Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Σκούριασε η... θάλασσα στις Σκουριές από την οικολογική Επένδυση!Προς άμεση διάδοση, εννοείται!

Στον επόμενο τόνο, το χρέος θα είναι...Greece   National Debt of Greece

Greece Debt Clock

369,128,778,586 

Source: Greek Government Data
Comment: Includes the 34bn Euro EU/IMF loan (£27bn / $44bn) in December 2012, and the 3.24bn Euro loan in Jan 2013

The Figures

Άλλη μία "θεωρία συνωμοσίας" που απλά ήταν συνωμοσία.Τελικά, δολοφονήθηκε ο Τ.Οζάλ! - Βρέθηκαν τριών ειδών δηλητήρια στην σορό του! Ο Αραφάτ; Ο Τσάβες; Ο..; Ο..; Ο..;


Για τη δολοφονία του Τούρκου πρώην προέδρου Τουργκούτ Οζάλ το 1993 κατηγορήθηκε επισήμα ένας απόστρατος ταξίαρχος του τουρκικού Στρατού και ένας αντισυνταγματάρχης αγνώστων λοιπών στοιχείων...

Tα ευρήματα των εργαστηριακών εξετάσεων της σορού του πρώην προέδρου της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ της οποίας έγινε πρόσφατα εκταφή για το σκοπό αυτό αποκαλύπτουν την ύπαρξη τριών διαφορετικών δηλητήριων, σύμφωνα με πηγές της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Μεταξύ των ουσιών περιλαμβάνεται ...

Ανακοινώθηκε απόπειρα δολοφονίας κατά του Ομπάμα με δηλητηριασμένη επιστολή (;!..)


Έστειλαν επιστολή με ρικίνη στον Ομπάμα!Η ρικίνη είναι δυο φορές πιο θανάσιμη από το δηλητήριο της κόμπρας.

Μετά από την επιστολή με το δηλητήριο ρικίνη που εστάλη χθες σε ρεπουμπλικανό γερουσιαστή και εντοπίσθηκε από το FBI, μία παρόμοια επιστολή από τον ίδιο αποστολέα εστάλη στον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ την είδηση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑBC Τέρι Μπόραν.

Σύμφωνα με το Fox News η επιστολή ...

Μια ταινία για την Ικαρία: ένας κόσμος αλλιώς. Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Little Land του Νίκου Νταγιαντά


Στην αριστερή διάταξη του blog μπορείτε να δείτε σκηνές από το ντοκιμαντέρ.

Ο σκηνοθέτης Νίκος Νταγιαντάς, χρειάστηκε να ταξιδεύσει τριάντα φορές στην Ικαρία και να διαθέσει σχεδόν μισό χρόνο από τη ζωή του για να μπορέσει να καταγράψει και να αποδώσει τον ιδιόρρυθμο τρόπο ζωής των μακροβιότερων ανθρώπων του δυτικού κόσμου, των κατοίκων της Ικαρίας. 

Το ντοκιμαντέρ Little land βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης από την ΕΡΤ 3 και την WWF και κάνει απόψε, Τετάρτη 17 Απριλίου την αθηναϊκή του πρεμιέρα στο Γαλλικό Ινστιτούτο της οδού Σίνα 31 στις 20:00. Στην συζήτηση μας παρακάτω εξηγεί γιατί οι άνθρωποι εκεί προτιμούν να ταΐσουν τα ζώα τους από το να παίξουν σε μια ταινία …. 

Ποια ανάγκη σε ταξίδευσε στην Ικαρία για να κάνεις αυτήν την ταινία; 

"Είστε κοινοί εγκληματίες" ...από τη σημερινή ομιλία του Nigel Farage στο Ευρωκοινοβούλιο για την Κύπρο και την Ευρωζώνη.


• European Parliament, Strasbourg,  17 April 2013

• Speaker:  Nigel Farage MEP, Leader of the UK Independence Party (UKIP), Co-President of the 'Europe of Freedom and Democracy' (EFD) Group in the European Parliament.

• Debate: Current situation in Cyprus
Council and Commission statements - [2013/2603(RSP)]

Δείτε την περίληψη παρακάτω και το βίντεο εδώ.

Παπαθεμελής: Η πρόταση του κ. Νίμιτς ταιριάζει μόνο στο κλίμα ενός φρενοκομείου


Ο ανεκδιήγητος κ. Νίμιτς, επί 20ετία «μεσολαβητής» για το όνομα των Σκοπίων, ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά μετακίνησε το «άνω» από το ψευδώνυμο «Μακεδονία» στο ψευδώνυμο «Δημοκρατία» και προτείνει  να ονομάσουμε το προτεκτοράτο «Άνω Δημοκρατία» φυσικά «της Μακεδονίας»! Στέλνοντας μάλιστα κατά διαβόλου το «erga omnes» των κυβερνήσεων και αντιπολιτεύσεών μας, αφήνει ανοικτό το εύρος εφαρμογής της γελοιωδέστατης πρότασής του. 

N. KOREA TOO SMART FOR OBAMA


14_North Korean MissilesBy Richard Walker*

If President Barack Obama continues to promise that diplomacy will be his preferred strategy in international affairs, the North Koreans will happily keep him to his word while they continue building nuclear weapons and making billions of dollars annually smuggling weapons across the globe.

The wily N. Koreans see diplomacy as a means to a never ending succession of talks, promises, broken agreements and financial inducements from the West. They have become so adept at fooling the United States that the diplomatic efforts of Obama will be yet another challenge they will surely relish and feel they can handle with the utmost confidence.

In 2007, the N. Koreans engaged in six-party talks,

Καθημερινοί Άγγελοι ζουν δίπλα μας.


Η απίστευτη ιστορία της Κινέζας ρακοσυλλέκτριας Lou Xiaoying η οποία κατάφερε μέσα σε 40 χρόνια να σώσει και να αναθρέψει 30 εγκαταλελειμμένα μωρά!

Στην Κίνα, η βρεφοκτονία και η βρεφική εγκατάλειψη είναι σε τρομερή έξαρση λόγω των σκληρών πολιτικών μέτρων που επιτρέπουν μόνο ένα παιδί σε κάθε οικογένεια που ζει σε πόλη.

Έτσι οι Κινέζοι ωθούμενοι από τη φτώχεια και την τεράστια πολιτική πίεση αναγκάζονται να προβούν σε εγκατάλειψη μωρών εφόσον είναι τα δεύτερα της οικογένειας ή ακόμα και σε βρεφοκτονίες αν το πρώτο τους παιδί είναι κορίτσι. Νομίζουν ότι ένα αγόρι θα ανταποκριθεί καλύτερα στις οικονομικές ανάγκες της οικογένειας.

Η Λου, ο άντρας της και τα παιδιά της
Τρομακτικά περιστατικά νεογέννητων μωρών πεταμένων σε κάδους,                                                                                                                     η ζωή στα σκουπίδια, είναι καθημερινό φαινόμενο. Πρόσφατα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε περιστατικό μικρού κοριτσιού το οποίο έφερε μαχαιριά στο λαιμό. (Ευτυχώς, στο μωρό μετά τη γενική κατακραυγή παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα βρίσκεται σε άριστη υγεία και στο δρόμο για την υιοθεσία).

Ποιος όμως γονιός