Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Τα αξιομνημόνευτα της ημέρας!

Άγιος Μνημόνιος επίσκοπος Αμαθούντος Κύπρου (Η αγιογραφία παρατίθεται με επιφύλαξη)Σήμερα, μία ημέρα πριν την είσοδο της Ελλάδας σε νέες περιπέτειες και σε πιο βαθιά νερά, γιορτάζει ο Άγιος Μνημόνιος!

Σαν σήμερα, ευτυχώς για 'κείνον, τη μάνα του και τους "φίλους" του, και δυστυχώς για εμάς, έχει γενέθλια ο Γιωργάκης Παπανδρέου.

Ο άνθρωπος που μας έβαλε στο μνημόνιο με αξιομνημόνευτο τρόπο,

ο κωπηλάτης του κανό που μας έκανε όλους να τραβάμε κουπί,

ο δεινός δικυκλιστής που μας έκανε σε όλους τη ζωή ποδήλατο.

Η Ελληνική Ιστορία έχει έχει ήδη απομνημονεύσει τον Γιωργάκη και τους φίλους, στις πιο μαύρες σελίδες της.

Αιωνία η μνήμη αυτού... και ο Άγιος Μνημόνιος (που δεν φταίει σε τίποτα) να πρεσβεύει για όλους μας! Καλή φώτιση αύριο.

Χρήμα και στόλο έναντι κοιτασμάτων στέλνουν οι Ρώσοι στην Κύπρο!


 Η Κύπρος “ξορκίζει” το Μνημόνιο που της ετοίμαζαν ΔΝΤ και Βρυξέλλες.

Μετά από την απαγόρευση στο ΔΝΤ να πατήσει το πόδι του στην Λευκωσία (λέγεται ότι είχαν ήδη βγάλει τα εισιτήρια τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ όταν ήρθε το απαγορευτικό από την κυπριακή κυβέρνηση) τώρα ετοιμάζεται να συνάψει δάνειο 5 δισ. ευρώ πάλι από την Ρωσία! Αδιαφορώντας στις έμμεσες απειλές των Βρυξελλών ότι “Αν δεν δανειστείτε από τον Μηχανισμό Στήριξης μην υπολογίζεται σε πολιτική βοήθεια”. Και  την κάνει την “πολιτική βοήθεια” των Βρυξελλών όταν έχει τον ρωσικό στόλο στην Α.Μεσόγειο και την ισραηλινή Αεροπορία δίπλα της;

Ήδη πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν

"Άλλος άνθρωπος έχει γίνει ο Ερντογάν, ένας αλαζόνας" δηλώνει ο Κύπριος πρόεδρος. (Πράγμα που τον καθιστά επικίνδυνο έναντι της Ελλάδας αυτή τη δύσκολη περίοδο...)


Σήμερα ο Ταγίπ Ερντογάν είναι πολύ διαφορετικός από τον Ερντογάν των πρώτων χρονών εκλογής του, δήλωσε ο πρόεδρος Χριστόφιας, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τον χαρακτήρισε «αγνώριστο και αλαζόνα».


ImageΟ Κύπριος πρόεδρος είχε συνάντηση με Τούρκους ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους, που επισκέπτονται την Κύπρο ως φιλοξενούμενοι του Τουρκικού Ρεπουπλικανικού κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, ο πρόεδρος Χριστόφιας ενημέρωσε τους συνομιλητές του για το Κυπριακό και το πώς οι συνομιλίες κατέληξαν στο αδιέξοδο. Αναφέρθηκε επίσης στην πρότασή του για την κλειστή πόλη της Αμμοχώστου και τα οφέλη που θα προκύψουν και για τους Τουρκοκύπριους εάν γίνει αποδεκτή.