Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Οι Ρώσοι Βουλευτές προκαλούν τον Ομπάμα να εφαρμόσει σε όλους τους, περιοριστικά μέτρα γιατί προσβάλλονται που τους άφησε "απ' έξω"!

US President Barack Obama (AFP Photo / Saul Loeb) Λίγο πριν τη υπογραφή της ένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία, οι Βουλευτές της άνω Δούμας εξέδωσαν ψήφισμα με το οποίο αψηφούν τα μέτρα που πήραν οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. κατά των Ρώσων αξιωματούχων και τους προκαλούν να τα εφαρμόσουν σε όλους τους!

Russina Times: The State Duma has passed a motion suggesting that the US and EU extend the freshly introduced sanctions to all Russian MPs rather than a limited group of officials, defying western pressure just hours before Russia and Crimea signed a federation treaty.

The motion was supported by a unanimous vote on Tuesday morning. It was prepared the day before by all four parliamentary parties after representatives of the United States and the European Union said they were slapping sanctions, such as visa bans and asset freezes, on a number of Russian officials who are seen as “key ideologists and architects” of the policy towards Ukraine.

O επικίνδυνος κύριος Μπένι (Χιλλ;) αναγνωρίζει το Κόσοβο

Οργή Σέρβων κατά Ε. Βενιζέλου για την αναγνώριση διαβατηρίων του Κοσσόβου!

Σε τροχιά σύγκρουσης με όλους τους φυσικούς και παραδοσιακούς συμμάχους της χώρας μας – και δη τους ομόδοξους Ρώσους και Σέρβους – φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να βάλει την Ελλάδα ο ΥΠΕΞ και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (και της “Ελιάς”) Ε. Βενιζέλος.

Την αγανάκτηση τους εκφράζουν οι Σέρβοι μέσα από δημοσίευμα της σερβικής «Τέλεγκραφ», κατά της απόφασης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Ε. Βενιζέλου να αναγνωρίσει η Ελλάδα τα διαβατήρια του ψευδοκράτους Κοσσόβου.

«Αυτό που φαινόταν αδύνατο να γίνει, συνέβη: Οι Έλληνες αναγνωρίζουν τα διαβατήρια του Κοσσυφοπεδίου!», σημειώνει με φανερή αγανάκτηση η σερβική «Τέλεγκραφ».

«Ο αναπληρωτής πρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, επιβεβαίωσε ότι η χώρα του έχει αποφασίσει να δεχθεί τις βίζες Σένγκεν και τα διαβατήρια του Κοσσυφοπεδίου και με τον τρόπο αυτόν δεν θα επιβραδύνει το δρόμο του Κοσσυφοπεδίου στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε αδέλφια!», συμπληρώνει το σερβικό δημοσίευμα.

Η συγκεκριμένη απόφαση θα έχει ισχύ από τις...

Ο Πούτιν καλωσόρισε τη Δύση στην έννοια του Διεθνούς Δικαίου κατά το ιστορικό Διάγγελμα του για την Κριμαία.

"Αν καταπιέσεις υπερβολικά το ελατήριο θα εκτοξευθεί πίσω. Πρέπει να το θυμάσαι αυτό"

"Λένε ότι παραβιάζουμε το Διεθνές Δίκαιο. Ωραία, άρα θυμούνται ότι υπάρχει και Διεθνές Δίκαιο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ"

"Όπως στηρίξαμε κι εμείς την επανένωση της Γερμανίας έτσι και οι Γερμανοί να μην είναι αχάριστοι και να κάνουν το ίδιο"

"Η Δύση έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ότι είναι άσπρο γι' αυτούς τη μία μέρα είναι μαύρο την άλλη"

rt.com