Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

For more on his story, see: http://www.christianpost.com/news/renowned-singer-andrea-bocelli-tells-abortion-story-45656/

Πρωτεΐνη από 7 πηγές χωρίς κρέας; Και όμως, ναι…

len1Μπορεί το κρέας να φημίζεται για την πρωτεΐνη του, είναι όμως δυνατό να τη λάβετε σε επαρκείς ποσότητες, χωρίς να το καταναλώνετε συνεχώς.

Από τη μια έχουμε τους ειδικούς να μας αποτρέπουν από το να τρώμε συχνά κρέας και από την άλλη ξέρουμε ότι η πρωτεΐνη του είναι απαραίτητη για την ενέργειά μας, αλλά και για τη δόμηση των ιστών και την καλή λειτουργία όλων των ζωντανών κυττάρων. Πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα;

Kissinger: «Όσοι απορρίπτουν το Παγκόσμιο Σύστημα είναι Τρομοκράτες»


Ο Kissinger αποδεικνύει περίτρανα μέσω των δηλώσεων του ότι είμαστε όλοι «ύποπτοι» και «τρομοκράτες» αντιστεκόμενοι στο παγκόσμιο σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων. Η οποιαδήποτε παρέκκλιση ή απειλή στα σχέδια της νέας τάξης είναι πράξη τρομοκρατίας…


Το μικρό βίντεο που ακολουθεί προέρχεται από Συνέδριο της AK Βank το 2007 στην Κωνσταντινούπολη, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από την ετήσια Συνάντηση της Λέσχης Bilderberg του ίδιου έτους. Ίσως δεν θα πρέπει να σοκάρει πλέον ο κυνισμός του Kissinger μέσω της ομιλίας που θα παρακολουθήσετε: (σ.σ. pentapostagma.gr: ο Kissinger αποτέλεσε πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας και Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α καθώς βέβαια και μέλος της Λέσχης Bilderberg, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων, της Τριμερούς Επιτροπής και του Bohemian Grove εκτός πλείστων άλλων):

ΠΟΡΙΣΜΑ - ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΚΤΩΡΑ ΡΕΣΤΗ Βαριές κατηγορίες για μαύρο χρήμα & υπεξαίρεση

Το σύνολο σχεδόν του δανείου 5,8 εκατ. που εμφανίζεται ότι δόθηκε από την τράπεζα FBB ιδιοκτησίας Ρέστη στην ΑΑΜ HOLDINGS S.A. μεθοδευμένα κατέληξε τελικά σε αυτόν και στα μέλη της οικογένειάς τουΣε βαρύτατα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων η υπεξαίρεση μεγάλων ποσών (η έρευνα θα προσπαθήσει να ανακαλύψει πού «χάθηκαν» δάνεια 524 εκατ. ευρώ) από την τράπεζα FBB, καταλήγει το πόρισμα του αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου Π. Νικολούδη, για τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, βασικό μέτοχο και της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» μαζί με τους Θ. Αναστασιάδη και Τ. Καραμήτσο

Αντιμέτωπος με τρία σοβαρά κακουργήματα, αυτά της υπεξαίρεσης, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, βρίσκεται ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας Βίκτωρ Ρέστης βάσει των στοιχείων-φωτιά που καταγράφονται σε πόρισμα του προέδρου της Αρχής για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος), αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου Παναγιώτη Νικολούδη.

Η υπόθεση αφορά τη χορήγηση ύποπτου δανείου από την τράπεζα FBB ιδιοκτησίας του σε εταιρείες συμφερόντων του!

Το εν λόγω δάνειο μάλιστα κατέληξε ύστερα από δαιδαλώδεις διαδρομές σε προσωπικούς του λογαριασμούς.

Πόσο ασφαλής είναι η κάρτα SIM του κινητού σου;

Εξαιρετικά κρίσιμο κενό ασφαλείας στις κάρτες SIM εκατομμυρίων κινητών τηλεφώνων εντόπισε γερμανική εταιρεία ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων. Η «απαρχαιωμένη» μέθοδος κρυπτογράφησης τα καθιστά ευάλωτα σε κακόβουλες επιθέσεις και επιτρέπει στον επιτιθέμενο να «βλέπει» ό,τι είναι αποθηκευμένο στην μικροσκοπική κάρτα του τηλεφώνου, ανεξαρτήτως κατασκευαστή και λειτουργικού συστήματος, δηλώνει ο επικεφαλής των Security Research Labs, Karsten Nohl.

