Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

"Η πόλη κάτω από τα κύματα: Παυλοπέτρι" Ντοκιμαντερ του BBC το οποίο δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα

Μία από τις αρχαιότερες βυθισμένες πόλεις, λίγα λεπτά από την Παντάνασσα στα Νότια της Λακωνίας, αναδημιουργήθηκε ψηφιακά, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Ένα λιμάνι, σπίτια με κήπους, ρούχα απλωμένα στις αυλές, δρόμοι και πλατείες, συνθέτουν μία πόλη με στοιχεία από τον αστικό τρόπο ζωής. Μόνο που εδώ μιλάμε για την εποχή του Χαλκού!

Βόμβες Ρουπακιώτη: ΗΠΑ, Εβραίοι και Κομισιόν υπαγόρευσαν τις διώξεις της Χρυσής Αυγής

Βόμβες Ρουπακιώτη: ΗΠΑ, Εβραίοι και Κομισιόν υπαγόρευσαν τις διώξεις της Χρυσής ΑυγήςΑπίστευτες καταγγελίες εκστόμισε ο πρώην υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ. 

Υποστήριξε πως οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς, μίλησε για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, λέγοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι» επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης.