς, βρίσκεται στα χέρια της 2ης ειδικής ανακρίτριας, η οποία διερευνά την υπόθεση των ύποπτων δανείων ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ.

Ειδικότερα, η ανακρίτρια καλείται,

Ο σοσιαλισμός της αστακομακαρονάδας!

andreas-papandreou
Από τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ Χ. ΠΑΠΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ


1. Είναι μία βροχερή Τετάρτη του Φεβρουαρίου 1981. 

Το βράδυ, σε μια ψαροταβέρνα του Χαλανδρίου, στον δρόμο προς Χολαργό, κοντά στο σπίτι του Χαρίλαου Φλωράκη, Γενικού Γραμματέα τότε του ΚΚΕ, συνευρίσκονται οι Ανδρέας Παπανδρέου, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, Γεράσιμος Αρσένης, Κωστής Βαΐτσος, Βάσω Παπανδρέου, Μένιος Κουτσόγιωργας και ο μετέπειτα δήμαρχος Χαλανδρίου Νίκος Πέρκιζας. 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι σίγουρος για την εκλογική νίκη του «Κινήματος» στις εκλογές του Οκτωβρίου και η συζήτηση είναι πού θα βρεθούν τα απαραίτητα κεφάλαια για να μοιραστούν στις ορδές των «μη προνομιούχων» που ανυπόμονοι περιμένουν την ώρα της μεγάλης εισβολής. «Πρόεδρε, δεν υπάρχει πρόβλημα», λέει ο

Να σταματήσουμε το κακό με άλλη πολιτική και άλλους πολιτικούς

Αυτοί που διαχειρίζονται στην παρούσα φάση τις τύχες της Ευρωένωσης την καταβαράθρωσαν στα Τάρταρα της ανυποληψίας. «Η επιλογή της ελάχιστης αντίστασης οδηγεί στη διάλυση την Ε.Ε.» (Τζωρτζ Σόρος, εφα). 

Κοπτόμενοι υποτίθεται για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων (6 εκ. στην Ε.Ε.) απεφάσισαν για τα έτη 2014-15 να διαθέσουν το … ιλιγγιώδες ποσό των 6 δισ €, ήτοι 1000 € σε κάθε άνεργο νέο. Αναίδεια αισχίστου είδους. Παίζουν με την αγωνία μιας «χαμένης»,  γενιάς. Δεν θα υπάρξει ζώο πιο θρασύ από τον αναιδή, έλεγαν οι σοφοί μας πρόγονοι, “Oυκ έστ΄ αναιδούς ζώoν ευθαρσέστερον”(Δίφιλος/Στοβαίος). Αδίστακτο το «ιερατείο» των Βρυξελών βάζει τώρα χέρι στις καταθέσεις. 

Παραπλανητική η ανακοίνωσή τους ότι, εφεξής για τις τράπεζες που πτωχεύουν, τους λογαριασμούς δεν θα τους πληρώνουν οι φορολογούμενοι, αλλά οι πιστωτές. Όπου όμως πιστωτές ταυτωνυμία με τους φορολογούμενους… 

Το αμαρτωλό διεθνές σύστημα