O Nohl θα αναλύσει τις προσπάθειες της ομάδας του να ελέγξει την ασφάλεια των καρτών SIM -το «Άγιο Δισκοπότηρο των χάκερ», όπως τις χαρακτήρισε- στο συνέδριο Black Hat στις 31 Ιουλίου στο Λας Βέγκας και αργότερα στις 4 Αυγούστου 2013 30χλμ έξω από το Άμστερνταμ στο συνέδριο ΟΗΜ 2013 (Observe, Hack, Make).

Νέο σκάνδαλο συγκλονίζει το Βατικανό με πρωταγωνιστή συνεργάτη του νυν Πάπα!

Όταν ο Πάπας Φραγκίσκος σύστηνε ειδική επιτροπή για να διερευνήσει σε βάθος τυχόν ατασθαλίες από το Ινστιτούτο Ιor –τη λεγόμενη Τράπεζα του Θεού- και έθετε επικεφαλής τον ιερέα Μπατίστα Ρίκα δε φανταζόταν ότι λίγο αργότερα θα βρισκόταν μπροστά σε μία μεγάλη αποκάλυψη που θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση.

Στο κεντρικό ρεπορτάζ του έγκυρου ιταλικού πολιτικού περιοδικού L’Espresso, ο Ρίκα δεν φαίνεται να είχε μία... ενάρετη ζωή. Αντιθέτως, είχε δώσει στο παρελθόν αφορμές για πολλές συζητήσεις στο εσωτερικό του Βατικανού, παρόλα αυτά είχε πάντα την προστασία ενός συγκεκριμένου ισχυρού λόμπι της Καθολικής Εκκλησίας: το λόμπι των ομοφυλόφιλων ιερέων.

Κατάρ: Το εμιράτο που βρυχάται

ΚατάρΆρης Χατζηστεφάνου

Αλλαγή φρουράς σε μια χώρα που φιλοδοξεί να παίξει ρόλο τοπικής υπερδύναμης.

Μια κωμικοτραγική ακολουθία γεγονότων σημειώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο Κατάρ κατά τα εγκαίνια του γραφείου (βλ. πρεσβείας) των Ταλιμπάν. Αρχικά οι εκπρόσωποι των Αφγανών μαχητών ύψωσαν τη σημαία τους μπροστά σε δεκάδες κάμερες που περίμεναν εκεί από το πρωί. Η κίνηση αυτή εξόργισε τον πρόεδρο του Αφγανιστάν ο οποίος επικοινώνησε με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο ενημέρωσε την κυβέρνηση του Κατάρ να ζητήσει υποστολή της σημαίας. Ύστερα από την χλιαρή, κατά τα φαινόμενα των καταριανών οι Ταλιμπάν αντί να κατεβάσουν τη σημαία έκοψαν λίγο τον ιστό της έτσι ώστε να μην φαίνεται από πολύ μακριά. Ο κύκλος των τηλεφωνημάτων επαναλήφθηκε και τελικά οι αρχές στην Ντόχα ζήτησαν να απομακρυνθεί οριστικά η σημαία.

Υπό διωγμό οι τοπικές παραδοσιακές ποικιλίες φυτών!

του Νίκου Κατσαρού,
π. Πρόεδρου ΕΦΕΤ

Σύμφωνα με απόφαση των 14 επιτρόπων της Ε.Ε. που ελήφθη 6 Μαΐου μπαίνουν τέτοιοι όροι και περιορισμοί στην καλλιέργεια των τοπικών παραδοσιακών σπόρων και ποικιλιών ώστε πρακτικά καθιστούν πολύ δύσκολη έως αδύνατη την καλλιέργεια τους. Έτσι η συστηματική εξαφάνιση των τοπικών ποικιλιών συνεχίζεται τώρα και με την σφραγίδα της ΕΕ και θα οδηγήσει σύντομα να μην έχουμε άλλη επιλογή παρά μόνον υβριδισμένους ή μεταλλαγμένους σπόρους.Ο Henry Kissinger είχε αναφέρει <αν θέλετε να ελέγξετε τα έθνη ελέγξτε το πετρέλαιο,αν θέλετε να ελέγξετε τους λαούς ελέγξτε τα τρόφιμα>.

Οι φυτικές καλλιέργειες των οποίων οι σπόροι παράγονται από τους γεωργούς είναι δημόσια ιδιοκτησία και αποτελούν κοινό αγαθό δηλαδή μπορούν να αναπαραχθούν από όλους.Αντίθετα οι σπόροι που παράγονται από τις ιδιωτικές βιομηχανίες σπόρων προστατεύονται από κανονισμούς πνευματικής ιδιοκτησίας και ευρεσιτεχνίες και συνεπώς δεν μπορούν ελεύθερα να αναπαραχθούν.